Super kompaktiškas vaizdo projektorius iš Čekijos sandėlio ir su aukščiausiu lietuvių bei apžvalgininkų įvertinimu - „už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų“ (Video)  ()

„BYINTEK P10“ - vienas perkamiausių ir puikiai pirkėjų vertinamas kompaktiškas vaizdo projektorius. Android operacinė sistema, daug valdymo galimybių ir integruota įkraunama baterija. Tokį projektorių galima drąsiai pasiimti ir į keliones su savimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BYINTEK P10“ projektorius:

  • Aliexpress177,74 € („11.11“ išpardavimo metu);
    • 49 % nuolaida;
    • iš Čekijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

„BYINTEK P10“ yra vienas perkamiausių projektorių Aliexpress parduotuvėje: virš 1 500 užsakymų, 1 000 atsiliepimų ir beveik tobulas 4,9/5 įvertinimas.

Pirkėjai džiaugiasi projektoriaus kompaktiškumu, jo galimybėmis ir tuo, kad pakuotėje atkeliauja visi reikalingai priedai. Pardavėjas dovanų iškart prideda ir prijungimui reikalingus laidus bei trikojį.

Tai yra kompaktiškas, delne telpantis projektorius, kurį galima prijungti prie įvairių įrenginių: žaidimo konsolių, TV, kompiuterių, telefonų, DVD leistuvų ir kt., bei naudoti, kaip atskirą multimedijos centrą, nes pats palaiko „Android“ operacinę sistemą.

 

Žinoma yra Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz.

Šauni savybė ir ta, kad jis turi 4200 mAh talpos bateriją (tik Update versijoje aut. past.) ir jos užtenka 1,5 val. Taip pat prie jo galima prijungti išorinę bateriją (5V/3A) ar duoti maitinimą iš automobilio.

Pirkėjai pažymi ir tai, kad „BYINTEK P10“ projektorius turi visas reikalingas jungtis, palaiko atminties korteles, gali leisti mediją iš USB atmintuko, turi integruotus garsiakalbius ir galime šį kišeninį projektorių naudoti praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis. Kad ir kelionės metu.

Pirkėjai teigia, kad „BYINTEK P10“ metalinis korpusas yra stilingas ir priduoda solidumo. Taip pat projektorius gerai aušinamas ir dirba tyliai.

„BYINTEK P10“ yra DLP tipo projektorius su RGB 3LED lempa, kuri tarnaus bent 30 000 valandų. Puikus rezultatas.

Tai yra ilgaamžis produktas su 250 ANSI liumenų ryškumu, iki 4K palaikymu ir galima projektorių pastatyti nuo 1 iki 4 metrų atstumu iki sienos ir turėsime iki 150 colių dydžio ekraną.

 

Dėka Bluetooth 4.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz ryšių, „BYINTEK P10“ galima belaidžiu būdu suporuoti su išmaniuoju telefonu ir ant didžiulio ekrano rodyti prezentaciją, nuotraukas, vaizdo įrašus ar tiesiog žaisti mėgstamą žaidimą.

„BYINTEK P10“ kišeninis projektorius yra puikiai vertinamas Lietuvos bei kitų šalių pirkėjų. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „BYINTEK P10“ projektoriui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad užsakytos prekės atkeliavo labai greitai, veikia sklandžiai, palaikoma ir lietuvių kalba.

Štai kelios lietuvių padarytos „BYINTEK P10“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

Šiame vaizdo įraše parodoma, kas atkeliauja drauge su „BYINTEK P10“ projektoriumi, kaip jį pajungti, suporuoti su kitais įrenginiais ir t.t.

Šį projektorių išbandęs apžvalgininkas jį labai giria ir teigia, kad:

„Galiu drąsiai pasakyti, kad kainos/kokybės/kompaktiškumo kategorijoje BYINTEK P10 yra geriausias vaizdo projektorius.

Jis yra labai kompaktiškas ir funkcionalus. Galima prijungti įvairius įrenginius ir tuos pačius išmaniuosius telefonus. Už tokią kainą jis tiesiog neturi konkurentų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: