Unikalių automobiliukų rinkinukas - kainuoja vos 20€, važiuoja per bet kokį paviršių ir net vandenį, apsiverčia bei sukasi 360 laipsnių ir daro kitus triukus (Video)  ()

Pasiūlymai iš Aliexpress:

- Nuotolinis valdymas, 360 laipsnių apsivertimas ir itin pigus automobiliukas - „JJRC Q71 2.4Ghz Drift Deformation Rock Crawler Roll Car 360 Degree Flip Radio Control Cars RC Car RC Stunt Car Outdoor Model Toy“;

- Nuotolinis valdymas, keturi varomi ratai, važiuoja per bet kokį paviršių ir plaukia - „JJRC Rc Car 4wd Water & Land Flip High Speed Drift Crawler Auto Radio Control machine Battery Operated Car Remote Control Cars“;

- Nuotolinis valdymas, keturi varomi ratai, 360 laipsnių apsivertimas/apsisukimas, transformavimasis ir kt. - „JJRC Q2 4WD High Speed Off-Road Rock Crawler Drive Car 20km/h Remote Control Car RC Stunt Car Vehicle Radio Controlled Kids Toys“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„JJRC Q71“ automobiliukas

  • Aliexpress16,46 €;
    • 52 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • galima rinktis iš trijų spalvų: raudonos, žalios ir mėlynos.

„JJRC Q71“ yra išvaizdus ir smagus automobiliukas. Aprūpintas bešepetėliniu varikliu ir įkraunama 4.7V 400 mAh talpos baterija, kurios linksmybėms užteks iki 15 min.

Standartiškai „JJRC Q71“ automobiliukas yra 14 x 13 x 7,5 cm dydžio.

Automobiliukas geba apsiversti 360 laipsnių kampu ir labai greitai suktis vienoje vietoje. Jis iš esmės gali iš vietos judėti bet kuria kryptimi iki 15 km/h greičiu.

Taip pat turi šviečiančias lempeles, o valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, 2.4 GHz ryšiu ir signalas keliauja iki 20 metrų.

„JJRC Q71“ šaunus ir pigus automobiliukas, kuris suteiks daug smagių akimirkų:

„JJRC Q81“ automobiliukas

  • Aliexpress - nuo 19,06 €;
    • 40 % nuolaida;
    • 4,95 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų: oranžinės ir žalios;
    • galima įsigyti komplektą su 2 baterijomis.

 

„JJRC Q81“ yra dar vienas šaunus kompanijos automobiliukas, varomas visais keturiais ratais.

Čia jau turime visai kitokį dizainą ir šis automobiliukas savo formos nekeičia, bet laksto kaip patrakęs.

Jis sugeba suktis vienoje vietoje, apsiversti ir gali važiuoti bet kuria krypti ir bet kokiu paviršiumi. Ir ne tik važiuoti, bet ir plaukti vandeniu.

„JJRC Q81“ vienu įkrovimu gali sausu paviršiumi važiuoti 11 min., o plaukti 12 min. Čia turime 3.7V 500mAh įkraunamą bateriją.

Jis taip pat valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu 2.4GHz ryšiu ir sausumoje perduodamas signalas iki 40 metrų, o vandenyje iki 10 metrų.

Maksimalus automobilio greitis siekia 10 km/h, o pats „JJRC Q81“ yra 14,6 x 14 x 7,1 dydžio ir sveria 275 gramus. Šaunus žaislas.

„JJRC Q2“ automobiliukas

  • Aliexpress -  25,09 €;
    • 31 % nuolaida;
    • 1,90 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų: oranžinės ir žalios.

 

„JJRC Q2“ automobiliukas sukasi į visas puses ir tuo pačiu dar transformuojasi. Jam nėra tokios kliūties, kurios jis negalėtų įveikti. Labai šaunus automobiliukas.

„JJRC Q2“ automobiliukas maksimaliai yra 27,5 x 11,5 x 8 cm dydžio ir geba keisti savo formą bei suktis įvairiomis kryptimis. 

Jis yra varomas visais ratais ir važiavimo metu sugeba keisti savo formą ir suktis 360 laipsnių kampu.

„JJRC Q2“ automobiliukas varomas bešepetėliniu varikliu ir maitinamas įkraunama 3.7V 500mAh baterija. Jos energijos užtenka žaisti iki 20 minučių.

Šis automobiliukas taip pat valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, 2.4GHz ryšiu, ir maksimalus „JJRC Q2“ greitis siekia iki 20 km/h. Labai smagus automobiliukas ir kaip jis laksto įvairiais paviršiais - galite pasižiūrėti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()