Fantastiškos ausinės, sutvertos didžėjams, bet puikiai tinka visiems: 3.55 ir 6.35mm jungtys, nuostabi išvaizda ir itin galingi žemi tonai („OneOdio Studio Pro-50“ apžvalga, palyginimas su „OneOdio Fusion A70“, nuolaidų kuponas, FOTO)  ()

„OneOdio Studio Pro-50“ yra šaunios ir nebrangios ausinės. Visgi, jos skiriasi nuo kiek anksčiau mano apžvelgtų „OneOdio Fusion A70“ ir šioje apžvalgoje išsiaiškinsime, ką sugeba „Pro-50“ ir kuo jos skiriasi nuo „Fusion A70“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„OneOdio Studio Pro-50“ ausinės parduodamos už 38,99 €;

  • nuolaidos kuponas gijos3, papildoma nuolaida €3;
  • iš Lenkijos sandėlio už 7 € atsiųs per 1-4 dienas.

 

„OneOdio Fusion A70“ ausinės parduodamos už 34,99 €;

  • nuolaidos kuponas gijos3, papildoma nuolaida €3;
  • iš Lenkijos sandėlio už 5 € atsiųs per 1-4 dienas.

„OneOdio Studio Pro-50“ ausinės iš Kinijos sandėlio iki manęs atkeliavo per 2,5 savaitės.

Pakuotės turinys ir joje esančių laidų ypatybės

Kaip ir „OneOdio Fusion A70“ ausinių, kurių apžvalgą rasite čia, taip ir šiuo atveju pardavėjas „OneOdio Studio Pro-50“ ausines atsiuntė labai saugiai supakavęs į štai tokį papildomą apsauginį apvalkalą.

Ir matyti, kad kelionę iš Kinijos ausinės ištvėrė kuo puikiausiai.

Dėžutės priekyje matome pavaizduotų ausinių siluetą, modelio pavadinimą, kad tai „Hi-Res“ garso kokybę užtikrinančios ir didžėjams skirtos ausinės.

 

Ant dėžutės nugarėlės pateiktos kelios pagrindinės techninės specifikacijos, ką rasime pakuotėje ir gamintojas informuoja apie galimybę apsilankyti jų oficialioje www.oneodio.com svetainėje, užregistruoti ausines ir taip gauti 24 mėnesių garantiją.

Pakuotėje randu „OneOdio Studio Pro-50“ ausines, joms su savimi gabentis skirtą maišelį, laidus ir naudojimosi instrukciją anglų, vokiečių, prancūzų ir kinų kalbomis.

Čia turime 1,2 ilgio laidą su 3.5mm jungtimis. Vienas kištukas keliauja į ausines, o kitas į kompiuterį, telefoną, planšetę ar kitą įrenginį, palaikantį 3.5mm audio jungtį.

Laidas yra kokybiškai pagamintas, vidutinio lankstumo ir ant jo turime valdymo mygtuką bei mikrofoną.

Su šiuo mygtuku galima sustabdyti/paleisti dainą, atsiliepti ir nutraukti skambutį. Iškart pasakysiu, kad mikrofono kokybė yra vidutinės kokybės. Kitko tokioje kainų kategorijoje ir nesitikėjau.

Pašnekovas mane girdi gerai esant patalpoje – viskas tvarkoje. Triukšmingesnėje aplinkoje ir lauke – mikrofonas surenka ir pašalinius garsus, tad tada pokalbio kokybė sumenksta.

Iš kitos pusės, „OneOdio Studio Pro-50“ ir nėra būtent pokalbiams telefonu skirtos ausinės. Jų paskirtis yra mėgautis muzika, o čia tėra tik papildoma funkcija.

Kitas pakuotėje laidas yra 2 metrų ilgio ir su 3.5mm bei 6.35mm jungtimis. Laidas yra raudonos spalvos, pagamintas kokybiškai ir tamprus. Jis gali išsitempti iki beveik 3 metrų.

