Speciali akcija ir itin gera kaina naujausiai, 2020 metų „Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlei - ženkliai geresnė už pirmtakę ir vos €16 (Palyginimas, Video)  (1)

„Xiaomi Mijia ShowSee“ yra tik šiais metais pasirodžiusi naujoji plaukų kirpimo mašinėlė. Labai gerai pirmųjų pirkėjų vertinamas produktas: keramikiniai peiliukai, reguliuojamas plaukų kirpimo ilgis, pilnai atspari vandeniui ir kiti privalumai už stebėtinai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlė (C2-W/C2-BK):

  • Aliexpress - 16,02 €;
    • 19 % nuolaida;
    • 1,78 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlė yra šių metų naujiena ir tiesioginis ypatingai populiarios „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ kirpimo mašinėlės atnaujinimas.

Ir kas gi čia pasikeitė? Išsiaiškinkime.

„Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlė jau yra kiek kitokio dizaino ir jos kirpimo galva kiek palinkusi į priekį. Teisingas dizaino sprendimas.

Taip reikia mažiau kelti pačią ranką ir yra patogiau kirpimo mašinėlę priderinti prie galvos kontūrų.

Ant „Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlės korpuso taip pat randame valdymo mygtuką ir kelis šviesos indikatorius. Čia ir yra surašyti skaičiai, kas leidžia lengvai orientuotis, kiek liko baterijos energijos.

 

Ankstesnėje versijoje tebuvo vienas šviesos indikatorius, atsakingas už baterijos energijos lygio parodymus.

Abu modeliai yra tvirto ABS plastiko korpuso ir „Xiaomi Mijia ShowSee“ plaukų kirpimo mašinėlė yra 17,1 x 2,2 x 4,6 cm dydžio bei sveria 153 gramus. Bendrai, ji pasunkėjo 11 gramų ir tapo ilgesnė 0,5 cm. Iš esmės minimalūs pokyčiai.

Abejų mašinėlių atvejais yra kontroliuojamas plaukų kirpimo lygis. Ankstesnio modelio diapazonas siekia 0,7 - 21 mm, o „Xiaomi Mijia ShowSee“ yra 6 padėtys ir plaukų ilgis kinta nuo nuo 3 iki 18 mm ilgio.

Tik šiuo atveju yra aiškiai matyti, kad šis plaukų kirpimo ilgį reguliuojantis priedas kur kas paprasčiau valdomas „Xiaomi Mijia ShowSee“ modelyje.

Abu modeliai turi keramikines nuimamas galvutes. Jas galima sausai išvalyti bei plauti.

Tik šiuo atveju ankstesnė versija turi nano-keramikinę galvutę, o „Xiaomi Mijia ShowSee“ peiliukai yra dvigubi: keramika+grūdinto plieno ir gamintojas tvirtina, kad tai leidžia plaukus kirpti sklandžiau ir peiliukai ilgiau išlieka aštrūs.

Triukšmo lygis abiejų modelių išliko toks pats. Tik iki 55dB.

Baterijų atžvilgiu pirmauja „Xiaomi Mijia ShowSee“. Ji turi didesnės 700 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama dar greičiau nei 600 mAh bateriją turinčios „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“: 1,5 val., prieš 2 val.

 

Abi mašinėlės įkraunamos su pakuotėse esančiais USB laidais per C-tipo jungtis. Visgi, „Xiaomi Mijia ShowSee“ vienu įkrovimu gali darbuotis 90 min., o tai yra 30 min. daugiau, nei ankstesnė kartos mašinėlė.

Dar vienas didelis „Xiaomi Mijia ShowSee“ privalumas - IPX7 standartas. Dabar ši mašinėlė yra atspari vandeniui ir su ja galima kirpti šlapius plaukus. To daryti su „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ negalima.

Apibendrinus, „Xiaomi Mijia ShowSee“ yra rimtas ankstesnės kartos ir ypatingai populiarios „Xiaomi ENHCEN Boost Hair Trimmer“ kirpimo mašinėlės atnaujinimas.

Dar didesnės talpos baterija, ilgesnis jos tarnavimas, baterijos indikatoriai ant korpuso, lengviau reguliuojamas plaukų kirpimo ilgis, atnaujinti peiliukai, atsparumas vandeniui ir galimybė kirpti šlapius plaukus. Akivaizdu, kad „Xiaomi Mijia ShowSee“ susilauks ne ką mažesnės sėkmės, nei jos pirmtakė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (1)