Šviestuvai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nė su žiburiu nerasite - „Baseus produkto kokybė, kaip Mercedes. Tai yra geriausias daikčiukas PC, kokį tik esu įsigijęs“: masiškai perkami, įvairių šviesos temperatūrų ir labai ryškiai šviečiantys kambarių ir monitorių šviestuvai (Video)  ()

Geriausių šviestuvų rinkinukas:

- Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas vos 2 cm storio stilingas šviestuvas, iki 48W, vieno užtenka iki 35 m2 plotui - „20inch Large Bedroom Ceiling Led Ceiling Lamps Room Lights Lighting Fixtures Ultrathin Modern Led Ceiling Lights For Living Room“;

- Puikiai pirkėjų vertinamas ir labai patogus kompiuterio ekrano šviestuvas - „Baseus Screenbar LED Desk Lamp PC Computer Laptop Screen Bar Hanging Light Table Lamp Office Study Reading Light For LCD Monitor“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai perkamas ir puikiai pirkėjų vertinamas vos 2 cm storio stilingas šviestuvas, iki 48W, vieno užtenka iki 35 m2 plotui

  • Aliexpress - nuo 11,36 €;
  • 42 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

MING&BEN šviestuvai yra labai perkami ir pirkėjų gerai vertinami: virš 1 200 užsakymų, 300 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Pirkėjams ypač patinka, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų šviestuvų variantų.

Čia yra juodo ir balto korpuso šviestuvai, kurie pasižymi skirtingomis specifikacijomis ir dydžiais, tad galima pasirinkti būtent tokį, kokio reikia asmeniškai.

Štai šioje lentelėje galite matyti esminius šviestuvų skirtumus.

Taigi, pirmiausiai pasirenkame juodos ar baltos spalvos šviestuvo norime labiau. Visi jie pagaminti iš tvirto ABS, PC plastiko ir aliuminio detalių. Čia yra LED šviestukai.

Toliau, kokios norime spalvų temperatūros: šiltos, natūralios/dienos, ar šaltos.

Sekantis klausimas, kokio dydžio kambariui bus naudojamas šviestuvas. Čia jau atitinkamai didės pats šviestuvas - nuo 9 iki 20 colių skersmens - bei jo galia - nuo 24W iki 48W.

 

Visi šviestuvai yra labai kompaktiški - vos 2 cm storio. Tad bet kuriame kambaryje atrodo stilingai ir šviesos srautą nukreips net 120 laipsnių kampu.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi, kad šviestuvai yra itin ryškiai šviečiantys. Vienas vatas sugeba generuoti net iki 110 liumenų šviesos ryškumą.

Verta pažymėti ir tai, kad LED šviestukai darbuosis net 20 000 valandų bei užtikrinamas didesnis nei 80 Ra rodiklis. Tai reiškia, kad šių šviestuvų apšviesti objektai išlaiko natūralias savo spalvas.

Taip pat šviestuvai yra labai paprastai pritvirtinami prie lubų. Pirmiausiai reikės prisukti jų pagrindą, o tada prie jų pridėjus ir pasukus į šalį pritvirtinsime patį šviestuvą.

Dar verta pažymėti ir tą faktą, kad šie šviestuvai gali darbuotis nuo -20℃ iki +60℃ laipsnių temperatūroje ir atitinka IP65 standartą.

Jie yra atsparūs drėgmei, dulkėms ir į jų vidų nepateks vabzdžiai, kas taip pat yra labai svarbu.

Pirkėjai šiais šviestuvais yra labai patenkinti. Tiek jų pagaminimo kokybe, pritvirtinimo paprastumu, tiek ir švietimo ryškumu.

Štai kelios pirkėjų padarytos šviestuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

Puikiai pirkėjų vertinamas ir labai patogus kompiuterio ekrano šviestuvas

  • Aliexpress - nuo 21,28 €;
  • 47 % nuolaida;
  • 6,46 € už siuntimą į Lietuvą.

Baseus ekranų šviestuvą jau įsigijo beveik 2 000 pirkėjų, turime virš 500 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą. Puiki statistika.

 

Tai yra šaunus dalykas visiems, kurie daug praleidžia laiko prie įvairių monitorių. Ir prie jų darbuojasi tiek dienos, tiek ypatingai tamsiuoju paros metu.

Toks šviestuvas leis lengvai pasirinkti tuo metu reikiamą tokį švietimo ryškumą, kokio labiausiai norėsis. Su ant korpuso esančiais mygtukais valdoma spalvų temperatūra - nuo šaltos iki šiltos ir čia turime 3 švietimo režimus. O šone esančiu ratuku pasirenkamas švietimo intensyvumas.

Šaunu ir tai, kad šviestuvas įsimena paskutinį švietimo režimą.

Aliuminio rėmo, su silikoninėmis kojelėmis Baseus šviestuvą lengva pritvirtinti prie ekranų - nuo 0,5 iki 4 cm storio - ir taip jis laikysis tvirtai bei tuo pačiu nepažeis jų paviršiaus, kas yra ne ką mažiau svarbu.

Maitinimas? Viskas paprasta. Su pakuotėje esančiu laidu prijungiame šį šviestuvą prie pačio monitoriaus. Viena C-tipo jungtis keliauja į šviestuvą, o kita USB jungtis prie monitoriaus.

Baseus šviestuvas yra 464 x 100 x 38 mm dydžio ir sveria 500 gramų. 12V, 5W galios ir šviesos temperatūra keičiama 2900K~5000K ribose.

Pirkėjai iš Lietuvos šiam ekranų šviestuvui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o bendrai pirkėjai šiais šviestuvais yra labai patenkinti ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

 

T***i (iš Lenkijos): Baseus produktų kokybė, tai kaip Mercedes kompanijos. Tai yra aukščiausios kokybės produktai tarp visų kitų Aliexpress pardavinėjančių kompanijų. Iki Lenkijos šis šviestuvas keliavo 2 mėnesius, supakuotas labai gerai. Bendrai, tai yra vienas geriausių produktų kompiuteriui, kokį tik esu įsigijęs. Labai rekomenduoju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()