Labai svarbus dalykas. Net ir aktyviai judant, kai šios ausinės bus prijungtos prie didžėjaus muzikos pulto, gitaros ar kito įrenginio, tamprus laidas leis jaustis užtikrintai ir nevaržyti savo judėjimo laisvės.

 

„OneOdio Studio Pro-50“ ausinių pagaminimo kokybė, išvaizda ir kuo jos skiriasi nuo „OneOdio Fusion A70“?

Pats pirmasis skirtumas yra tas, kad „Pro-50“ yra didesnės ir šiek tiek sunkesnės. Jos sveria 270 gramus, o štai „A70“ modelis 250 gramus. Skirtumas nedidelis, bet visgi yra.

„Pro-50“ yra taip pat ausis apgaubiančio tipo ausinės, tačiau jų kaušelių forma, dydis, paminkštinimo storis ir net išvaizda skiriasi nuo „A70“.

Kaip galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje, „A70“ modelio kaušelių forma yra kiek pailga ir labiau primenanti natūralią ausies formą. Taip pat ir apsiuvimas yra kiek kitoks. Ir šiuo aspektu man simpatiškiau atrodo „Pro-50“ modelio kaušeliai.

Yra gana įdomus dalykas. Nors „Pro-50“ kaušeliai yra apvalios formos ir tarsi jie turėtų būti mažiau patogūs ausines dėvėti ilgą laiką, palyginus su „A70“ kaušelių forma, tačiau taip nėra.

Tiesą sakant, „Pro-50“ man yra dar patogesnės dėvėti ilgą laiką, nei „A70“. Ir prie to labai prisideda tas faktas, kad „Pro-50“ kaušeliai turi dar daugiau paminkštinimo, palyginus su „A70“.

Įdomu yra tai, kad abejos ausinės yra sulankstomos, tačiau „Pro-50“ kiek daugiau. Jų visa kaušelių konstrukcija pasukama 90 laipsnių kampu tiek į šoną, tiek ir į viršų. Tačiau dar ir pats konkrečiai kaušelis yra paverčiamas į lauko pusę 90 laipsnių kampu.

Eiliniam muzikos klausytojui tai didesnės reikšmės neturi, bet dirbantiems su muzika didžėjams, tai labai svarbus privalumas. Tikrai esate daugelis matę, kaip didžėjus viena ranka laiko ausinių kaušelį priglaudęs prie vienos ausies, o kita ranka dirba su muzikos įranga. Tokiems žmonėms ši ausinių savybė yra svarbi.

 

Vyriai abiejų ausinių atveju yra metaliniai ir tvirti.

„OneOdio Studio Pro-50“ lankelis yra taip pat su paminkštinimu ir štai tokia metaline, sugraduota dalimi. Ausines galima prisiderinti prie savo galvos dydžio ir tą padaryti yra visiškai paprasta ir lengva.

Lankelio viršuje turime tą patį dizaino sprendimą, kaip ir „A70“ modelyje – raudonais siūlais apsiūti krašteliai ir kompanijos užrašas. Atrodo dailiai.

Ausinių jungčių skirtumai

Čia yra rimtesnių skirtumų ir dėl to, kad „OneOdio Studio Pro-50“ nepalaiko Bluetooth modulio. Tai yra laidinės ausinės.

„A70“ atveju ausines galima su įvairiais įrenginiais suporuoti Bluetooth 5.0 ryšiu ir dėl to ant jų yra integruoti valdymo mygtukai.

Taigi, ant dešinio „Pro-50“ ausinių kaušelio turime 3.5mm jungtį ir viskas. Daugiau čia nieko nėra.

Anta kairiojo tėra 6.35mm jungtis ir viskas. Beje, atkreipkite dėmesį, kad „Pro-50“ atveju šie blizgūs žiedai ant kaušelių yra metaliniai. „A70“ atveju tokio dizaino sprendimo nėra.

