Nuostabios kainos žaislas iš Lenkijos sandėlio, kurį išperka akimirksniu - su varikliais bei nuotolinio valdymo pulteliu, aukščiausiais lietuvių įvertinimais ir patarimu ką daryti, jei nutiks netikėta situacija („ZKZC 408PCS City Creative RC Robot“, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-05-23)  (2)

Įspūdinga išvaizda, aukščiausi pirkėjų iš Lietuvos įvertinimai ir nuostabi kaina. Taip trumpai galima būtų apibūdinti šį šaunų žaislą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

ZKZC 408PCS City Creative RC Robot:

  • Aliexpress28,45 €; 26,77 € (papildyta 2021-05-23);
  • Aliexpress29,13 € (papildyta 2021-05-23);
    • 55 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • 0,88 € už pristatymą į Lietuvą per 3-7 dienas.;
    • ribotas kiekis.

Lapkritį šis robotas buvo tiesiog iššluotas ir iki pat gruodžio 20 d buvo galima pirkti tik iš Kinijos sandėlio.

Prieš Kalėdas naują partiją taip pat iššlavė ir pagaliau Lenkijos sandėlyje vėl papildymas - tiesa, labai ribotas kiekis.

Šis robotukas yra labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų: turime virš 5 000 užsakymų, 2 600 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

 

Pirkėjams patinka, kad gausioje pakuotėje iškart atkeliauja visi reikalingi priedai, kaip roboto baterijos, varikliukai, signalo imtuvas, nuotolinio valdymo pultelis ir kt.

Taip, šį robotą reikės surinkti iš kelių šimtų detalių ir tada jau galima bus jį pilnai valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Robotas geba judėti visomis kryptimis, apsisukti 360 laipsnių kampu, judinti šviečiančias akis ir dar keletą triukų.

Toks robotukas labai primena milžiniško populiarumo sulaukusiame ir Oskarą laimėjusiame filmuke matytą Wall-E robotą. Tikėtina, kad daugelį pirkėjų ir pirmiausiai vaikų „užkabina“ būtent tokia miela išvaizda.

Be mielos išvaizdos šis robotas suteiks daug smagių akimirkų ir reikės pasukti galvą, kaip gi čia jį surinkti. Beje, pakuotėje yra išsami instrukcija, tad tėveliams ir jų vaikams ji tikrai pravers.

Roboto detalės yra pagamintos iš kokybiško ir saugaus plastiko, o pilnai surinkto roboto išmatavimai yra tokie: 14 x 15 x 21,5 cm.

Pirkėjai iš Lietuvos šiam robotukui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad jį surinkti yra tikras malonumas: „drauge su 6-erių metų sūnumi jį surinkome per vieną vakarą. Sūnus tą darė su dideliu malonumu.“

 

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais robotukais ir duoda aukščiausius balus. Vienam pirkėjas iš Ukrainos tvirtina gavęs robotuką su menku trūkumu, kurį pats ir išsprendė:

  • V***o (pirkėjas iš Ukrainos): „Visos detalės atkeliavo labai gerai supakuotos. Viskas puiku. Beje, robotukas maitinamas 6 AA, o nuotolinio valdymo pultelis 3 AAA tipo baterijomis. Kai pajungti du varikliukai ir LED šviesos (šviečiančios roboto akys aut. past.) tų baterijų užtenka žaisti net 3 val., kas yra labai gerai. Beje, yra svarbus momentas. Viskas pagaminta gerai, tačiau kai robotą surinkome pirmą kartą, jis kažkodėl neveikė. Priežasties ieškojau 2 valandas, kol atradau. Pasirodo pas mane atkeliavo robotukas, kurio korpuso viduje esančių kontaktų grupė nesilietė, teko jas pelenkti. Dabar viskas gerai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.“

 

Kelios pirkėjų padarytos robotuko nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (2)