Iš Lenkijos, už rekordiškai žemą kainą paskutiniai vienetai išskirtinai galingų „Xiaomi Dreame V11“ siurblių: „Jis rimtai duoda į kaulus populiariajam Dreame V10 – tai visai kitos kategorijos siurblys. Padaro tai, ko iki šiol nesugebėjo nei vienas kitas bandytas modelis“ („Xiaomi Dreame V11“ apžvalga, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  (1)

„Xiaomi Dreame V11 yra naujausių kompanijos belaidžių dulkių siurblių. Ir ką gi jis sugeba bei kuo gi skiriasi nuo V10 modelio? Išsiaiškinkime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad pakuotėje rasime naudojimosi instrukciją, dailų „Xiaomi Dreame V11“ dulkių siurblį, pagrindinį vamzdį, pagrindinę siurbimo galvą, baldų siurbimui skirtą galvą ir dar keletą papildomų priedų.

Svarbus „Xiaomi Dreame V11“ privalumas yra jo pakuotėje esanti laikymo stotelė. Prie jos galima pritvirtinti priedus ir pakabinus belaidį dulkių siurblį – automatiškai įkrauti jo bateriją.

Kalbant apie „Xiaomi Dreame V11“ specifikacijas, tai pagrindines jas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

„Xiaomi Dreame V11“ turi 3000 mAh talpos bateriją ir palaiko 3 siurbimo režimus. Pasirinkus mažiausią siurbimo galią – baterijos užteks net 90 min., o esant maksimaliai siurbimo galiai – 10 min.

„Dreame V11“ pasiekia 25000Pa siurbimo slėgį ir 150AW siurbimo galią. Ir tai yra vieni geriausių rodiklių rinkoje.

„Dreame V11“ variklio galia siekia 450W, kas taip pat yra labai gerai. Kuo galingesnis variklis, tuo siurbliui reikia mažiau pastangų pasiekti maksimalią siurbimo galią.

Siurblys taip pat turi iš 12 kūgių sudarytą cikloną, palaiko 5 lygių oro filtravimą ir HEPA filtrą.

Esant maksimaliai siurbimo galiai – triukšmo lygis siekia iki 73dB (1:20 min.), o 0,5 litrų talpos atliekų dėžutė yra labai patogiai atidaroma spustelėjus šone esantį mygtuką (1:30 min.).

Siurblio nugarinėje dalyje yra baterijos įkrovimo jungtis ir kaip jau užsiminėme – siurblį galima automatiškai įkrauti pakabinus ant laikymo stotelės. Ant siurblio taip pat yra baterijos įkrovimo indikatoriai.

Ant korpuso yra įjungimo/išjungimo mygtukas ir turime štai tokį į prisilietimus reaguojantį ekranėlį.

Jame galima pasirinkti vieną iš trijų siurbimo režimų ir aktyvuoti „užrakto mygtuką“. Jį įjungus, nebereikės laikyti nuspausto fizinio siurblio mygtuko ir jis automatiškai siurbs. Patogus dalykas ir tenka mažesnis krūvis pačiai rankai.

„Labai šaunus dalykas. O ir šiame ekranėlyje iškart rodoma aktyvuota ši funkcija ar išjungta. Vos vienas prisilietimas ir funkciją aktyvuosite.“

Apžvalgininkas tvirtina, kad „V11“ priedai yra praktiškai tokie patys, kaip ir „V10“ modelyje. Visi jie tiesiogiai prijungiami prie siurblio arba per pakuotėje esantį pagrindinį vamzdį.

„Ir taip. V11 priedai tinka V10 siurbliui, o V10 siurblio priedai tinka V11 modeliui.“

„Dreame V11“ testavimas

Siurblio testavimas prasideda nuo 2:45 min. ir pirmiausiai apžvalgininkas išbando motorizuotą grindų siurbimo galvą.

„Likau kiek nustebęs. Ant grindų pribėriau druskos, cukraus, kavos pupelių, migdolų ir kt. Ir jau per visą tai pervažiavus pirmą kartą – V11 viską sugebėjo susiurbti.

Man taip dar nėra nė karto nutikę su kitais bandytais belaidžiais dulkių siurbliais. Tad V11 tikrai galingesnis už V10.“

Apžvalgininkas išbandė „V11“ ir ant kiliminės dangos (3:30 min.) bei ant baldų.

„Išbarsčiau ant baldų smulkių sausainių trupinių ir kaip galite matyti (4:05 min.) V11 siurblys juos lengvai susiurbė.

Ir esant pačiam silpniausiam siurbimo režimui jis iš baldų sugeba ištraukti dulkes ir surinkti mano katino paliktus šerius.“

Pakuotėje yra ir pora papildomų antgalių, kurių ilgį galima keisti ir taip į antgalio priekį pastumti šereliais dengtą dalį (4:15 min.).

„Šie antgaliai labai pravers, kai norėsite išvalyti kompiuterio klaviatūrą, sunkiai pasiekiamas vietas, susiurbti kokias nors atliekas konkrečioje vietoje ir pan.“

Kuo „V11“ skiriasi nuo „V10“?

Visi skirtumai labai aiškiai pateikiami štai šiame paveiksle.

Ir iškart matyti, kad „V11“ yra 200 gramų lengvesnis, su talpesne baterija, ilgesniu darbo laiku, didesne siurbimo galia, didesniu siurbimo slėgiu, pagerinta filtracijos sistema, atnaujintu varikliu, liečiamu ekranėliu, turime ir galimybę aktyvuoti nuolatinį siurblio veikimą, dėl ko nereikia laikyti nuolat nuspaudus fizinio mygtuko.

„Pastarasis dalykas man labai patinka. Plius, V11 fiziniai mygtukai yra kokybiškesni, palyginus su V10.

Taip pat V11 yra tylesnis siurblys ir tas ypač jaučiasi, lyginant siurblius, kai aktyvuoti maksimalūs siurbimo režimai.“

Galutinis verdiktas

„Tai ką aš manau apie V11 modelį? Manau, kad tai tikrai sėkmingas siurblys. Man patinka jo dizainas. Atrodo geriau nei V10.

Svarbus pagerinimas yra fiziniai mygtukai. V11 jie kur kas tvirtesni ir bendrai kokybiškesni.

Ekranėlis yra šaunus dalykas. Į prisilietimus reaguoja tinkamai.

V11 taip pat pagerintas elektros variklis, turime didesnę siurbimo galią, siurbimo slėgį, talpesnę bateriją, geresnį bendrą veikimą ir kitus smulkius patobulinimus.

Esu patenkintas V11 valdymo paprastumu ir tuo, kad galima aktyvuoti nuolatinį veikimą, dėl ko nereikia laikyti nuspaudus fizinio mygtuko. Labai patogus dalykas.

Minusai? V11 yra brangesnis už V10 ir pasirodymo metu jo kaina siekia 375 eurus. Tai jau galima sakyti, kad yra kitos kategorijos atstovas, palyginus su V10.

Tačiau V11 yra patogesnis, galingesnis ir turi kitus jau mano išvardytus privalumus, dėl ko jis ir yra brangesnis bei tikrai vertas tos kainos.“

P.S. Pirkėjai Aliexpress taip pat labai gerai vertina šį „V11“ modelį ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o vienas jų štai ką sako:

  • A***c: Geriausias namų valymo pagalbininkas. Dabar tvarkymasis yra tikras malonumas. Siurblys labai galingas ir kompaktiškas. Pardavėjas atsakė į visus mano užduotus klausimus. Rekomenduoju! Beje, siurblys iš Lenkijos iki manęs atkeliavo per 5 dienas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai (1)