Stebėtinas įrenginys vos už 18€ - radijas, muzikos grotuvas, diktofonas bei mikrofono stiprintuvas viename įrenginyje ir dar palaiko atminties kortelę bei USB atmintuką (Video)  (3)

„RETEKESS PR16R“ yra turbūt geriausias daugiafunkcio daikto pavyzdys. Jame yra praktiškais visos su garsu susijusios funkcijos. Ir šis šaunus įrenginys kainuoja vos 18€.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialia akcija ir sąlygos

„RETEKESS PR16R“ daugiafunkcis įrenginys:

  • Aliexpress - nuo 18,01 €;
    • 20 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„RETEKESS PR16R“ yra daugiafunkcis garso įrenginys, kurį jau įsigijo beveik 1 000 pirkėjų ir turime itin aukštą 4,9/5 balų įvertinimą.

Pirkėjams labai patinka šio įrenginio funkcionalumas ir iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima įsigyti dvi jo versijas: su laidiniu mikrofonu ir belaidžiu mikrofonu. Pastarąjį matote žemiau pateiktoje nuotraukoje.

Patys „RETEKESS PR16R“ įrenginiai abiem atvejais yra identiški ir pakuotėse viskas tas pats, tik įsigijus su belaidžiu mikrofonu - gausite papildomo funkcionalumo.

Tokio mikrofono jau nereikės prijungti prie „RETEKESS PR16R“ įrenginio. Jie tarpusavyje yra suporuojami belaidžiu ryšiu ir palaiko tą patį FM diapazoną: 87-108MHz.

 

Belaidis mikrofonas turi valdymo mygtukus, ekranlėlį, maitinamas įkraunama 250 mAh talpos baterija. Jos energijos užtenka iki 12 val. nepertraukiamam darbui. Labai geras rodiklis.

Kalbant apie patį „RETEKESS PR16R“ įrenginį, tai jis turi visus reikalingus valdymo mygtukus, esmines jungtis ir net ištraukiamą anteną.

Šaunu ir tai, kad „RETEKESS PR16R“ nugarėlėje turi pritvirtinamą segtuką, tad šį prietaisą galima patogiai pasikabinti ant diržo, kelnių krašto ir panašiai.

Ką gi galima daryti su „RETEKESS PR16R“?

Praktiškai viską, kas susiję su garsu. Šis 400 gramų sveriantis ir kompaktiško 116 x 86,6 x 40,7 mm dydžio įrenginys palaiko radiją - 87-108MHz diapazone - bei gali muziką groti iš atminties kortelių (iki 32GB) bei USB atmintukų (iki 64GB). Palaikomi mp3 bei wma formatai.

Jis turi ir ryškų ekraną, tad jame matysite kokia pasirinkta radijo stotis - pastarosios yra išsaugomos į atmintį. O signalo sustiprinimui yra įrengta ištraukiama antena.

Taip pat galima per AUX jungtį prie šio įrenginio prijungti garso įrangą ar tiesiog savo išmanųjį telefoną ir taip turėti garso kolonėlę bei leisti norimą muziką.

 

12W galios garsiakalbio tikrai užteks gerai garso kokybei. Ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

Ir nepamirškime, kad „RETEKESS PR16R“ palaiko dar porą labai šaunių savybių. Čia yra ir diktofono funkciją, tad į šį įrenginį galima įrašyti garsą, kokį nors pokalbį ir pan.

Kita naudinga savybė yra mikrofono garso sustiprinimas. Tai tarsi mažas megafonas.

Tiek su laidiniu, tiek ir su belaidžiu mikrofonu galima bendrauti su į konferencijų salę susirinkusiais konferencijos dalyviais, bendradarbiais, vesti studentams paskaitas ir panašiai.

Tiesiog tereikia įprastu tembru kalbėti į mikrofoną ir „RETEKESS PR16R“ jūsų sakomus žodžius sustiprins tiek, kad juos girdėtų visi.

„RETEKESS PR16R“ yra maitinamas įkraunama 1200 mAh talpos baterija. Jos įkrovimas užtrunka apie 5 valandas, o darbuojasi apie 8 val. Ne pats nuostabiausias rezultatas, bet kaip tokiam funkcionaliam ir labai žemos kainos įrenginiui dar visai geras rezultatas.

 

Pirkėjai yra labai patenkinti šiuo įrenginiu bei jo itin plačiu funkcionalumu. „RETEKESS PR16R“ galima naudoti ir kaip radiją, ir kaip garso kolonėlę, ir kaip diktofoną, ir įvairių įrenginių metu turėti mikrofono stiprintuvą ir taip sakomais žodžiais pasiekti susirinkusių žmonių ausis. Funkcionalus įrenginys: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (3)