„Tai geriausias dronas, kokį tik galima rasti už tokią kainą. Jis man padeda surasti kur tūno karpiai ir suteikia daug džiaugsmo“: štai ką apie masiškai perkamus 4K dronus sako pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio ir kodėl rekomenduoja būtent „SG906 Pro“ modelį (pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos sandėlio, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ yra vieni populiariausių dronų ir tikrai ne veltui. 4K raiškia, x50 priartinimas, vienu įkrovimu 26 min. ir skraido net iki 1,2 km atstumu. Tiesiog puikios specifikacijos ir viskas už itin žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronai:

  • Aliexpress - nuo 100,94 €;
    • 58 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad pasirinkimas iš Kinijos sandėlio yra ženkliai didesnis. Iš Lenkijos sandėlio jau liko tik „SG906 Pro“ dronų modeliai su papildomomis baterijomis, atminties kortelėms ir krepšiais. Šie dronai kainuoja nuo 151,77 €.

Ir tiesą pasakius, tai turbūt yra geriausias kainos/kokybės atstovas. Bendrai, galima rinktis iš trijų dronų versijų: „SG906“, „SG906 Pro“ ir „SG906 Pro 2“. Ir štai šioje lentelėje yra pateikti pagrindiniai jų skirtumai bei panašumai.

Kuo dronai skiriasi?

Akivaizdu, kad didžiąja dalimi jie yra panašūs, tačiau ir turi reikšmingų skirtumų.

Pavyzdžiui, „SG906 Pro“ jau turi dviejų ašių gimbalą, kas sumažina vaizdo drebėjimą ir padidina jo kokybę. Tokio gimbalo veikimo nauda labai gerai pademonstruojama štai šiame GIF'e. Kol dronas juda į visas puses, kamera išlieka stabili, nes gimbalas kompensuoja visus tuos virpesius. Labai didelis drono privalumas, lyginant su standartine versija.

 

Nors baterija yra tokio paties dydžio, kaip ir standartinės drono versijos, bet vienu įkrovimu skraido 2 min. ilgiau: 25 min. vietoje 23 min.

Taip pat reikšmingas skirtumas ir tas, kad „SG906 Pro“ versija jau palaiko atminties kortelę ir į ją galima iškart įrašinėti užfiksuotą vaizdą, palaikomas x50 vaizdo priartinimas, maksimalus skraidymo nuotolis nuo pultelio siekia 1,2 km, vietoje 800 metrų, o tiesiogiai vaizdą į telefoną perduos būdamas iki 800 metrų atstumu, vietoje 400 metrų. Rimti „SG906 Pro“ privalumai prieš „SG906“ modelį.

„SG906 Pro 2“ prie viso to turi dar geresnį trijų ašių gimbalą, dar talpesnę bateriją ir skrydžio laikas siekia 26 min. Tai 1 minute daugiau, nei „SG906 Pro“ atveju. 

Kuo dronai panašūs ir kokius pagrindinius dalykus akcentuoja pirkėjai?

Šiuo dronus jau įsigijo beveik 1 800 pirkėjų, turime virš 700 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad tai yra „super dronai, verti savo pinigų. Vaizdas netrūkinėja“.

  • visi dronai turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 2048 * 1080, fotografavimo 4096 * 3072;
  • reaguoja į rankos mostą ir taip daro nuotraukas ir pradeda filmuoti;
  • FOLLOW ME režimas yra, bet dažnas pirkėjas tvirtina, kad jis neveikia arba tą daro su trikdžiais;
  • GPS/GLONASS navigacijos ir automatinis grįžimas namo;
  • ypač didelė dalis pirkėjų pažymi tai, kad dronus galima valdyti su telefone įdiegta išmaniąja programėle ir iškart parsisiųsti užfiksuotus vaizdus;
  • pirkėjus džiugina ir tai, kad dronai iš Lenkijos sandėlio yra pristatomi vos per 3 dienas;
  • pardavėjas yra sukalbamas ir greitai atsako į užduodamus klausimus.

 

Štai kelios pirkėjų padarytos dronų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto, 14 foto, 15 foto16 foto.

