Paskutiniai vienetai ir už puikią kainą išparduodami super tvirti darbiniai batai - pirštus apsaugantis metalas, Kevlaro padas, neslystantys, kvėpuojantys ir pirkėjų puikiai vertinami („LARNMERN“ pirkėjų atsiliepimai, kuponai, Video, Ispanijos sandėlio papildymas 2021-08-18)  (7)

„LARNMERN“ batai yra tikrai neeiliniai. Jie pasižymi ne tik puikiu dizainu, bet ir įspūdingu tvirtumu. Tai yra specialiai darbui skirti batai, kurie padės apsaugoti kojas. Pirkėjai jiems skiria pačius aukščiausius balus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie „LARNMERN“ batai susilaukė didelio dėmesio Kinijos turgelio Facebook paskyroje ir rekomenduojame tapti mūsų sekėjais - nes tik čia rasite išskirtinių pasiūlymų.

Puikaus dizaino ir itin tvirti darbiniai „LARNMERN“ batai yra labai perkami Aliexpress parduotuvėje: virš 2 600 užsakymų, 1 300 atsiliepimų ir aukštas 4,7/5 įvertinimas.

Pirkėjams pirmiausiai labai patinka, kad pasiūloje galima rinktis įvairių spalvų bei dydžių batus - nuo 36 iki 47. Ir pardavėjas pateikia štai tokią išsamią dydžių lentelę.

Šioje dydžių lentelėje viskas nurodyta labai aiškiai, kaip gi tiksliai išsimatuoti savo pėdas ir pasirinkti patį tinkamiausią batų dydį. Netgi nurodoma, kad jei pėda yra kiek platesnė - verta rinktis 1 dydžiu didesnius batus ir pan.

Be šių paprastų, bet labai reikalingų privalumų, pirkėjai itin giria „LARNMERN“ batų tvirtumą.

Štai batų priekyje įdėtos metalinės apsaugos. Jos yra skirtos tam, kad apsaugotų kojų pirštus. Dirbant statybose, su įvairiais įrankiais ar kitus fizinius darbus, tai yra didelis privalumas.

Kitas didelis privalumas, tai pado konstrukcijoje įtaisyta Kevlaro plokštelė, kuri apsaugos kojų padus. Tikrai nesinorėtų prasidurti kojos, atsistojus ant kokio nors vinies ir panašiai.

Be to, Kevlaro plokštelė yra kur kas geriau nei įprasta metalo plokštelė, kadangi Kevlaras yra lankstesnis, lengvesnis ir dar atsparesnis neigiamam poveikiui.

Dėl šių dalykų „LARNMERN“ batai yra super lengvi - sveria vos 1 kg. Kaip darbiniams ir su specialiomis apsaugomis batams, tai yra labai menkas svoris. 

Pirkėjai pažymi, kad su šiais darbiniais batais yra itin patogu dirbti visą dieną, o ir neslystantis padas yra akivaizdus privalumas.

Be to, „LARNMERN“ batai yra kvėpuojantys ir neleidžia kojoms perkaisti. O speciali vidpačio konstrukcija sumažina smūgių poveikį kojoms ir taip leidžia joms jaustis maksimaliai komfortiškai.

Pirkėjai šiais „LARNMERN“ batais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad po užsakymo jie atkeliauja greitai, pardavėjas greitai atsako į iškilusius klausimus, o patys batai yra aukščiausios kokybės.

A***z (pirkėjas iš Ispanijos): „Po kelių savaičių su šiais batais galiu pasakyti tik tiek - puikūs batai. Net ir kasdien po 10 valandų su jais - kojos išlieka šviežios ir nepavargusios. Toks jausmas tarsi dėvėčiau sportinius batelius. Labai lengvi ir patogūs. Ir atrodo stilingai. Išėjus į miestą niekas net nesupranta, kad tai darbui skirti tvirti batai.“

S***o (pirkėjas iš Rusijos): „Užsisakiau oranžinės+mėlynos spalvos batus 2020-05-27 ir pas mane jie jau buvo 2020-06-11. Labai greitas pristatymas, o batai - ugnis. Mano pėda yra 28,5 cm ilgio ir įprastai aš nešioju 44-45 dydžio batus, bet šįkart pasirinkau 46 dydį ir esu labai patenkintas. Jie netgi man kiek laisvesni, bet tai man patinka. Mėgstu, kai kojos batuose yra kiek laisvesnės. Manau, kad ir pasirinkęs 45 batų dydį būčiau nesuklydęs. Patys batai yra labai lengvi ir patogūs. Net sunku patikėti, kad priekyje turime metalinę plokštelę, o pade Kevlaro apsaugą. Puikūs batai. Labai rekomenduoju.“

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos batų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

O šiame vaizdo įraše galite iš arčiau apžiūrėti „LARNMERN“ batus, kaip jie atrodo ir kaip atlaiko net automobilio pervažiavimą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(15)
(17)

Komentarai (7)