Viskas iš Europos sandėlių ir už mažiausias kainas istorijoje: GeekBuying skelbia „Big Sale“ išpardavimą ir pačius įspūdingiausius pasiūlymus - pačios geriausios ir perkamiausios ausinės ir įspūdingos belaidės kolonėlės (Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „Big Sale“ išpardavimo įdomiausi pasiūlymai;

- Naujausios kartos „Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės iš Čekijos sandėlio;

- Vienos naujausių ir su integruotomis UV lempomis „Tronsmart Onyx Free“ TWS ausinės iš Čekijos sandėlio;

- Vienos pigiausių „Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinių iš Vokietijos sandėlio;

- Labai stilinga ir visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“ iš Čekijos sandėlio;

- Itin tvirta, vandeniui atspari ir puikios kainos „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė iš Čekijos sandėlio;

- Išskirtinio dizaino 60W galios belaidė garso kolonėlė - „Tronsmart Element T6 Max“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie įsibėgėjantį „Big Sale“ išpardavimą.

Internetinė parduotuvė siūlo itin daug įdomių prekių, su rekordiškai žemomis kainomis. Čia rasime ir elektrinių dviračių, paspirtukų, elektrinių riedlenčių, sporto įrangos, įvairių siurblių, dronų, kompiuterių, TV priedėlių ir daugybę kitų šaunių daiktų.

Ir mums ypač aktualu yra ir tai, kad daug įvairių populiarių prekių bus atgabenta iš Europos sandėlių.

GeekBuying.com teigia, kad iš Čekijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų Europos sandėlių prekes pristatys vos per 5-7 dienas, jokių papildomų mokesčių ir dar suteikiami nuolaidų kuponai įvairioms prekėms.

GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiami papildomi nuolaidų kuponai:

  • perkant už $10, gausime $2 su nuolaidos kuponu 20BIGSA02;
  • perkant už $70, gausime $5 su nuolaidos kuponu 20BIGSA05;
  • perkant už $130, gausime $8 su nuolaidos kuponu 20BIGSA08.

Visą informaciją, sąlygas, nuolaidas, kuponus ir kt. rasite oficialiame GeekBuying.com „Big Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar detaliau pasižiūrėkime į keletą labai intriguojančių pasiūlymų.

Atrinkome tas prekes, kurioms šiuo metu yra taikomos pačios mažiausios kainos per visą jų istoriją.

Naujausios kartos „Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės

  • Su nuolaidos kuponu GKBOCT4​ ​jos kainuoja tik 73,09 €;
  • mažiausia kaina - įprastai jos kainuoja bent 90-100 eurų;
  • iš Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės yra naujausias gerai žinomos kompanijos produktas ir akivaizdu, kad tai yra aukščiausio lygio belaidės ausinės.

Ir mes išbandėme šias belaides ausines ir galime patvirtinti, kad tai yra puikus produktas, o dabar dar ir parduodamas už labai gerą kainą.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinių apžvalgą rasite čia.

Naujosios belaidės TWS+ ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

 

Gamintojas tvirtina, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis net 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS+ ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Garso įrangą gaminanti „Tronsmart“ kompanija sukūrė aukščiausio lygio belaides ausines, kurios parduodamos kelis kartus pigiau nei kitų garsių kompanijų produktai.

Vienos naujausių ir su integruotomis UV lempomis „Tronsmart Onyx Free“ TWS ausinės

  • Su nuolaidos kuponu ONYXFREE ​jos kainuoja tik 24,93 €;
  • mažiausia kaina - įprastai jos kainuoja bent 30-35 eurus;
  • iš Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 0,10 € už pristatymą į Lietuvą.

 

„Tronsmart Onyx Free“ - labai kokybiškai pagamintos, net iki 35 val. muzikos grojimą užtikrinančios ir dar virusus naikinančios belaidės ausinės už stebėtiną kainą.

Mes išbandėme naujausias „Tronsmart“ kompanijos TWS ausines ir „Tronsmart Onyx Free“ apžvalgą rasite čia.

Iškart norisi pažymėti, kad čia turime belaides ausines, kurios ne tik atitinka ypatingai aukštą IPX7 standartą - kas reiškia, jog jos yra atsparios vandeniui bei prakaitui ir galima drąsiai keliauti į sporto klubą bei nebijoti lietaus, bet ir tai, kad turi integruotas UV lempas. Papildoma apsauga nuo virusų tikrai nepakenks.

