Visiška naujiena iš Lenkijos sandėlio - už labai gerą kainą, su gamintojo garantija langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080“: valo ne tik langus, bet ir plyteles, veidrodžius ir kitus paviršius  ()

Iš Europos sandėlių siūloma visiška naujiena – langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080“. Tinka skirtingiems paviršiams, 3 automatinio plovimo režimai ir taupiai naudojama energija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

Langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080:

  • AliExpress - 164,81 €;
  • 46 % nuolaida;
  • Lenkijos, Čekijos, Italijos, Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai iš Lenkijos sandėlio atsiųs per 2-5 dienas.

Langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080“ yra visiška naujiena, neabejotinai sulauksianti didžiulio pirkėjų dėmesio.

Su nešvarių langų problema susiduria kiekvienas. Juos išplauti ne tik sudėtinga, bet gali būti ir pavojinga. Tokiam darbui puikiai pasitarnauja langų valymo robotai.

Dabar pasirodė visiška naujiena – langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080“. Ką jis siūlo?

 

„LIECTROUX WS-1080“ yra kvadrato formos vienpusis langų valymo robotas. Didelio greičio bešepetėlinio variklio varomas langų robotas stabiliai laikosi ant stiklo ir net sienų paviršiaus. 2 silikoniniai diržai leidžia robotui laisvai judėti ant paviršių.

Plovimo šluostė yra specialiai sukurta langų valymo robotui, kad būtų pasiekti geriausi valymo rezultatai, ir ją būtų galima lengvai skalbti bei pakartotinai naudoti.

„LIECTROUX WS-1080“ turi įmontuotą nepertraukiamo maitinimo sistemą (UPS). Išjungus maitinimą, UPS tieks energiją, kad robotas nenukristų nuo stiklo. Naudojant robotą, labai rekomenduojama pririšti saugos virvę, kuri gali išlaikyti iki 150 kg svorį.

„LIECTROUX WS-1080“ langų valymo robotas tinka skirtingiems paviršiams: veidrodžiui, vonios kambariui, sienai, marmurui, medžiui, plytelėms ir kt.

„LIECTROUX WS-1080“ turi įmontuotus du intelektualius jutiklius. Vienas iš jų yra lazerinis jutiklis, galintis aptikti kraštus, kad robotas galėtų dirbti su berėmiais langais.

 

Kitas yra slėgio jutiklis, kuris realiu laiku stebės roboto būseną. Paspaudus vieną mygtuką, „LIECTROUX WS-1080“ protingai suplanuoja efektyviausią valymo kelią, aptinka lango kraštus ir automatiškai išvalo visą langą.

Robotą taip pat galima valdyti rankiniu būdu naudojant nuotolinio valdymo pultą.

80 W galios langų valymo robotas „LIECTROUX WS-1080“ suvartoja nedaug energijos. 1 kv. metrą išplauna per 2 min. Veikia 3 automatinio plovimo režimai. Automatiškai sustoja pabaigus darbą.

Pardavėjas šiam langų valymo robotui taiko garantiją. Jeigu būtų kokių nors nesklandumų, tiesiog nufilmuokite neveikiantį robotą ir nusiųskite pardavėjui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()