 

Štai keletas pačių informatyviausių pirkėjų atsiliepimų apie šiuos dronus ir panašu, kad dauguma pirkėjų perka būtent „SG906 Pro/Pro2“ versijos dronus:

  • R***t (iš Olandijos): Iki manęs dronas keliavo 10 dienų. Jokių papildomų importo mokesčių. Man labai patinka šis dronas. Aš įsigijau Beast SG906 Pro versiją ir jis skraido stabiliai ir esant vidutiniam vėjui. Tiesa, tuomet greičiau eikvoja bateriją. Maždaug 20 minučių skraido, o baterija yra įkraunama ilgai - 6 val., tad iškart rekomenduoju įsigyti papildomų baterijų. Nors gamintojas nurodo 4K vaizdą, bet aš nežinojau kaip jį iš šio drono išgauti, nes maksimaliai turėjau 1080P raišką. Pasirodo, kad tiesiogiai į telefoną tai yra maksimumas, ką dronas perduoda, bet 4K yra įrašoma į atminties kortelę. Signalas WiFi režimu keliauja iki 690 metrų atstumu ir iki maždaug 75 metrų aukščio, ir be jokių sutrikimų. Namo grįžimo funkcija taip pat veikia puikiai. Tik sekimo paskui funkcija kažkodėl neveikia. Aš šį droną naudoju karpių paieškai - 1 foto. Tyliai skraido virš vandens telkinio ir padeda juos aptikti. Bendrai, tai yra puikus dronas. Labai geras kainos/kokybės santykis.
  • A***a (iš Rusijos): SG906 Pro dronas iki manęs (iš Kinijos aut. past.) atkeliavo labai greitai - per mėnesį laiko. Atskirai užsisakiau dar vieną bateriją. Dronas skraido labai gerai. Nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė taip pat išlieka geros kokybės, kad ir kokiame aukštyje bebūtų dronas. Dviejų ašių stabilizatorius ramią dieną dirba labai gerai. Deja, tik pačios kameros pasukimas žemyn yra kiek aštrokas ir norėtųsi jog būtų sklandesnis. Vienintelis rimtesnis minusas, kad kažkodėl negalėjau užfiksuotų vaizdų įrašyti į atminties kortelę, tik vaizdas keliavo tiesiogiai į telefoną. Pačiame mieste ir šalia jo, dronui nutolus nuo telefono, dėl esančių pašalinių trikdžių telefone vaizdas kartais užstringa. Gamtoje viskas veikia be trikdžių. Bendrai, funkcijos veikia taip, kaip ir turi. Tik, deja, drono sekimo funkcija neveikia. Programiškai rodo, kad jis mane seka, bet pats dronas lieka vienoje vietoje. Baterijos energijos pakanka maždaug 20-25 min. skrydžiui. Įkrovimas, kaip ir nurodo gamintojas, užtrunka 6 valandas. Apibendrinus manau, kad už tokią kainą, tai yra puikus dronas. Rekomenduoju.
  • D***n (iš Rusijos): Pro 2 dronas atvyko labai greitai. Iškart įdėjau atminties kortelę. Taip kur kas geriau įrašinėti vaizdą, nei siųstis į telefoną. Bendrai dronas filmuojamą vaizdą į telefoną perduoda maždaug iki 200 metrų atstumu. Priklausomai nuo reljefo. Ir dronas taip gali pakilti iki 120 metrų aukščio. Taip signalas keliauja iki 1 km ir dronas dar į telefoną atsiųs nuotrauką. Dronas vertas savo kainos. Puikus pasirinkimas. Rekomenduoju. O jei kyla klausimų, kreipkitės į pardavėją. Reaguoja greitai ir išsprendžia iškilusias bėdas.
  • M***o (iš Rusijos): Šiandien gavau savąjį droną ir taip juo džiaugiuosi. Būtinai pirkite Pro versiją. Gimbalas yra didžiulis  drono privalumas ir kamera išlieka stabili. Mačiau Youtube apžvalgas pirmos kartos SG906 drono, kuris neturi gimbalo ir galiu pasakyti, kad su Pro versija vaizdo kokybė nepalyginamai geresnė. 100 proc. rekomenduoju rinktis Pro versijos droną. Taip pat patariu iškart pirkti droną su papildoma baterija. Patikėkite, dėl tokio veiksmo labai džiaugsitės. Ir tuo pačiu iškart įsigykite štai tokį krepšį - foto. Į jį telpa dronas ir visi jo priedai. Labai simpatiškas ir kokybiškai pagamintas krepšys. Kai pabandžiau prie drono prisijungti su Honor 9 telefonu, man to padaryti niekaip nepavyko. Jau buvau beprakeikiantis pardavėją, bet kai pabandžiau prisijungti su Sony telefonu, viskas pavyko kuo puikiausiai. Kas dar? Drono korpusas iš kokybiško plastiko. Medžiagos geros, tvirtas produktas. Iki manęs dronas keliavo mėnesį, bet laukti buvo verta. Labai rekomenduoju.

 

 

Dar daugiau apie šiuos dronus ir kaip jie filmuoja bei ką sugeba galite šiose apžvalgose.

Štai čia galite apie „SG906“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro 2“ sužinoti daugiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()