Tereikės ausines išimti iš ausų, jas įdėti į dėkliuką ir taip integruotos UV lempos jas apšvitins bei sunaikins virusus. Šaunus ir labai naudingas dalykas.

Čia turime SBC, AAC ir naujausią „Qualcomm“ aptX technologinį sprendimą, kuris ir padeda išvengti garso kokybės nuostolių. Tad garso kokybė yra aukščiausios kokybės.

„Tronsmart Onyx Free“ palaiko ir dvi labai naudingas technologijas: DSP ir cVc. Jos yra skirtos tam, kad pokalbių metu garso kokybė būtų kuo geresnė ir be pašalinių garsų.

Kalbant apie ausinių garso, muzikos, pokalbių ir balso asistentų valdymą, tai „Tronsmart Onyx Free“ turi pagerintus valdymo mygtukus.

Įdiegti „Panasonic“ mygtukai dabar yra 71 proc. jautresni, kas reiškia, kad ausines reikia mažiau spausti ir jos geriau reaguoja į duodamas komandas.

Dideliu privalumu galima laikyti ir „Tronsmart Onyx Free“ palaikomus du veikimo režimus: Mono ir Stereo.

Ant dėkliuko yra 4 šviesos indikatoriai, tad visada žinosite kiek yra likę baterijos energijos, matysite įkrovimo procesą, kada baterija įkrauta, ir taip pat jie šviečia, kai veikia UV lempos ir apšvitina įdėtas ausines.

Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį ir čia yra labai didelis privalumas. Reiškia, kad galima naudoti įprastą USB laidą - pakuotėje jis taip pat bus įdėtas, ir šią bateriją įkrausime labai greitai.

Šauniausia dalis yra muzikos klausymo laikas. Vos 5 min. ausinių įkrovimo ir turime 2 val. muzikos klausymo. Pilnai įkrautų ausinių užtenka net 7 val. muzikos klausymo, kas belaidžių ausinių pasaulyje yra super geras rodiklis. Net ir 100+ eurų kainuojančios TWS ausinės retai gali pasigirti tokiu rezultatu.

 

O su dėkliuko baterija turėsime net 35 val. muzikos klausymo, kas yra išvis fantastiškas rodiklis.

Nors mums labai patinka „Tronsmart Spunky Beat“ dėkliuko įkrovimo sprendimas, tačiau „Tronsmart Onyx Free“ turi daugiau privalumų: įprastoje vietoje esančios komandos, UV lempos, aukštesnis IPX7 atsparumo vandeniui standartas, dar ilgiau laikančios baterijos, simpatiškas ir kompaktiškesnis dėkliukas. Už tokią kainą labai geros belaidės ausinės.

Vienos pigiausių „Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinų

  • Su nuolaidos kuponu TRONSACE ​jos kainuoja tik 24,07 €;
  • mažiausia kaina - įprastai jos kainuoja bent 30 eurų;
  • iš Vokietijos sandėlio​, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 1,69 € už pristatymą į Lietuvą.

„Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori „Apple“ stiliaus TWS ausinių, aprūpintų pažangiausiomis technologijomis ir už pačią priimtiniausią kainą.

„Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinės aprūpintos pažangiuoju Qualcomm QCC3020 lustu, kuris užtikrina aptX, AAC ir SBC muzikos kodavimo sprendimus.

Taip pat čia rasime ir 4 integruotus mikrofonus, kurie, gamintojo teigimu, užtikrina puikią pokalbių kokybę ir pašalina aplinkos garsus.

Šaunu ir tai, kad šios TWS ausinės gali dirbti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Yra Mono ir Stereo režimai. Labai naudingas dalykas.

Taip pat verta pažymėti, kad „Tronsmart Onyx Ace“ lengvai suporuojamos naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu su iOS ir Android išmaniaisiais telefonais. Tereikia ausinę (-es) išimti iš dėkliuko ir poravimas įvyksta automatiškai.

„Tronsmart Onyx Ace“ ausinės yra atsparios vandeniui, atitinka IPX5, tad su jomis galima drąsiai keliauti į sporto salę bei nebijoti užklupusio lietaus.

