Už 21€, tai tikra bomba: 31 sporto režimas, pilnai atsparus vandeniui ir dulkėms, metalinis korpusas, nuotolinis muzikos grotuvo bei kameros valdymas ir net deguonies kiekio kraujyje matavimas - įspūdingasis „Kospet GTO“ išmanusis laikrodis žavi pirkėjus (Video, Čekijos sandėlio papildymas 2021-04-06)  (6)

„Kospet GTO“ yra vienas naujausių išmaniųjų laikrodžių rinkoje ir už tokią kainą siūlo ypatingai daug. Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šį laikrodį taip puikiai vertina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Kospet GTO“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 22,89 €;
    • 52 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • 2,19 € už siuntimą į Lietuvą.

  • Aliexpress - 21,07 €;
    • 44 % nuolaida;
    • iš Čekijos, Ispanijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nuo 1,36 € už siuntimą į Lietuvą.
    • pasiūloje galima rinktis iš 3 spalvų modelių: juodos, mėlynos, rožinės.

Taip pat kiekvienu atveju pardavėjas dar papildomai pridės po papildomą dirželį, kas yra išties šaunu.

„Kospet GTO“ yra praėjusių metų antroje pusėję pasirodęs išmanusis laikrodis ir už labai žemą kainą siūlo stebėtinai daug įvairių šaunių funkcijų.

Verta pažymėti ir tai, kad „Kospet GTO“ jau įsigijo virš 950 pirkėjų, turime 900 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

 

Pirkėjai iškart pastebi, kad „Kospet GTO“ korpusas pagamintas iš cinko-magnio-aviacijoje naudojamo aliuminio metalų, kas tokioje kainų kategorijoje jau yra įspūdinga.

Dirželiai, kaip jau galėjote suprasti, yra standartiniai, keičiami. Minkšto silikono, nealergizuojantys odos.

„Kospet GTO“ ekranas yra stačiakampio formos, 1,4 colių įstrižainės, 320 x 320 raiškos, spalvotas, reaguoja į prisilietimus. Taip pat laikrodis valdomas ir su ant korpuso esančiu ratuku.

Pirkėjams ypač patinka tai, kad „Kospet GTO“ yra pilnai atsparus dulkėms bei vandeniui ir atitinka IP68 standartą.

Plius, čia turime net 31 sporto režimą, tarp kurių yra bėgimas, ėjimas, važiavimas dviračiu, plaukimas, boulingas, sunkumų kilnojimas, slidinėjimas ir t.t.

Tokia gausa retai gali pasigirti ir kelis kartus brangesni išmanieji laikrodžiai.

Sekantys privalumai yra tie, kad „Kospet GTO“ 24/7 režimu matuoja širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje.

Taip pat seka miego kokybės rodiklius ir palaiko kvėpavimo treniruotę. Pastaroji leis sumažinti streso lygį. Puikios savybės išmaniajam laikrodžiui.

Daug išsamios informacijos yra pateikiama pačiame „Kospet GTO“ laikrodyje, tačiau dar daugiau jos rasime išmaniojoje programėlėje.

 

Čia galima bus peržiūrėti visą dienos fizinės veiklos statistiką, kaip rezultatai keičiasi bėgant savaitei ir mėnesio laikotarpiui.

Šaunu tai, kad programėlė palaiko anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kitas kalbas. Pats „Kospet GTO“ laikrodis taip pat palaiko anglų, rusų, vokiečių ir kitas kalbas.

Taigi, beliks „Kospet GTO“ su telefonu (dirbančiu Android 5.1, iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis) suporuoti Bluetooth 4.2 ryšiu. Įsidiegti YFit programėlę ir visą informaciją matysite būtent šioje programėlėje.

„Kospet GTO“ taip pat palaiko dar keletą naudingų savybių: informuoja apie gaunamus skambučius (atsakyti į juos galimybės nėra aut. past.), gaunamas SMS ir socialinių tinklų žinutes, primena, kad metas pajudėti, palaiko nuotolinį kameros ir muzikos grotuvo valdymą, palaiko orų prognozę, yra žadintuvas, galima uždėti bet kokį norimą ekrano atvaizdavimą - kad ir savo paties veidą ar mylimo žmogaus.

O kaip baterija? „Kospet GTO“ turi įkraunamą 170 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki dviejų savaičių. Puikus rezultatas.

Pirkėjai yra ypatingai patenkinti „Kospet GTO“ išmaniaisiais laikrodžiais. Lietuviai jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Štai keletas laikrodžių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(7)
(17)

Komentarai (6)