Išmanusis laikrodis pigiau grybo: labai stilingas, naudingi sporto režimai, širdies ritmo, kraujo spaudimo ir deguonies kiekio matavimas, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas bei aukščiausias pirkėjų įvertinimas (speciali akcija)  (1)

Šių metų naujausias „SANLEPUS“ išmanusis laikrodis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie už pačią mažiausią kainą nori gauti maksimumą. Stilingas, tvirtas, funkcionalus ir puikiai pirkėjų vertinamas išmanusis laikrodis tikrai turi kuo pasigirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„2020 SANLEPUS Business Sports Smart Watch“:

  • Aliexpress - nuo 23,47 €;
    • 72 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra vienas naujausių „SANLEPUS“ prekės ženklo išmaniųjų laikrodžių. Ir dabar šį labai stilingą ir funkcionalų laikrodį galima įsigyti už puikią kainą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš kelių laikrodžių modelių. Skiriasi jų dirželiai.

Čia turime standartinius (22 mm) bei keičiamus silikoninius arba metalinius dirželius. Juos bet kada galima pasikeisti į sau mielesnius.

„SANLEPUS“ išmanusis laikrodis stebina tuo, kad už tokią žemą kainą siūlo tiek daug.

Tvirto metalo rėmas su 1,3 colių dydžio spalvotu ir į prisilietimus reaguojančiu ekranu. Daugybė įvairių šaunių ekrano atvaizdavimo pasirinkimų.

Bendrai, laikrodis atrodo puikiai. Tinka tiek keliaujant į verslo susitikimus, tiek ir į sporto salę.

 

„SANLEPUS“ aprūpintas įvairiais jutikliais, kurie seka miego kokybę, širdies ritmą 24/7 režimu, sugeba išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. Puikios savybės tokios kainos išmaniajam laikrodžiui.

Plius, „SANLEPUS“ palaiko keletą sporto režimų - ėjimą, bėgimą, kopimą, važiavimą dviračiu, badmintoną, stalo tenisą, krepšinį, futbolą - tad su šiuo laikrodžiu pilnai galima keliauti į sporto salę. Dideliame ekrane iškart pateikiami fizinės veiklos rodikliai, o išsamesnę statistiką rasime programėlėje.

„SANLEPUS“ išmanusis laikrodis taip pat atitinka IP67 standartą, tad yra atsparus vandeniui. Tik su juo nerekomenduoja eiti maudytis. Toks standartas reiškia, kad laikrodis nebijo lietaus, drąsiai galima plauti rankas, tačiau maudytis su šiuo laikrodžiu nepatariama. 

„SANLEPUS“ išmanusis laikrodis su Android ir iOS telefonais suporuojamas Bluetooth 4.2 ryšiu ir taip galima nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą, programėlėje keisti įvairius parametrus. Pavyzdžiui, iš kokių programėlių norite tiesiai į telefoną gauti pranešimus, o kurių ne.

 

„SANLEPUS“ informuoja apie gautas žinutes, socialinių tinklų pranešimus, skambučius ir panašiai. Deja, bet Bluetooth skambučių jis nepalaiko.

„SANLEPUS“ išmanusis laikrodis aprūpintas įkraunama 230 mAh talpos baterija, kurios energijos įprastai užtenka 7 dienoms. Žinoma, viskas labai priklauso nuo laikrodžių naudojimo intensyvumo. Baterija įkraunama su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu.

Tai yra visai naujas išmanusis laikrodis, tad ir apžvalgų kol kas nėra, tačiau „SANLEPUS“ laikrodžius jau įsigijo virš 300 pirkėjų ir absoliučiai visi duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Akivaizdu, kad tai yra puikus pasirinkimas visiems, kurie už pačią mažiausią kainą nori gauti stilingą ir funkcionalų išmanųjį laikrodį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (1)