Labai retai pasitaikantys pasiūlymai - iš Čekijos sandėlio patys populiariausi ir itin kokybiški „Xiaomi“ šviestuvai: Ra95 rodiklis, įvairūs švietimo režimai, valdymas balsu, integracija su programėle ir net su „Mi Band“ apyrankėmis (Video)  ()

Pasiūlymai iš Aliexpress:

- Vienas populiariausių šviestuvų su Ra95 indeksu, iš Čekijos sandėlio - „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL Ra95 480 LED Ceiling Light Smart APP WiFi blue Tooths Control AC220-240V Adjustable APP Lantern“;

- Stačiakampio formos šviestuvas iš Čekijos sandėlio - „Yeelight Smart Square Remote APP Control LED Smart Ceiling Light 50x50CM AC110-240V Simple Stepless Dimming Voice Control“;

- Ant grindų pastatomas šviestuvas su Ra95 indeksu, iš Čekijos sandėlio - „Yeelight YLLD01YL 12W 900LM Ra95 Smart Stepless Dimmable Adjustment LED Floor Table Lamp WIFI APP Control Lantern Lights“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ išmanusis LED šviestuvas

  • Aliexpress 104,43 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 5,49 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra vienas populiariausių LED šviestuvų ir labai retai kada būna galimybė jį įsigyti iš Europos sandėlių. Dažniausiai šiuos populiarius šviestuvus itin greitai išperka.

Apie „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ labai gerai atsiliepia ir pirkėjai, kurių atsiliepimus rasite čia.

Primename, kad „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą bei užtikrina itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95).

 

Tai reiškia, kad šviestuvas apšviečia daiktus taip, kad mes juos matome tokius, kokie jie yra – natūralių ir neiškraipytų spalvų.

Pirkėjai teigia, kad šviestuvo forma ir joje išdėstyti LED šviestukai sukuria malonų apšvietimo efektą, taip pat galima pasirinkti keletą skirtingų apšvietimų režimų ir taip prisitaikyti sau norimą apšvietimo intensyvumą. Mėnesienos ir žvaigždėto dangaus efektas yra itin mėgiami pirkėjų.

Šviestuvą galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu bei per išmanųjį telefoną, pasitelkus programėles, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Taip pat galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ apyrankėmis ir, kai tik užmigsite, apie tai apyrankė informuos šviestuvą ir pastarasis automatiškai išsijungs.

Šviestuvas palaiko ir „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ balso asistentus.

Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - 48 x 48 x 8 cm: puikiai tinka žemesnėms luboms ir iki 20 m2 dydžio kambariams. Plius, atitinka IP50 standartą, tad šviestuvas yra atsparus dulkėms ir vabzdžiams. Į jo vidų nepateks vabzdžiai, kas taip pat yra svarbu.

 

 

Puikus šviestuvas, kuriam gerų žodžių negaili ir štai šis apžvalgininkas:

„Yeelight Smart Square LED Ceiling Light“ išmanusis LED šviestuvas

  • Aliexpress 87,03 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 5,49 € už siuntimą į Lietuvą.

„Yeelight Smart Square LED Ceiling Light“ yra ganėtinai panašus į prieš tai aptartąjį šviestuvą, bet ir turi tam tikrų skirtumų.

Akivaizdžiai matyti, kad čia jau kitokios formos šviestuvas, tačiau dydžio prasme, mažai tesiskiria. Jis yra 50 x 50 x 6,6 cm dydžio. 

Šis šviestuvas netgi tinka didesniam kambario plotui - iki 60 m2.

Jis taip pat atitinka IP50 standartą - yra atsparus dulkėms ir vabzdžiams.

Valdomas su pulteliu ir programėlėmis, tad galima šviesos temperatūrą keisti nuo 2700K iki 6500K arba 500K daugiau, nei „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“.

Be to, palaikomi įvairūs švietimo režimai ir taip pat galima suporuoti su išmaniosiomis apyrankėmis bei valdyti pasitelkus balso asistentus.

Šiuo atveju pardavėjas neužsimena apie spalvų perdavimo indeksą (Ra95), tad galima spėti, jog „Yeelight Smart Square LED Ceiling Light“ jis užtikrina mažesnį rodiklį, nei kiek brangesnis „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“. Tikėtina, kad tai yra pagrindinė priežastis, nulemianti kainos skirtumus.

„Xiaomi Yeelight YLLD01YL“ ant grindų pastatomas šviestuvas su Ra95 indeksu

  • Aliexpress 84,42 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 5,49 € už siuntimą į Lietuvą.

 

„Xiaomi Yeelight YLLD01YL“ yra išvaizdus ir ant grindų pastatomas šiestuvas.

„Xiaomi Yeelight YLLD01YL“ yra 12W ir taip pat palaiko daug šaunių funkcijų: iki 900lm ryškumas, 2700-6500K temperatūra yra lengvai kontroliuojama.

Šį šviestuvą galima valdyti su išmaniąja programėle arba tiesiog liečiant korpusą.

„Xiaomi Yeelight YLLD01YL“ šviestuvo korpuso dalis reaguoja į prisilietimus ir taip galima keisti švietimo režimą, šviesos temperatūrą, ryškumą ir kt.

„Xiaomi Yeelight YLLD01YL“ užtikrina itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95), tad apšviestus daiktus matysime tokius, kokie jie yra – natūralių ir neiškraipytų spalvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: