Fantastiški daikčiukai užves automobilį net ir visiškai numirus jo akumuliatoriui - štai ką sugeba unikalios „Xiaomi“ išorinės baterijos ir starteriai viename su iki 18000mah ir 1000A („Xiaomi 70mai Jump Starter“ ir „Xiaomi 70mai Jump Starter MAX“, iš Lenkijos sandėlio, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Almiasas 2020-10-21 19:18
Turiu abejoniu dėl tokio power banko tinkamumo automobiliu uzvedimui. Per ploni laidai - suvirinimo aparatui iki daug silpnesnės 160 A srovės būna storesni, o cia 1000 A, Karlai! Taip pat pries metus maciau panasu (atrodo Canyon) daikteli su issipūtusiais (bet dar nesprogusiais, nes apsaugojo apvalkalas) akumuliatoriais.
mindaugas.vaitiekūnas 2020-10-21 22:18
Ten nurodyta PEAK current, tai čia bus vos ne trumpo jungimo atveju ir kokią 1ms Peržiūrėjus video, kur su šiuo daiktu užvedinėjamas automobilis, tai panašu, kad laidų storis ten kokie 4-6 mm^2. Varinių laidų atveju, tai jau būtų apie 40-50A ilgalaikei srovei. Kadangi čia tik užvedimui reikia (trumpam periodui), tai ta srovė gali būti dar didesnė. Taip pat reikia nepamiršti, kad šis prietaisas yra 5V ir 12V, tai čia dar klausimas kurioj grandinėj tas amperažas nurodytas. Labai tikėtina, kad norint išpūsti skaičius, skaičiai pateikiami iš 5V grandinės. Na bent jau prietaiso talpa, tai tikrai
dariusss 2020-10-22 08:56
Nežinau kaip dėl xiaomi baterijos, bet turiu atsiuntęs kito gamintojo gaminį. Tiesa sakant kai atėjo tai galvojau kad jis bus kur kas sunkesnis, ypač kai žiūri į prietaiso parametrus ir tiketums tokius gauti.. na bet kaip bebūtų jis veikia, išties padeda užvesti transportą. O del laidų storio, tai jis labai trumpas, todėl ir nereikia tokio storio kaip, kad pardavinėja krokodilus..
mindaugas.vaitiekūnas 2020-10-22 11:57
Pas daugelį tų krokodilų ten tik izoliacija stora - viduje 1.5-2.5 mm^2 varinis laidas. Buvau pasidaręs krokodilus iš 25 mm^2 varinio laido - tai kuriant donorą laidai net pradėdavo suptis dėl to koks stiprus elektromagnetinis laukas tarp jų susidarydavo Užtat tie standartiniai krokodilai ir "neveikia iš karto" - reikia duoti senam akumuliatoriui pasikrauti. Nes tie laidai tiesiog per ploni ir per ilgi, kad sugebėtų praleisti reikiamą momentinę srovę.