Taip pigiai tokio gero bekontakčio termometro Lietuvoje negausite. „Super daiktas! Ilgai rinkausi tarp bekontakčių termometrų, kol galiausiai nusipirkau šį“ (Video, „ELERA“ atsiliepimai)  ()

Rekordinė kaina, galioja iki 2021 09 09

Iš Lenkijos, liko paskutiniai vienetai

8 000 užsakymų, 91% pirkėjų duoda 5 balus

Rezultatus parodo per 1 sekundę

Ekranas šviečia keturiomis spalvomis priklausomai nuo temperatūros

Įspėja esant karščiavimui

Matuoja ausies, kaktos, kambario, pieno, vandens ir net objekto temperatūrą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bekontaktis termometras „ELERA“

Speciali akcija ir sąlygos

AliExpress (Papildymas 2021-09-07)

14,90€

12,96€

Su PVM

31 % nuolaida + kuponas: pritaikys automatiškai;

iš Lenkijos sandėlio;

atsiųs į Lietuvą per 7 dienas už € 4,39 ;

paskutiniai vienetai;

AliExpress sutvarkys visus mokesčius automatiškai

„ELERA“ bekontakčiotermometro vaizdo įrašą rasite čia.

Bekontaktis termometras „ELERA“ labai gerai vertinamas AliExpress parduotuvėje. Pirkėjai jam duoda 4,9 balus iš 5 ir turime net 8 000 užsakymų.

Išskirtinai populiarus bekontaktis termometras „ELERA“ tinkamas tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Tai daugiafunkcinis termometras, galintis išmatuoti ausies, kaktos, kambario, pieno, vandens ir objekto temperatūrą.

Patogus naudoti, temperatūrą pamatuoja per 1 sekundę, atsimena 40 pastarųjų matavimų. Lengvas valdymas - temperatūrą pamatuosite vienu mygtuko paspaudimu.

Esant karščiavimui, termometras įspėja garsiniu signalu ir LCD ekrane keisdamas spalvą. Priklausomai nuo temperatūros, ekranas gali šviesti keturiomis spalvomis. Įspėjimus iš anksto galima išjungti, kad netrikdytumėte mažylio miego.

Temperatūrą šis termometras matuoja pasirinktinai Celsijaus arba Farenheito laipsniais. Termometras automatiškai išsijungia po 8 sek. neveiklumo. Patogu ir tuo pačiu taupoma baterijų energija.

Beje, šis matuoklis maitinamas dviem AAA tipo baterijomis. Jas teks įsigyti atskirai, tačiau tokio tipo baterijų rasite praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

Pirkėjų atsiliepimai:

  • Pirkėjas iš Kazachstano: „Gražus termometras, puiki kokybė. Greitai išsiuntė, į Almatą keliavo 20 dienų. Originalioje dėžutėje esantis termometras buvo įdėtas į išorinę storesnio ir tankesnio kartono dėžę. Atkeliavo be įlenkimų ar kitų pažeidimų.“
  • Pirkėjas iš Ispanijos: „Atsiuntė labai greitai - per 4 dienas. Saugiai supakuotas. Dėžutėje radau ir maišelį, skirtą laikyti termometrui. Manau, kad termometras ganėtinai patikimas, lyginant su gyvsidabrio termometru. Rekomenduoju parduotuvę ir pardavėją. Esu labai patenkintas pirkiniu.“
  • Pirkėjas iš Rusijos: „Ilgai rinkausi tarp bekontakčių termometrų, kol galiausiai nusipirkau šį. Super daiktas. Puikiai veikia, džiaugiuos, kad galima matuoti ausies temperatūrą. 0,1-0,2 laipsnio paklaida, kaip ir nurodo gamintojas, tad padariau išvadą apie rašančius neigiamus komentarus, kad šie matuoja temperatūrą netinkamai. Pirma, matavimo atstumas turėtų būti toks pat kaip nurodytas instrukcijoje. Antra, temperatūrą matuoti iš lauko atėjus tik po 30 minučių. Geras termometras, rekomenduoju. Dėkoju pardavėjui už greitą pristatymą ir puikų produktą.“
  • Pirkėjas iš Rusijos: „Kokybiškai pagamintas termometras. Atkeliavo originalioje pakuotėje: termometras maišelyje ir dvi instrukcijos skirtingomis kalbomis, taip pat buvo pridėtas garantinis talonas. Baterijos į rinkinį neįeina. Pamatuoja temperatūrą vos per 1 sekundę. Didžiausias matavimo atstumas - 15 cm. Paklaida 0,2-0,3 laipsnio priklausomai nuo atstumo ir matuojamos vietos. Yra 4 temperatūros matavimo režimai: suaugęs; vaikas; ausis (šiame režime matavimas atliekamas nuėmus dangtelį kitoje pusėje); buitinis (paviršių ir kambario temperatūra). Priklausomai nuo temperatūros, termometro ekranas keičia spalvą. Galima rinktis Celsijaus arba Farenheito matavimo vienetus. Termometras išsijungia pats, kai jis nenaudojamas.“



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()