Iš Lenkijos sandėlio, už mažiausią kainą ir puikiai Lietuvos pirkėjų vertinama garso kolonėlė lenkia ir grandus: „Anker Soundcore Motion+ atrodo, kaip Sony, bet deda ją į pavėsį. Garsas toks, kad Anker turėtų kainuoti 200 dolerių. Aš ką tik radau mėgstamiausią garso kolonėlę“ (Video)  ()

Tūkstančiai teigiamų pirkėjų atsiliepimų, aukščiausi įvertinimo balai ir apžvalgininkų pagyros. „Anker Soundcore Motion+“ belaidę kolonėlę įsigijusieji ją laiko geriausiu pasirinkimu iki 100 dolerių kategorijoje ir lenkia net tokius grandus, kaip „Sony“ ar „JBL“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Motion+“ belaidė garso kolonėlė:

  • Aliexpress 69,94 €;
    • 36 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 dienas.

„Anker Soundcore Motion+“ yra įspūdingai populiari belaidė garso kolonėlė. Turime virš 3 400 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. 

Pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad iki 100 dolerių, tai yra geriausia garso kolonėlė.

Šias kolonėles įsigiję žmonės iškart pabrėžia tai, kad „Anker Soundcore Motion+“ belaidė kolonėlė aprūpinta visa gausa garsiakalbių. Čia jų turime net 6: du pasyvūs garsiakalbiai, 2 neodimio žemų dažnių garsiakalbiai ir dar du atsakingi už aukštus dažnius.

Ir taip, „Anker Soundcore Motion+“ atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją ir galia siekia 30W. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės garsą.

 

Apie puikią „Anker Soundcore Motion+“ belaidės kolonėlės garso kokybę kalba tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Taip pat pabrėžiama ir tai, kad kolonėlės korpusas yra labai tvirtas, metalas ir kokybiška guma, kolonėlė atspari vandeniui (IPX7) ir aprūpinta net 6700 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 12 val., o tai yra labai geras rodiklis.

Šias kolonėles įsigijusiems taip pat patinka, kad „Anker Soundcore Motion+“ yra suporuojama Bluetooth 5.0 ryšiu su telefonais ir taip iš jų galima groti muziką.

Palaikoma ir specialiai kolonėlei skirta programėlė ir turime keletą jau įdiegtų muzikos grojimo režimų bei garso vienodintuvą (EQ), tad galime leidžiamą garsą reguliuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Pirkėjai „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėle yra labai patenkinti ir pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „akcijos metu pirkit, nedvejokit. Bosas yra, bet ne jbl’inis, kaip pvz: Extreme 2, o taip tai niekuo nenusileidžia tai serijai.“

 

Kitas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad tai „aukščiausios kokybės produktas. Nieko geriau už 100€ ar net 150€ negausite, o ši kolonėlė man kainavo tik 75€. Būtinai rekomenduoju atsisiųsti į telefoną programėlę. Taip labai šaunu valdyti garsą ir turėsite gerą EQ.“

Iš Lenkijos sandėlio šią kolonėlę užsisakęs pirkėjas tvirtina, kad „pristatymas per 4 dienas nuo užsakymo iki durų! Kažkas nerealaus! Kolonėlės kokybė fantastiška! Garso kokybė man asmeniškai skamba švariau už JBL! Užsakysiu dar vieną! Tikrai rekomenduoju šią prekę ir servisą! Visiems geros muzikos ir įsimintinų akimirkų su šia kolonėle:)“

Štai kelios pirkėjų padarytos „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėlės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

O šioje apžvalgoje galite dar daugiau sužinoti apie „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėlę, kurią išbandęs apžvalgininkas teigia, kad „Anker Soundcore Motion+ atrodo, kaip Sony, bet deda ją į pavėsį. Garsas toks, kad Anker turėtų kainuoti 200 dolerių. Aš ką tik radau mėgstamiausią garso kolonėlę“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai ()