„Už tokią kainą tai yra geriausias išmanusis laikrodis, kokį tik esu turėjęs“: pirkėjų giriamas, labai išvaizdus, funkcionalus ir net 24/7 režimu kūno temperatūrą matuojantis „COLMI Thermometer“ išmanusis laikrodis bei stilingas ir matavimus įsimenantis bekontaktis termometras (Video)  ()

Geriausi iš Aliexpress:

- Puikios išvaizdos, kūno temperatūrą, širdies ritmą ir kraujo spaudimą matuojantis išmanusis laikrodis - „COLMI Thermometer Smart Watch Real-time Monitor Body Temperature Watch Men Fitness Tracker IP67 Waterproof Heart Rate Monitor“;

- Išvaizdus kūno ir objektų temperatūros bekontaktis termometras su vidine atmintimi - „ELERA Digital Thermometer Forehead Ear Non-Contact Body Termometro Infrared LCD Adult Body Fever IR Children Thermometer“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„COLMI Thermometer“ išmanusis laikrodis

Aliexpress - nuo 22,49 €;

  • 35 % nuolaida;
  • 2,28 € už siuntimą į Lietuvą.

„COLMI Thermometer“ yra labai išvaizdus, vandeniui atsparus (IPX7) ir įdomus išmanusis laikrodis. Be to, kad čia turime tvirto korpuso ir keičiamų dirželių laikrodį su labai dailia vartotojo sąsaja, šis laikrodis palaiko daug naudingų funkcijų.

Ir viena įdomiausių yra kūno temperatūros matavimas. Tą „COLMI Thermometer“ išmanusis laikrodis daro 24/7 režimu ir leidžia nuolat stebėti savo sveikatos būklę. Šaunus dalykas.

Be to, „COLMI Thermometer“ išmanusis laikrodis taip pat seka širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir stebi miego kokybę. Puikus funkcionalumas.

Tuo pačiu „COLMI Thermometer“ palaiko ir keletą sporto režimų, kaip: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu ir kopimą į kalnus.

„COLMI Thermometer“ nuolat skaičiuos nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas bei jau anksčiau paminėtus rodiklius ir tą informaciją pateiks 1,4 colių dydžio ir į prisilietimus reaguojančiame ekrane.

Šaunu ir tai, kad „COLMI Thermometer“ palaiko ir kitas naudingas funkcijas, kaip žadintuvą, chronometrą, rodo orų prognozę, primena apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, informuoja apie gaunamus skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes ir kt.

 

„COLMI Thermometer“ laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kt. O dar daugiau įvairios informacijos apie savo fizinę veiklą rasime programėlėje. Belieka tik laikrodį Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su Android arba iOS programinę įrangą turinčiu telefonu.

Galiausiai, „COLMI Thermometer“ turi įkraunamą 180 mAh bateriją, kurios energijos užtenka savaitei laiko. Geras rezultatas.

Pirkėjai „COLMI Thermometer“ išmaniaisiais laikrodžiais yra labai patenkinti, dalijasi keletų jų nuotraukų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto - ir štai vienas išsamiausių komentarų:

  • A***E (iš JK): Geras išmanusis laikrodis. Pakuotė atvyko nepažeista. Jos viduje rasite laikrodį, magnetinį įkroviklį, naudojimosi instrukciją ir patį laikrodį. Kūno temperatūrą ir širdies ritmą matuoja tiksliai. Rezultatus palyginau su kitais prietaisais ir rezultatai labai panašūs. Pranešimai iš programėlių ateina žaibiškai. Tik pastebėjau, kad jei esu toli nuo telefono, tai kartais paskutinė žinutė ateina du kartus. Įtariu taip yra dėl to, kad laikrodis iš naujo prisijungia prie telefono. Perskaityti žinutes yra patogu, tik jei ji ilga, tada visos žinutės nematyti. Čia yra apie 10 žinutės eilučių. Iš kitos pusės, dažnu atveju to pilnai užtenka. Taip pat atsakyti į žinutes ir skambučius galimybės nėra. Programėlė labai gerai sukurta. Patogi ir aiški naudotis. Pateikia daug naudingos informacijos. Mokėjau už laikrodį 24 eurus ir manau, kad už tokią kainą, tai yra geriausias išmanusis laikrodis, kokį tik esu turėjęs.

 

„ELERA 20A“ bekontaktis termometras

Aliexpress12,60 €;

  • 74 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„ELERA 20A“ yra populiarus bekontaktis termometras: virš 2 200 pirkimų, 500 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Puikūs rezultatai.

 

Pirkėjai iškart pažymi, kad su šiuo dailios išvaizdos bekontakčiu termometru galima labai patogiai pamatuoti vaikų bei suaugusių kūno temperatūrą. Užtenka prietaisą nukreipti į kaktos arba ausies sritį.

Su šiuo termometru galima pamatuoti ir objektų temperatūrą, kas taip pat yra labai pravartu.

Naudinga ir tai, kad čia galima pasirinkti Celsijaus arba Farenheito laipsnius ir priklausomai nuo temperatūros - keičiasi ekranėlio spalva.

Tuo pačiu čia galima įjungti/išjungti garsinį signalą, kuris informuoja apie atliktą matavimą. Pravarti funkcija. Galima tiesiog sergančiam ir tuo metu miegančiam vaikui išmatuoti temperatūrą, ir jo neprižadinti.

Verta pažymėti ir dar vieną naudingą „ELERA 20A“ bekontakčio termometro funkciją. Jis įsimena paskutinius 40 matavimų ir bet kada galima peržiūrėti išmatuotų temperatūrų istoriją. Praktiškas dalykas, padedantis sekti paciento būklės pokyčius.

 

Pirkėjai iš Lietuvos šiam matuokliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jis matuoja tiksliai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()