„OneOdio Studio Pro-50“ bei „OneOdio Fusion 70“ garso kokybės skirtumai ir kurias ausines rinktis?

Prieš pereinant prie specifikacijų ir garso skirtumų, turiu pasakyti, kad man simpatiškesnės atrodo „Pro-50“ ausinės. Jose yra daugiau dailių dizaino elementų ir nors sveria 20 gramų daugiau, tačiau kaušeliai yra minkštesni ir šias ausines dėvėti yra dar maloniau. Lankeliai abiejų ausinių atveju yra identiški.

 

Dėl palaikomų 3.5 ir 6.35mm jungčių, abejas ausines laidu galima prijungti prie bet kokios garso aparatūros, didžėjaus pulto, muzikos instrumentų, kompiuterių, telefonų ir t.t.

Čia tik privalumą „A70“ turi tokį, kad palaiko Bluetooth 5.0 ir jas galima naudoti be laido. Daug keliaujantiems, tai bus privalumas. Juolab, kad „A70“ integruota baterija vienu įkrovimu dirba net 45 val., kas yra puiku.

Kalbant apie „OneOdio Studio Pro-50“ specifikacijas, tai čia jau turime dar didesnę 50mm neodimio diafragmą. „A70“ turi 40mm diafragmą ir tai atsiliepia garse.

Tokioje kainų kategorijoje, abejų ausinių užtikrinama garso kokybė yra labai gera. Ir nesvarbu, kurias ausines pasirinksite, abiem atvejais liksite patenkinti.

Visgi, „OneOdio Studio Pro-50“ turi daugiau žemų tonų. Jie čia yra galingesni. Nesakyčiau, kad jų čia yra super daug, bet juntamai daugiau, palyginus su „A70“ modeliu.

Ir tie žemi tonai yra ne tik stipresni, gilesni, bet ir juntama didesnė jų įvairovė. „A70“ modelyje jie yra kiek paprastesni ir mažiau detalūs.

Gerai yra ir tai, kad net 110dB garsą užtikrinančios „Pro-50“ išlaiko garso balansą ir žemi tonai neužgožia vidutinių bei aukštų tonų. Su šiomis ausinėmis pilnai užtenka muzikos klausytis ir esant iki 70 proc. garso lygiui.

Ir kurias ausines rinktis?

Abejos ausinės yra vertos dėmesio ir čia daug kas priklauso nuo asmeninio biudžeto – ausinių kaina truputi skiriasi – apsisprendimo, kurios ausinės gražesnės, ir kaip jos bus daugiausiai naudojamos.

 

Jei norite turėti tokias ausines, kurias galėtumėte naudoti bet kur ir bet kada, tiek namuose, tiek ir kelionėje – tada geriau rinktis „OneOdio Fusion A70“. Stabilus Bluetooth 5.0 ryšys, suporavimas su iOS ir Android įrenginiais, iki 45 val. tarnaujanti baterija ir labai gerai subalansuotas garsas už 30 eurų yra puikus variantas.

Jei ausines naudosite darbui su muzika, prijungę prie muzikos instrumentų ar įprasto darbo metu, žiūrėdami filmą bei kitaip pramogaudami prie telefono, planšetės ar kompiuterio – tada labai geru variantu tampa „OneOdio Studio Pro-50“. Minkštesni kaušeliai, dailesnė išvaizda, labai gera garso kokybė ir dar galingesni žemi tonai už 35 eurus. Puikus pasirinkimas.

P.S. Dėkojame internetinei parduotuvei Oneodio.de, kuri suteikė galimybę išbandyti šias „OneOdio“ kompanijos ausines. Jei susidomėjote „OneOdio Studio Pro-50“ ausinėmis, tai dabar su nuolaidos kuponu gijos3 jas galima įsigyti su 3 € nuolaida. „OneOdio Fusion A70“ su tuo pačiu nuolaidos kuponu gijos3 galima įsigyti su 3 € nuolaida. Iš Lenkijos sandėlio ausines atsiųs per 1-4 dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()