Iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlio išparduodami paskutiniai vienetai puikiai vertinamų dronų „Visuo Zen Mini XS818“ ir išmaniųjų šepetėlių „Xiaomi Soocas X5“: „kaina ir kokybė tiesiog puiki“ (Video, 2020 m. 41 savaitė)  ()

- „Visuo Zen Mini XS818“ iš Lenkijos sandėlio (paskutiniai vienetai), Lietuvoje nėra

- „Xiaomi Soocas X5“ iš Prancūzijos sandėlio (paskutiniai vienetai), Lietuvoje nėra


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio 4K dronas „Visuo Zen Mini XS818“

nuo 84.01€ | Lietuvoje nėra

  • Tikrinta 2020 10 09
  • Aliexpress, Lenkijos sandėlis
  • paskutiniai vienetai
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-7 dienas

Išsamiau:

  • Pigiau ir būti negali - vos nuo €64 ir iš Lenkijos sandėlio išparduodami pirkėjų aukščiausiu balu įvertinti dronai: 4K raiška, didžiulė baterija, 40 km/h greitis, GPS, programėlė ir daugybė šaunių funkcijų („Visuo Zen Mini XS818“ 4K dronas, Video)

 

Atsiliepimas iš Vokietijos pirkėjo:

Puikus dronas, esu labai patenkintas. Rekomenduoju prieš naudojimą perskaityti instrukciją, o jeigu kils neaiškumų, peržiūrėti keletą vaizdo įrašų „YouTube“.

Atsiliepimas iš Lietuvos pirkėjo:

Labai greitai atsiuntė. Rekomenduoju!

2. Iš Prancūzijos sandėlio elektrinis dantų šepetėlis  „Xiaomi Soocas X5“

nuo 57.39€ | Lietuvoje nėra

  • Tikrinta 2020 10 09
  • Aliexpress, Prancūzijos sandėlis
  • paskutiniai vienetai
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7 dienas

Išsamiau:

  • „Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)
  • Užtenka bent kartą pabandyti ir daugiau nesinori sugrįžti prie paprasto dantų šepetėlio: praktiškai tobulas elektrinis dantų šepetėlis „SOOCAS X5“, tačiau apie tam tikrus niuansus verta žinoti („SOOCAS X5“ apžvalga, nuolaidos kuponas, Video)
  • Su anonso nuolaidomis siūlomi du patys geriausi 2019 metų išmanieji šepetėliais iš Kinijos - „Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

 

 

Atsiliepimas iš Rusijos pirkėjo:

Esu labai patenkintas pirkiniu. Dantų šepetėlis - tiesiog super. Pirkau du - rožinį ir mėlyną. Atsiuntė per porą dienų. Visiškai atitinka aprašymą. Sinchronizacija puiki, programėlė veikia iš bet kurios namo vietos. Komplekte yra 3 šepetėlio antgaliai, visi skirtingi. Iš pradžių buvo kiek neįprasta, dabar valausi dantis antruoju greičiu. Dantų šepetėlis turi laikmatį, kas 30 sekundžių suvibruoja pranešdamas, kad reikia valyti kitą pusę. Programėlėje galite nustatyti valymo trukmę iki 2,5 min. Čia pat matysite ir informaciją apie valymo trukmę, apnašų pašalinimą, veikimo režimą. Yra slėgio indikatorius, jeigu per stipriai spausite prie dantų, užsidegs raudona indikatoriaus lemputė.

 

Atsiliepimas iš Rusijos pirkėjo:

Man labai patinka šie dantų šepetėliai. Iki šiol naudojausi kitu šios kompanijos elektriniu dantų šepetėliu. „Xiaomi Soocas X5“ kaina ir kokybė tiesiog puiki. Pristatė kurjeris į namus. Graži pakuotė, produktas tinkamas dovanoti. Veikia puikiai, atrodo elegantiškai. Papildomai užsakiau kelis priedus, be problemų gavau ir juos. Šie buvo atskiroje pakuotėje, įdėti šalia pagrindinio siuntinio. Esu patenkintas tiek pristatymu, tiek šepetėlio kokybe. Rekomenduoju.

Atsiliepimas iš Lenkijos pirkėjo:

Labai gražus dantų šepetėlis. Labai gera pagaminimo kokybė, suteikianti vartotojams malonią patirtį. Vienintelis trūkumas - rinkinyje nėra įkroviklio. Visa kita - tiesiog puiku. Pristatė greitai, rekomenduoju.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: