Išskirtinis „Xiaomi“ anonsas: tarsi iš ateities nužengęs „Amazfit X“ išmanusis laikrodis - nuostabus 3D ekranas, titano korpusas, 5ATM atsparumas vandeniui ir kitos puikios savybės už fantastišką kainą (Atnaujinimas, $50 kuponas, Video)  ()

Ką tik į rinką žengė „Amazfit X“ išmanusis laikrodis. Išskirtinis produktas. Ir tą pasiekti perpildytoje dėvimos elektronikos rinkoje nėra taip jau lengva. Bet „Xiaomi“ ir vėl pavyko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • „Amazfit X“ išmanusis laikrodis:
    • Aliexpress252,32 €;
    • 32 %​ nuolaida ir nuolaidos kuponas;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra pasaulinė „Amazfit X“ išmaniojo laikrodžio premjera ir dabar oficialioje Amazfit parduotuvėje jį galima įsigyti už specialią kainą.

Tokia kaina bus taikoma tik spalio 20-21 dienomis. Norint gauti $50 kuponą - tereikia prieš užsakymą paspausti „Get coupons“ ir ten pasirinkti maksimalios nuolaidos kuponą, spustelėjus „Get“.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pirmieji 100 pirkėjų, kurie užsisakys naująjį „Amazfit X“, dovanų gaus „Amazfit Power Buds“ TWS ausines.

Grįžkime prie „Amazfit X“ ir to, ką jis sugeba.

Pats pagrindinis ir daugiausiai akcentuojamas bei, akivaizdu, dėmesį patraukiantis dalykas - laikrodžio išskirtinis ekranas.

„Amazfit X“ turi 92 laipsnių kampu lenktą 3D ekraną. Čia turime 2,07 colių dydžio Amoled ekraną su puikiais rodikliais: 206 x 640 raiška, 326PPI, 400 nit'ų ryškumas, NTSC siekia 100 proc.

Pats ekranas apsaugotas Corning Gorilla Glass 3 stiklu.

Akivaizdu, kad tai yra vienas pagrindinių „Amazfit X“ ginklų - jo išskirtinis ir tiesiog nuostabus ekranas.

 

Vienas iš apžvalgininkų „Amazfit X“ spėjo išbandyti dar tuo metu, kai jį tebuvo galima aptikti sutelktinio finansavimo platformoje IndieGoGo, ir tvirtina, kad tokio dydžio ekrane yra labai patogu matyti visą informaciją ir keliauti nuo vienos funkcijos prie kitos.

Kitas svarbus „Amazfit X“ privalumas - titano lydinio korpusas. Verta pripažinti, kad tikrai ne kiekvienas ir gerokai brangesnis išmanusis laikrodis gali pasigirti tokiu korpusu.

Gamintojas užtikrina, kad „Amazfit X“ pagamintas laikantis aukščiausių kokybės standartų, iš pačių kokybiškiausių medžiagų ir yra ilgaamžis produktas.

Verta pažymėti, kad pati keičiama apyrankė pagaminta iš hipoalergiško silikono, ant korpuso neturime jokių papildomų fizinių mygtukų ir visas valdymas vyksta liečiant „Amazfit X“ ekraną. Čia įdiegtas slėgio jutiklis, kuris reaguoja į ekrano spustelėjimus.

Kaip ir dera tikram „Xiaomi“ kompanijos išmaniajam laikrodžiui ar apyrankei, „Amazfit X“ rasime daugybę įvairių ekrano atvaizdavimo pasirinkimų.

Plius, čia galima juos modifikuoti pagal savo įgeidžius. Tarkime, norite, kad pagrindiniame ekrane vietoje širdies ritmo rezultatų būtų rodoma orų prognozė, o gal miego kokybės rezultatai ar dar kas nors kitko - tai galima lengvai pasirinkti. 

Kaip tą padaryti, apžvalgininkas parodo nuo 3:30 min.

 

„Amazfit X“ aprūpintas 6 ašių akselerometro ir giroskopo jutikliais bei kitais pažangiais jutikliais, kurie padeda 24/7 režimu sekti širdies ritmą, išmatuoti deguonies kiekį kraujyje, streso lygį, miego kokybę ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

„Amazfit X“ palaiko ir skirtingus sporto režimus, tarp kurių rasime: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, plaukimą baseine arba atvirame tvenkinyje ir kt.

Kadangi „Amazfit X“ atitinka 5ATM standartą, jis visiškai atsparus vandeniui ir su šiuo laikrodžiu galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Įdomus momentas ir tas, kad „Amazfit X“ automatiškai sureaguoja į padidėjusią fizinę veiklą. Tarkime, pradedate bėgti, tačiau pamirštate „Amazfit X“ laikrodyje aktyvuoti šį režimą. „Amazfit X“ supras, kad padidėjo jūsų fizinė veikla ir iškart informuos apie tai bei galėsite įjungti sporto režimą. Patogus dalykas.

Beje, „Amazfit X“ palaiko ir GPS+GLONASS navigacijos sistemas, tad tuo pačiu galima fiksuoti ir ėjimo/bėgimo/važiavimo dviračiu trajektoriją.

Sportavimo metu bus skaičiuojamas nukeliautas atstumas, sudegintos kalorijos, širdies darbas ir kiti įprasti rodikliai.

Jau ir įspūdingame „Amazfit X“ ekrane juos peržiūrėti bus labai patogu, o dar daugiau išsamios informacijos rasime specialiai „Amazfit X“ sukurtoje „Zeep“ programėlėje.

 

„Amazfit X“ su telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 ryšiu. Svarbu, kad telefonai darbuotųsi su Android 5.0/iOS 10 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Kadangi „Amazfit X“ yra lenktas laikrodis, tai čia turime ir lenktą 205 mAh talpos bateriją. 

Apžvalgininkui labai patinka itin paprastas ir patogus „Amazfit X“ įkroviklis - magnetinio tipo. Plius, baterija yra įkraunama per 2 val., o jos energijos užtenka 7 dienoms. Labai geri rezultatai.

Apibendrinus galima sakyti, kad „Amazfit X“ pirkėjus pirmiausiai papirks savo išskirtine išvaizda ir labiausiai - nuostabiu ekranu. Taip pat po titano korpusu randame galybę jutiklių, kurie užtikrina tikslų fizinės veiklos rodiklių stebėjimą.

„Amazfit X“ yra įspūdingas išmanusis laikrodis su daug naudingų funkcijų: įvairūs sporto režimai; miego, streso, širdies ritmo, deguonies kiekio kraujyje matavimas; GPS+GLONASS; nuotolinis muzikos grotuvo valdymas; priminimai, pranešimai apie gautas žinutes ir t.t. Šaunus laikrodis.

Plačiau apie jį galite sužinoti iš šio apžvalgininko, kuris turėjo išskirtinę progą išbandyti „Amazfit X“, kai jis dar nebuvo oficialiai pristatytas pasauliui:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()