Itin geros kainos išskirtinio dizaino, patogios konstrukcijos ir visiškai savarankiškai veikiantis išmanusis šviesos jungiklis „Tuya“ - tinka LED, fluorescencinėms, kaitrinėms lemputėms, palaiko programėlę, galima kurti scenarijus ir net valdomas balso komandomis  ()

Puikiai pirkėjų vertinamas išmanusis namų valdiklis „Tuya“. Tinka LED, fluorescencinėms ir kaitrinėms lemputėms bei ventiliatoriui valdyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

Išmanusis namų valdiklis „Tuya“:

  • AliExpress - 19,10 €;
  • 46 % nuolaida;
  • iš Kinijos sandėlio;
  • siuntimas į Lietuvą už 0,49 €.

Išmanusis namų valdiklis „Tuya“ labai gerai vertinamas AliExpress parduotuvėje. Pirkėjai jam duoda 4,9 balus iš 5, daugiau nei 120 užsakymų.

Šis išmanusis jungiklis iš konkurentų išsiskiria itin simpatišku dizainu, labai patogiu valdymo mygtuku ir gali praktiškai viską, ko tik galima tikėtis iš tokio tipo valdiklio - reguliuoja LED/CFL ir katrinių lempučių ryškumą, gali būti valdomas per porgamėlę WiFi tinklu, palaiko iš anksto programuojamus scenarijus, gali nustatytu laiku padidinti ar sumažinti ryškumą, grupė jungiklių gali būti apjungiama bendram valdymui. 

Svarbiausia, šiam valdikliui nereikia jokios papildomos įrangos, jis pats tiesiogiai valdo ir lemputes, ir pats bendrauja su išmaniuoju telefonu. 

Išmaniojo namų valdiklio „Tuya“ specifikacijos:

  • Įtampa: kintamosios srovės 100–240 V;
  • Kintamosios srovės įvesties dažnis: 50Hz/60Hz;
  • Maksimali apkrovos galia: LED/CFL (kompaktinė fluorescencinė lemputė) – 250W, kaitrinė lemputė – 300W, ventiliatorius – 250W;
  • WIFI standartas: 802.11 b/g/n 2,4 GHz;
  • Veikimas budėjimo režimu: ≤ 1W;
  • Indikatoriaus lemputė: LED.

 

Šis išmanusis namų valdiklis skirtas namų apšvietimui ir ventiliatoriui valdyti. Veikia su 250W galios LED/CFL lemputėmis, 300W galios kaitrinėmis lemputėmis ir 250W galios ventiliatoriumi.

Kaip šį valdiklį sumontuoti, paaiškinta žemiau esančioje instrukcijoje:

Išmaniuoju namų valdikliu „Tuya“ galite palengvinti savo gyvenimą. Atsisiuntę išmaniąją programėlę „Smart Life“ patogiai valdykite namų šviesas.

Išmanusis namų valdiklis veikia su „Alexa“ ir „Google Home“, tad galite namų šviesas valdyti tiesiog balso komanda.

Reguliuoti namų apšvietimą galite net būdami lauke.

Kurkite tvarkaraščius, kad šviesa automatiškai įsijungtų iš anksto nustatytu ryškumu arba išsijungtų tam tikru metu. Puikiai tinka sukurti skirtingas nuotaikos šviesas su nurodytu ryškumu jūsų kasdienei veiklai, miego ar televizoriaus žiūrėjimo laikui, saulėtekiui ar saulėlydžiui ir kt.

 

Sureguliuokite šviesą iki tam tikro procento, judindami pirštą aukštyn arba žemyn jungiklio priekyje ir centre, naudodami „Smart Life“ programėlę arba balso komandą.

Išmaniojo jungiklio nustatytomis funkcijomis galite pasidalinti su šeimos nariais.

Programėlėje taip pat galite nustatyti išmaniųjų namų valdiklių grupę, kad vienu mygtuko paspaudimu galėtumėte įjungti / išjungti visas šviesas.

Štai, ką apie išmanųjį namų valdiklį „Tuya“ sako pirkėjas:

  • Pirkėjas iš Rusijos: „Išmanusis namų valdiklis atvyko pakankamai greitai. Kokybė yra tiesiog puiki. Didelis valdiklio mygtukas leidžia įjungti arba išjungti šviesą į jį nežiūrint. Jutiklinis skydelis kartu su LED indikatoriumi leidžia greitai nustatyti norimą ryškumą. Veikia puikiai. Indikatorius rodo esamą ryškumo lygį net išjungus būseną. Visiems rekomenduoju šį išmaniojo namų valdiklio modelį ir pardavėją. Beje, šis namų valdiklis, skirtingai nei kiti tokio tipo prietaisai, turi papildomų funkcijų: rodo lemputės tipą, minimalų ryškumo lygį, kurį gali palaikyti namuose esančios lemputės.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: