Šiuos išmaniuosius laikrodžius perka, kaip karštas bandeles: 12 500 užsakymų, nuostabus dizainas, deguonies kiekio kraujyje ir EKG matavimas, Bluetooth skambučiai, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir pirkėjų pagyros (iš Prancūzijos, Papildymas 2021-02-16)  ()

„SANLEPUS“ yra 2020-ųjų metų pabaigoje pasirodžiusi naujiena ir už stebėtinai žemą kainą siūlo įspūdingai daug funkcijų. Pirkėjai juos perka, kaip karštas bandeles ir vertina pačiais aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SANLEPUS“ išmanieji laikrodžiai:

  • Aliexpress - nuo 31,47 €;
  • Aliexpress - nuo 31,47 €;
    • 72 % nuolaida;
    • Prancūzijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 7,81 € į Lietuvą atsiųs per 7 d.d.

„SANLEPUS“ išmanieji laikrodžiai yra 2020-ųjų metų pabaigoje pasirodžiusi naujiena ir matyti, kad puikios išvaizdos ir labai funkcionalius laikrodžius jau spėjo įsigyti daugiau kaip 12 500 pirkėjų ir turime įspūdingai aukštą 4,8/5 balų įvertinimą.

Iškart verta pažymėti, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų laikrodžių versijų: su odiniu dirželiu, silikoniniu arba metaline apyranke.

Dirželiai yra standartiniai ir lengvai keičiami, tad bet kada galima bus užsidėti tokį, kokio norėsis.

 

Pats laikrodis yra atsparus vandeniui (IP68 standartas), pagamintas iš metalinio korpuso, su ypatingai puikios kokybės ekranu.

Čia turime labai ryškių spalvų, net 360 x 360 raiškos ekraną, kas tokioje kainų kategorijoje yra puikus rezultatas.

Toks „SANLEPUS“ laikrodžio ekranas užtikrins, kad visa informacijas bus puikiai matoma ir ryškioje dienos šviesoje.

Be puikios pagaminimo kokybės ir ryškaus ekrano, „SANLEPUS“ pasižymi ir labai plačiu funkcionalumu.

Šis dailus išmanusis laikrodis nuolat seka fizinės veiklos rodiklius, širdies ritmą, kraujo spaudimą, apskaičiuoja EKG, palaiko Bluetooth skambučius ir kt.

Tokioje kainų kategorijoje sutikti išmanųjį laikrodį su Bluetooth skambučių palaikymu dar nėra toks jau dažnas dalykas. Ir ši funkcija yra labai patogi.

Tereikia „SANLEPUS“ laikrodį suporuoti Bluetooth 4.2 ryšiu su iOS arba Android telefonais ir kai tik kas nors Jums skambins, galėsite su savo pašnekovu kalbėtis tiesiog per „SANLEPUS“ laikrodį. 

 

Taip pat iš šio laikrodžio galėsite paskambinti norimam žmogui. Puiki funkcija.

kalbant detaliau apie fizinės veiklos sekimo galimybes, tai „SANLEPUS“ nuolat matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, gali atlikti EKG matavimus. Išties šaunu.

Taip pat laikrodis seka miego kokybę ir visą išsamią informaciją pateikia savo dideliame 1,3 colių įstrižainės spalvotame ekrane.

Čia ir bus daug pateikia sporto metu užfiksuotos veiklos rezultatų, o dar detalesnę informaciją rasime programėlėje.

„SANLEPUS“ palaiko 4 pagrindinius sporto režimus: bėgimas, važiavimas dviračiu, sportavimas su treniruokliais ir futbolas. Taip pat nuolat skaičiuoja nueitą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas.

Išmanusis laikrodis palaiko ir tokias naudingas funkcijas, kaip nuotolinį telefono kameros bei muzikos grotuvo valdymą. Sugeba rasti telefoną, informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, praneša apie gautas SMS ir socialinių tinklų žinutes, yra žadintuvas, chronometras ir kt.

 

Šaunu ir tai, kad išmanusis laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt., tad visa pateikia informacija yra aiškiai suprantama.

„SANLEPUS“ aprūpintas 300 mAh talpos bateriją, kurios vien Bluetooth pokalbiams užteks net 10 val. O įprastam naudojimui jos užtenka 4-7 dienoms. Viskas priklauso nuo naudojimo intensyvumo.

Pirkėjai „SANLEPUS“ išmaniaisiais laikrodžiais yra labai patenkinti ir įvardija esminius jų privalumus:

  • K***o: „Laikrodį pardavėjas pristatė labai greitai. SANLEPUS turi kelis esminius privalumus, dėl ko man taip patinka: 1) labai lengvas; 2) pilnai atsparus vandeniui; 3) tiksliai atlieka širdies ritmo matavimą (palyginau su medicininiu tanometru); 4) geri miego kokybės sekimo rezultatai; 5) naudingi sporto režimai; 6) labai naudingas ir nebrangus išmanusis laikrodis. Rekomenduoju.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai ()