Dar viena įspūdinga naujiena iš „Xiaomi“ - prekyboje pasirodė naujausias „Soocas V1“ elektrinis dantų šepetėlis, dar pigiau nei vasaros hitas „Xiaomi Soocas X3U“, o parametrai labai panašūs (Palyginimas, ribotas kiekis iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„Xiaomi Soocas X3U“ visai neseniai rinkoje pasirodęs elektrinis dantų šepetėlis ir jis iškart susilaukė didžiulio pirkėjų dėmesio. Tiesiog puikios savybės ir labai gera kaina. Tačiau kompanija pristatė dar pigesnį elektrinį dantų šepetėlį - „Xiaomi Soocas V1“. Ir patys pirmieji pirkėjai jį vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Soocas V1“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress – 22,79 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 31 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas;
    • pasiūloje galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: mėlynos ir rožinės.

 

„Xiaomi Soocas X3U“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress - 34,77 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 30 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,57 €  į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas;
    • pasiūloje galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, juodos ir rožinės.

 

„Xiaomi Soocas X3U“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress – 32,17 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 30 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • nemokamas pristatymas.

 

Tai yra du naujausi kompanijos elektriniai dantų šepetėliai. „Xiaomi Soocas X3U“ rinkoje pasirodė kiek anksčiau ir jau jį spėjo įsigyti šimtai pirkėjų, kurie šiuos elektrinius dantų šepetėlius puikiai vertina.

Dabar pasirodė ir „Xiaomi Soocas V1“, kuriam pirmieji pirkėjai taip pat negaili pagyrų. O kuo gi šie du šepetėliai yra panašūs ir svarbiausia, kuo skiriasi? Išsiaiškinkime.

Kainų skirtumas

Akivaizdu, jog čia pranašumą turi „Xiaomi Soocas V1“. Šiuo metu jis kainuoja maždaug 10 eurų pigiau ir tai yra gana rimtas argumentas rinktis būtent jį. Tačiau galbūt jis kažkuo nusileidžia brangesniam „Xiaomi Soocas X3U“?

Pagaminimo kokybė

Šiuo atveju didesnių skirtumų įžvelgti nepavyksta ir abu dantų šepetėliai yra pagaminti iš tvirto ABS plastiko bei atitinka IPX7 standartą - yra visiškai atsparūs vandeniui. Šepetėlių dizainas kiek skiriasi, tačiau medžiagos panaudotos tokios pačios.

 

Beje, šaunu ir tai, kad abu dantų šepetėliai turi štai tokius kelioninius dėkliukus. Labai patogus dalykas ir dantų šepetėlis bei jų galvutės visada bus šalia.

Valymo režimai ir vibracijų skaičius

Čia jau yra skirtumų ir „Xiaomi Soocas V1“ palaiko 3 dantų valymo režimus: švelnųjį - tinka pradedantiesiems ir turintiems jautrius dantis/dantenas; standartinį režimą ir pulsuojantį - čia iš esmės yra dantų balinimas.

„Xiaomi Soocas X3U“ jau turi 4 dantų valymo režimus: standartinį, jautriems dantims, pradedantiesiems ir balinamąjį.

Čia skiriasi ir ant korpuso esantys šviesos indikatoriai. Nors tai ir skonio reikalas, bet „Xiaomi Soocas X3U“ ant korpuso pateikiama informacija apie pasirinktą režimą yra aiškiau ir simpatiškiau.

Beje, abu dantų šepetėliai dirba standartinį 2 minučių laiką ir kas 30 sek. padaro trumpą pauzelę (trumpam sumažėja vibracijų skaičius), kas leidžia suprasti, kad metas keisti dantų valymo pusę. Praktiškas dalykas.

Kalbant apie maksimalų vibracijų dažnį, tai čia pirmauja pigesnis „Xiaomi Soocas V1“. Gamintojas nurodo, kad „Xiaomi Soocas V1“  maksimalus vibracijų dažnis siekia 42 000 kartų per min., o štai „Xiaomi Soocas X3U“ 39 600. Netikėta. Nors, skirtumas nėra didelis, tad kažkaip reikšmingai tai praktikoje ir neatsilieps.

 

Dantų šepetėlių galvutės

„Xiaomi Soocas V1“ jų turi dvi: standartinę ir skirtą dantų balinimui. 

„Xiaomi Soocas X3U“ jau turi 3 šepetėlių galvutes: balinimui, standartinę ir skirtą jautriems dantims.

Abiejų dantų šepetėlių galvutės aprūpintos JAV Dupont gamintojo šereliais, tad kokybė čia yra aukščiausio lygio.

Svarbus pastebėjimas: apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Soocas V1“ dantų šepetėliui tinka visos „Soocas“ šepetėlių serijos galvutės. Tas pats yra ir su „Xiaomi Soocas X3U“ dantų šepetėliu, tad papildomai galite įsigyti tokias šepetėlių galvutes, kokių norite.

Baterijos

Abu dantų šepetėlių modeliai įkraunami per C-tipo jungtis. Pakuotėse jau yra įkrovimui reikalingi laidai.

Jei kasdien dantys bus valomi du kartus ir po dvi minutes, tai „Xiaomi Soocas X3U“ baterijos užtenka 25 dienoms. Labai geras rezultatas.

Tačiau esant tokiam dantų valymo tvarkaraščiui, „Xiaomi Soocas V1“ baterijos užteks net iki 60 dienų. Stebėtinai aukštas rezultatas.

 

O kaip programėlė?

Ne, šie dantų šepetėliai jos nepalaiko. Iš kitos pusės, didelei daliai jos ir nereikia. O papildomas Bluetooth technologijos įdiegimas ir programėlės palaikymas pabrangintų tokius elektrinius dantų šepetėlius.

Šiuo atveju už žemą kainą gauname tai, ko labiausiai reikia - puikios išvaizdos, plataus funkcionalumo elektrinius dantų šepetėlius.

„Xiaomi Soocas V1“ dantų šepetėlio apžvalga:

„Xiaomi Soocas X3U“ dantų šepetėlio apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()