Šaunu ir tai, kad „Tronsmart Onyx Ace“ palaiko įvairius balso asistentus, kas ausinėms suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Simpatiškas ir kompaktiškas dėkliukas turi integruotą 400 mAh talpos bateriją. Ją įkrausime su pakuotėje esančiu laidu, per C-tipo USB jungtį.

Vieno ausinių įkrovimo užtenka muzikai klausytis 5 val., o su dėkliuko baterija - net 24 val. Kaip tokioje kainų kategorijoje, netgi labai geras rodiklis.

Labai stilinga ir visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“ 

  • Su nuolaidos kuponu GKBTS05​​ ​jos kainuoja tik 40,41 €;
  • mažiausia kaina - įprastai ji kainuoja bent 50-60 eurų;
  • iš Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Tronsmart Element T6 Plus“ yra atspari vandeniui - IPX6 standartas, bei aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nutolę toliau.

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh.

„Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kortelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

Itin tvirta, vandeniui atspari ir puikios kainos „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu GKBTS03​​​ ​jos kainuoja tik 37,83 €;
  • mažiausia kaina - įprastai ji kainuoja bent 45-60 eurų;
  • iš Čekijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Element Force“ yra labai kokybiška ir šauni garso kolonėlė, kurią ir mes patys išbandėme.

„Tronsmart Element Force“ belaidės kolonėlės apžvalgą rasite čia.

Galime drąsiai patvirtinti, kad „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė yra:

  • Labai gražaus dizaino, išvaizdi, aukščiausios kokybės medžiagos;
  • Visiškai atspari vandeniui – IPX7 standartas;
  • Patogi laikyti rankoje ir ant įvairių paviršių, neslysta;
  • NFC, „Bluetooth 5.0“;
  • Patogus valdymas, mygtukai labai gerai reaguoja į paspaudimus;
  • Galimybė naudoti, kaip laisvų rankų įrangą – puikiai girdimas pašnekovas;
  • Muzikos grojimas iš atminties kortelės, 3,5 mm audio AUX laidu ar Bluetooth ryšiu;
  • Galimybė kolonėlę valdyti balsu ir net su „Mi Band 4“ išmaniąja apyranke;
  • Du garsiakalbiai po 20W užtikrina labai kokybišką garsą ir EQ mygtukas leidžia jį dar pagerinti;
  • Dvi baterijos po 3300 mAh, kurias įkrauti užtrunka apie 3 valandas ir jų energijos užtenka virš 20 val.

 

Tad jei ieškote garso kolonėlės sau ar ketinate ją padovanoti artimiesiems, nedvejokite - už tokią kainą „Tronsmart Element Force“ yra nuostabus pasirinkimas.

Išskirtinio dizaino 60W galios „Tronsmart Element T6 Max“ belaidė garso kolonėlė

  • Su nuolaidos kuponu T6MAX001​​​ ​ji kainuoja tik 62,21 €;
  • mažiausia kaina - įprastai ji kainuoja bent 70-90 eurų;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Element T6 Max“ iškart patraukia dėmesį. Labai įdomaus dizaino belaidė garso kolonėlė.

Be išskirtinės išvaizdos, ši garso kolonėlė pasižymi ir puikiomis techninėmis charakteritikos.

Čia turime 60W galios garso kolonėlę, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai įspūdinga.

Be to, dėl savo išskirtinio dizaino, ši garso kolonėlė garsą skleidžia į visas puses - 360 laipsnių kampu.

USB-C jungtis, 12 000 mAh baterija, 20 val. grojimas, IPX5 standartas (atsparumas vandens purslams), 3 muzikos grojimo režimai, Bluetooth 5.0 bei NFC, valdymas balsu bei į prisilietimus reaguojanti panelė ir t.t.

Be to, šią kolonėlę galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, bei skambinti savo artimiesiems. 

„Ar naujoji Tronsmart Element T6 MAX belaidė kolonėlė gali nugalėti kur kas brangesnę Sony SRS-XB41? Išsiaiškinkime“, - teigia štai šis apžvalgininkas ir plačiau papasakoja apie „Tronsmart Element T6 Max“ kolonėlę, jos galimybes ir atlieka testavimus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()