Tiesiai iš Vokietijos sandėlio ir net 100€ pigiau nei analogai Lietuvoje: geriausiai vertinamas „Reolink“ saugumo kamerų komplektas - 5MP raiška, 8 kanalai, POE pajungimas, puiki vaizdo kokybė ir labai geri apžvalgininko atsiliepimai (kuponas, Video)  ()

„Reolink“ yra puikiai visame pasaulyje žinoma kompanija, besispecializuojanti įvairios vaizdo technikos srityje. Šios kompanijos kameros yra labai plačiai naudojamos ir Lietuvoje. O dabar puikią CCTV stebėjimo sistemą iš Vokietijos sandėlio galima įsigyti už labai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Reolink RLK8-410B4“ 8-nių kanalų, 5MP, POE IP saugumo kamerų komplektas - vaizdo registravimo įrenginys 4, kameros ir 2TB HDD diskas:

  • Aliexpress - 381,76 €;
    • 42 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Prieš užsakymą paspausti „Get coupons“ ir spustelėję „Get“ papildomai gausite €8,65 kuponą

Tai yra vienas populiaresnių „Reolink“ saugumo kamerų komplektų - itin paprastas POE pajungimo sprendimas, iki 5MP, naktinis režimas, reagavimas į judesį, galimybė prijungti prie įvairių įrenginių ir peržiūrėti vaizdo medžiagą būnant bet kuriame pasaulio krašte ir daugybė kitų privalumų.

Pirkėjai šiems komplektams negaili pagyrų ir dažnas jų džiaugiasi puikia pagaminimo bei vaizdo kokybe ir super greitu pristatymu. 

Be to, pakuotėje yra visi reikalingi sistemos pajungimui priedai ir nieko papildomai pirkti jau nereikės.

Daugeliui, tikriausiai, tokia „Reolink“ komplekto kaina gali pasirodyti gana didelė, tačiau 1) tai yra vienas garsiausių prekės ženklų visame pasaulyje, pasižyminčių puikia kokybe; 2) Lietuvoje panašūs modeliai kainuoja bent 100 eurų brangiau.

 

Štai, panašus modelis Lietuvoje kainuoja 500€, tad perkant iš Vokietijos sandėlio sutaupysite virš 100 eurų.

Žinoma, rinkoje yra ir kur kas pigesnių CCTV sistemų variantų - apie juos rašėme čia - tačiau iškart pabrėžiame, jie pasižymi kuklesnėmis specifikacijomis. Kitaip ir būti negali. Kokybė turi kainuoti.

Kalbant apie šį „Reolink“ rinkinuką, tai čia turime 4 metalinio korpuso 5MP kameras, kurios gali darbuotis lauke ir atitinka IP66 standartą - jos nebijo lietaus, šalčio, karščio ir yra pilnai pritaikytos darbui lauko sąlygomis. Gali veikti nuo -10 iki +55 laipsnių temperatūroje. 

Verta pažymėti, kad čia yra 8 kanalų sistema, tad iš viso galima prijungti iki 8 kamerų, palaikančių 4/5MP raišką.

Rinkinyje esančios 5MP kameros turi 1/2.7" CMOS jutiklį ir užtikrinama iki 2560 x 1920 raiška. Taip pat kamera vertikaliai pasisuka 58 laipsnių, o horizontaliai 80 laipsnių kampu.

 

Palaikomas naktinis matymas - iki 30 metrų - kas taip pat yra labai svarbu.

Vienas didžiausių privalumų yra tas, kad kameros prie vaizdo registravimo sistemos pajungiamos per POE jungtį. Tai reiškia, kad tuo pačiu laidu kameros gauna maitinimą ir prieigą prie interneto.

Beje, vaizdo registravimo įrenginiai turi tokias naudingas jungtis kaip: USB, HDMI, VGA, LAN, audio aparatūrai ir kt.

Kalbant apie vaizdo raišką, verta paminėti ir dar vieną labai svarbų dalyką. 5MP kamerų komplektas palaiko H.264 vaizdo glaudinimo formatą, tad jau integruoto 2TB talpos HDD disko atminties užteks ilgam.

Komplektas palaiko išmaniąją programėlę ir visą informaciją galima labai patogiai peržiūrėti telefono ekrane.

Taip pat tą galėsite padaryti ir planšetėje, kompiuteryje ar bet kuriame kitame ekrane, prie kurio būsite prijungę šias sistemas.

Šauniausia, kad ir kuriame pasaulio kampelyje jūs bebūtumėte, visada galėsite savo telefone matyti kas dedasi aplink jūsų namus, parduotuvę ar darbovietę.

Tereikės telefonu prisijungti prie interneto ir taip galėsite pilnai valdyti šias sistemas bei peržiūrėti įrašus.

Be viso to, dar kameros reaguoja į jų regimajame lauke vykstantį judėjimą ir apie nekviestus svečius informuoja pranešimu bei užfiksuota įsibrovėlio nuotrauka ar vaizdo įrašu.

 

Čia yra labai gerai, kad patogioje programinėje sistemos įrangoje galima keisti jautrumo lygį bei nurodyti kada norite, kad ši funkcija veiktų, kada būtų deaktyvuota ir net nurodyti padidinto jautrumo zonas. Pavyzdžiui, prie namų durų, garažo vartų ar gatvėje pastatyto automobilio. Itin naudingos funkcijos.

Apibendrinus, „Reolink RLK8-410B4“ 8-nių kanalų, 5MP, POE IP saugumo kamerų komplektas yra puikus pasirinkimas visiems, kurie nori savo namus, sodybą, darbovietę ar kitą vietą nuolat stebėti ir turėti aukščiausio lygio vaizdo kokybę. Tai tarsi nuosava saugos sistema, kuri 24/7 stebės jūsų teritoriją ir bet kuriuo paros momentu informuos apie įsibrovėlius.

Plačiau apie šią CCTV sistemą, kaip ją pajungti, ką jį sugeba, kokia vaizdo kokybė ir kitą įdomią informaciją galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pastebėjimas: apžvalgininkas tvirtina, kad jo komplekte kameros neturi mikrofonų ir garso neįrašinėja, tačiau šis Aliexpress parduodamas komplektas su kameromis, kurios turi mikrofonus, tad garsas bus įrašomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: