„AEG suktuvas jam neprilygsta – nuo šiol naudosiuosi šiuo puikiu įrankiu iš Kinijos“: štai ką sugeba pats perkamiausias suktuvas iš Aliexpress („WOSAI WS-3020“ suktuvo apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, apžvalga)  ()

„WOSAI“ suktuvai yra patys populiariausi Aliexpress. Virš 6 700 užsakymų, beveik 4 300 atsiliepimų ir įspūdingai aukštas 4,9 balų įvertinimas. Ar už tokią kainą, tai tobulas suktuvas? Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„WOSAI“ suktuvai:

  • Aliexpress - nuo 17,56 €;
    • 44 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio liko mažiau variantų, galingesni modeliai, kaina nuo 24,68 €;
    • už 7,39 € į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš kelių „WOSAI“ suktuvų variantų.

Čia turime 3 modelius: „WS-3012“ (12V), „WS-3016“ (16V) ir „WS-3020“ (20V).

Kaip galite matyti iš žemiau pateikto paveikslo, šie modeliai skiriasi 3 parametrais: baterijų galia, sukimo momentu ir maksimaliu apsukų skaičiumi. Kuo rodikliai aukštesni, tuo galingesnis suktuvas.

Taip pat galima pasirinkti suktuvą su atsarginėmis baterijomis ir su keičiamų antgalių ir grąžtų komplektais. Čia jau belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti, koks komplektas geriausiai atitinka asmeninius poreikius.

Pirkėjai šiuos suktuvus perka masiškai ir visi pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jiems labai patinka šie suktuvai. Galingi, pilnai susidoroja su kasdienėmis užduotimis.

Taip pat teigia, kad ir perkant iš Kinijos sandėlio, suktuvai atkeliavo per Olandijos paštą, tad nereikėjo mokėti muito mokesčio.

O ką gi apie šiuos suktuvus sako apžvalgininkas?

Apžvalgininkas įsigijo maksimalią versiją, su „WS-3020“ suktuvo modeliu.

Apžvalgininkas pradeda nuo išpakavimo ir čia randa suktuvo patogiam nešiojimui skirtą tvirtą medžiaginį dėklą su užtrauktuku, prisegamais diržais ir rankena; papildomai įsigijo antgalių ir grąžtų; maitinimo adapteris; dvi 20V baterijos ir pats suktuvas.

„WOSAI WS-3020“ suktuvas palaiko du sukimo režimus: 0-400 ir 0-1600 apsisukimų per minutę (3:33 min.).

Taip pat suktuvai turi papildomą apšvietimą.

„Lengvas, kompaktiškas, patogiai guli rankoje, su 25 sukimo pozicijomis. Atrodo šaunus daiktas. Iškart išbandykime.“

„WOSAI WS-3020“ suktuvo testavimas

Apžvalgininkas iškart pereina prie suktuvo bandymų ir jie prasideda nuo 4:40 min.

Jis iškart įstato 20V bateriją ir bandymams naudoja tuos pačius užsakytus ir drauge su šiuo suktuvu atkeliavusius antgalius bei grąžtus.

Pirmiausiai įstato standartinį antgalį, pasirenka 15 poziciją ir į medį pabando susukti įvairaus ilgio medvaržčius – pradeda nuo mažiausių ir baigia didžiausiais (5:15 min.).

„Mažiausius medvaržčius susuka puikiausiai. Įjungiam išsukimą – ir lygiai taip pat lengvai medvaržčiai išsukami.

Didesniems galima nustatyti ir aukštesnę poziciją, kas leis dar lengviau juos įsukti. WOSAI WS-3020 suktuvas dirba be jokių problemų.

Ir tiesiog nuostabu, kaip šis suktuvas lengvai įsuka ir išsuka ilgiausius medvaržčius (7:00 min.).

Ir čia pasižiūrėkite koks skirtumas, kad tai patį bandau padaryti su AEG suktuvu. Tiesa, jis man jau atidirbo daugiau kaip 10 metų, bet jam šis ilgas medvaržtis jau yra rimtas iššūkis (7:32 min.).

Nors WOSAI WS-3020“ suktuvas yra mažesnis už AEG, bet savo užduotį atlieka puikiai.“

„Man labai patinka šis WOSAI WS-3020 suktuvas. Patogus naudoti, gerai guli rankoje ir net dvigubai lengvesnis, palyginus su AEG. Pastarojo labai sunki 18V baterija.

Jei tik norite, tai galite WOSAI įsigyti ne 20V turintį bateriją, bet su 16V arba 12V. Tada jis bus dar lengvesnis. Nors ir ši 20V versija sveria vos 1 kg.“

Toliau apžvalgininkas pabandė su „WOSAI WS-3020“ pragręžti ir pasiėmė patį storiausią grąžtą, nustatė gręžimo padėtį, pasirinko antrą greitį, ir matyti, jog lengvai pragręžė medį (9:38 min.).

„Labai šaunus įrenginys. Įprastam kasdieniam naudojimui, tai yra puikus pagalbininkas.

Lengvas, su papildomu dirželiu, kad neiškristų iš rankos kur nors darbuojantis, patogus, galingas, gerai atlieka užduotis. Tikrai juo naudosiuosi.

Man labai patinka ir šis suktuvui bei jo baterijoms laikyti skirtas dėklas. Yra dirželiai, tad tiek suktuvas, tiek ir baterijos laikosi tvirtai. Ir taip juos labai patogu gabentis su savimi (11:10 min.). Bendrai, šaunus suktuvas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(14)
(-7)

Komentarai ()