Įdomiausios ir perkamiausios 2020 metų prekės iš „Baseus“: naujos kartos muilo dozatorius, itin populiarus ir geriausiu vadinamas automobilinis FM moduliatorius bei automobilių valytuvų atnaujinimo įrankis (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video)  (2)

Geriausių „Baseus“ produktų rinkinukas:

- Naujos kartos muilo dozatorius su puikiais vertinimais - „Baseus Intelligent Automatic Liquid Soap Dispenser Induction Foaming Hand Washing Device for Kitchen Bathroom (Without Liquid)“;

- Itin populiarus automobilinis FM moduliatorius - „Baseus FM Modulator Transmitter Bluetooth 5.0 FM Radio 3.1A USB Car Charger Handsfree Car Kit Wireless Aux Audio FM Transmiter“;

- Automobilių valytuvų atnaujinimo įrankis - „Baseus Car Wiper Cutter Repair Tool Auto Rain Wing Wiper Repairer For Windshield Windscreen Wiper Blade Restorer Car Repair Tool“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Baseus Minipeng Hand Washing Machine“ muilo dozatorius

Aliexpress - 15,86 €;

  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Ypatingai populiarus muilo dozatorius iš Aliexpress. Turime virš 9 700 pirkimų, 4 100 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8/5 įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka, kad su šiuo pigiu ir simpatiško dizaino muilo dozatoriumi išlaikoma maksimali higiena. O šiomis dienomis, tai kaip niekada svarbu.

Dozatorius turi IR jutiklį ir tereikia kilstelėti ranką (6 cm atstumu) - automatiškai dozatorius sureaguoja ir išpurškia muilo putų. Reakcijos laikas tėra vos 0,25 sek.

Taip pat šaunu ir tai, kad muilo dozatoriaus dizainas maksimaliai pritaikytas taip, kad būtų jo muilo putų purškimas nukreiptas į rankas. Jo purškimo galvutė pakreipta 45 laipsnių kampu.

Dar labai geras dalykas, kad palaikomi du režimai, kurie valdomi su ant korpuso esančiu mygtuku. Pirmuoju režimu putos purškiamos 0,6 sek., o antruoju 1 sek. Taip galima pasirinkti tiek, kiek norima putų.

Verta pažymėti ir tai, kad šis muilo dozatorius dirba tyliai. Garso lygis siekia vos iki 40dB.

209,8 x 93,3 x 70 mm dydžio ir 220 gramų svorio muilo putų dozatorius yra maitinamas 4 AA tipo baterijomis. Jas teks įsigyti atskirai.

Tad beliks įdėti baterijas, atskirai atsukamą skysto muilo talpą pripildyti muilu - 2 cm skersmens anga leis tą padaryti patogiai - vėl prisukti patį dozatorių ir pasirinkus norimą režimą naudotis naujuoju įrenginiu.

 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šį muilo dozatorių vertina labai gerai ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

  • V***s (pirkėjas iš Lietuvos): Siuntė į LT 21 dieną, per Olandiją. Veikia gerai, tik reikia netirštą skystą muilą skiesti pusiau, o jei labai tirštas - muilo tik 1/3 imti. Yra ir specialių emulsijų, kurių skiesti nereikia. Reikia įdėti baterijas pagal instrukciją ant korpuso vidinės dalies. Yra popierinė, angliška instrukcija. Reikia 4 AA baterijų.

„Baseus T typed S-16“ automobilinis FM moduliatorius

 

Aliexpress - 10,65 €;

  • 48 % nuolaida;
  • 1,66 € už siuntimą į Lietuvą.

Beveik 1 300 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8/5 įvertinimas. Pirkėjams labai patinka šis funkcionalus „Baseus“ automobilinis FM moduliatorius.

FM moduliatoriai, bent jau iki šiol, nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto, „Baseus T typed S-16“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 5.0 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudojo morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 ar geriausiu atveju 4.2 versiją.

Tuo tarpu penktoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresne garso kokybe.

Būtent labai gerą užtikrinamą garso kokybę ir pažymi daugelis pirkėjų. Šis šaunus daikčiukas palaiko tokius formatus, kaip: mp3, wav, flac, ape, wma.

Šaunu ir tai, kad muziką galima groti moduliatorių suporavus su išmaniuoju telefonu arba prijungus įrenginį AUX jungtimi - taip galima prijungti automobilio garso sistemą.

Tiesą sakant, vienu metu prie šio FM moduliatoriaus galima prijungti du prietaisus. Ir jei tuo metu kas nors skambins, automatiškai FM moduliatorius išjungs leidžiamą muziką ir persijungs prie telefono bei galima bus atsiliepti į skambutį.

 

Puiku ir tai, kad šį prietaisą galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir taip vairuojant automobilį patogiai kalbėtis su skambinančiuoju.

Plius, LED ekranėlyje nuolat rodomas FM moduliacijos dažnis ir galima patikrinti automobilio elektros sistemos įtampą, kas yra ne ką mažiau naudinga funkcija.

Dar šaunu yra tai, kad „Baseus T typed S-16“ palaiko iki 32GB talpos atminties kortelę - dėl ko iš jos galima leisti muziką, pilnai valdomas su esančiais funkciniais mygtukais, automobilinis įkroviklis turi 2 USB jungtis ir vienu metu gali įkrauti du įrenginius - maksimaliai išvestis 5V/3.1A.

Šis prietaisas suderinamas su praktiškai visomis transporto priemonėmis: 12V - 24V.

Pirkėjai iš Lietuvos šiuo FM moduliatoriumi yra labai patenkinti, dalijasi keletų nuotraukų - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto - tvirtina, kad užsakyta prekė atkeliavo per mėnesį laiko, kad tai yra superinis daikčiukas ir veikia puikiai. Tiesa, kai kurie norėtų, kad moduliatoriaus mikrofono kokybė būtų geresnė. Štai pora lietuvių komentarų:

  • D***e: Labai patiko. Veikia visos funkcijos. Galima įkrauti du mobiliuosius vienu metu. Taip pat vienu metu per Bluetooth gali prisijungti keli prietaisai.
  • V***s: Geriausias moduliatorius, kokį tik esu turėjęs. Garso kokybė švari, valdymas labai lengvas, dizainas nuostabus. Labai rekomenduoju. Šaunus daikčiukas.

 

„Baseus Rain Wing Wiper Repairer“ automobilių valytuvų atnaujinimo įrankis

Aliexpress - 7,56 €;

  • 44 % nuolaida;
  • 1,60 € už siuntimą į Lietuvą.

Virš 1 900 užsakymų, 500 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8/5 įvertinimas. Pirkėjai iš Lietuvos šiam daikčiukui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jis atkeliavo vos per dvi savaites.

Automobilio valytuvai privalo būti švarūs ir geros kokybės. Su šiuo prietaisu Jūs galėsite sutaupyti pinigus vietoje naujų valytuvų pirkimo.

Įrankis skirtas nuvalyti ir atnaujinti automobilių stiklų valytuvų šluoteles. Tinka visoms transporto priemonėms. Galima naudoti daug kartų.

Aliuminio korpuso, 65 x 38 x 13 mm dydžio bei vos 40 gramų svorio „Baseus“ automobilių valytuvų atnaujinimo įrankis leis vos per 30 sek. atnaujinti automobilio valytuvus ir taip sutaupyti gana reikšmingą pinigų sumą.

 

Kaip naudotis šiuo įrankiu:

  • Pakelkite valytuvą nuo automobilio stiklo taip, lyg ketintumėte keisti valytuvą arba dar geriau - nuimkite valytuvą.
  • Švelniai braukite priemone aukštyn ir žemyn valytuvo ašmenimis, kol pašalinsite nešvarumus.
  • Likusius nešvarumus pašalinkite servetėlėmis.

Labai svarbu: Po kiekvieno naudojimo  „Baseus“ įrankį būtina išvalyti, nes tai gali turėti įtakos naudojimo poveikiui ateityje.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (2)