Speciali akcija iš Vokietijos sandėlio, viskas atkeliaus vos per kelias dienas: už geriausias kainas išparduodami naujausi „Xiaomi HIMO Z20“ elektriniai dviračiai bei turintys milžiniškas baterijas ir iki 1,2 km skraidymo nuotoliu pasižymintys aukščiausios klasės 4K dronai (Video)  ()

Naujausi Cafago.com pasiūlymai:

- „Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- „MJX Bugs 5G 4K“ dronas iš Vokietijos sandėlio;

- „SG906 PRO 5G 4K“ dronas iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 752,29 €;
    • nuolaidos kuponas CCZ20;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, pilkos ir auksinės

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi HIMO Z20“ elektriniam dviračiui siūlo labai gerą kainą. Kitose parduotuvėse jis kainuoja virš 800 eurų.

„Xiaomi HIMO Z20“ yra labai šauniai atrodantis, tvirtas, aliuminio rėmo ir puikiais techniniais parametrais pasižymintis elektrinis dviratis. 

Jis puikiai tinka tiek merginoms, tiek ir vaikinams. Yra tokių išmatavimų: 1470 x 550 x 1090 mm ir sveria 21,6 kg. Tad dviračiu gali važiuoti žmonės iki 100 kg svorio.

Be to, „Xiaomi HIMO Z20“ yra sulankstomas elektrinis dviratis. Jo vairą galima nulenkti žemyn ir taip elektrinis dviratis tampa kompaktiškesniu bei patogiau transportuojamu automobilio bagažinėje.

Beje, „Xiaomi HIMO Z20“ dviračio pedalai taip yra nulenkiami, o tai taip pat prisideda prie patogesnio dviračio transportavimo.

„Xiaomi HIMO Z20“ pasižymi ir dar keletų svarbių dalykų: priekyje ir gale turi ryškiai šviečiančius LED žibintus, patogią sėdėti ir smūgius sugeriančią sėdynę, ergonomiškas vairo rankenas ir kt.

 

Ypač svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi HIMO Z20“ aprūpintas puikios kokybės japoniška Shimano 6-ių pavarų sistema.

Daugelis dviračių mėgėjų puikiai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis.

Taip pat „Xiaomi HIMO Z20“ aprūpintas dviguba stabdymo sistema (stabdo priekinį ir galinį ratus) ir gamintojas teigia, kad esant sausai kelio dangai, stabdymo kelias yra iki 4 metrų, o esant šlapiai dangai - iki 6 metrų.

Čia taip pat turime ir kiek įdomesnį „Xiaomi“ kompanijos sprendimą. 20 colių dydžio pripučiami „Xiaomi HIMO Z20“ ratai yra su jau pačiame dviratyje integruota pompa.

Kaip galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje, toji pompa yra „paslėpta“ reguliuojamoje sėdynėje. Labai originalus ir, verta pastebėti, kad praktiškas sprendimas.

„Xiaomi HIMO Z20“ taip pat turi ir ryškų ekraną, kuriame pateikiama tokia informacija, kaip: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos likutis ir važiavimo režimas.

Išmaniosios programėlės „Xiaomi HIMO Z20“ nepalaiko.

Detaliau kalbant apie techninius „Xiaomi HIMO Z20“ dalykus, tai elektrinis dviratis turi 250W galios elektros variklį ir yra aprūpintas 36V 10 Ah talpos baterija.

 

Taip pat yra įdiegta net keletas baterijos apsaugų: nuo perkrovimo, trumpo jungimo, temperatūros ir kt.

„Xiaomi HIMO Z20“ maksimalus greitis siekia iki 25 km/h ir vien elektra galima nuvažiuoti 50 km., o su papildomu pedalų minimu galima nuvažiuoti iki 80 km. Puikūs rezultatai.

Sioje apžvalgoje yra išbandomas „Xiaomi HIMO Z20“ elektrinis dviratis:

„MJX Bugs 5G 4K“ dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 116,44 €;
    • 56 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,54 € į Lietuvą atsiųs per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„MJX Bugs“ yra labai šaunus 4K dronas, kuriuo itin džiaugsis tiek patyrę dronų valdytojai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis dronas.

Pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 4 atsarginius propelerius.

Šis naujausios kartos dronas turi net 7.6V 2420mAh talpos LiPo bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 3 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „MJX Bugs“ privalumas

Be to, „MJX Bugs“ vienu įkrovimu galės skraidyti 20 minučių, kas taip pat yra gerai.

 

„MJX Bugs“ dronas turi 90 laipsnių kampu pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia  3860 x 2160p (16fps) ir 2560 x 1400 (20fps), o fotografavimo 3860 x 2160p.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „MJX Bugs“ dronas palaiko ir atminties kortelę.

„MJX Bugs“ drono valdymas yra vienas šauniausių dalykų. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę (dirba su iOS 8.0 /Android 4.4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „MJX Bugs“ dronas gali nutolti net iki 1000 metrų. Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. 

Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

 

Daugiau apie šį droną galite sužinote šioje itin išsamioje apžvalgoje:

„SG906 PRO 5G 4K“ dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 118,99 €;
    • 58 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,54 € į Lietuvą atsiųs per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad tai yra aukščiausios 4K raiškos 5G dronas ir dabar parduodamas už mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją ir specialų nešiojimui skirtą krepšį.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SG906 PRO“ dronas turi pasisukančią kamerą, su 110 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K ir palaikomas x50 kartų priartinimas.

 

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „SG906 PRO“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 64 GB talpos. Tad visą fiksuojamą vaizdą galimą įrašyti tiesiai į atminties kortelę arba matyti savo telefone ir taip daryti nuotraukas bei filmuoti patinkančius vaizdus.

Štai drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti HFun PIus programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „SG906 PRO“ dronas gali nutolti net iki 1,2 km. Tai yra puikus rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Dažniausiai dronai iki 150 eurų tegali užtikrinti pusę tokio atstumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()