Geriausių rinkinukas ir su nuolaidų kuponais: iš Lenkijos sandėlio įspūdingų galimybių bei turbūt pigiausias robotas dulkių siurblys, net ir kūno temperatūrą matuojantis išmanusis laikrodis, apžvalgininkų giriamas 1800lm „Convoy S2+ SST40“ žibintuvėlis ir puikios belaidės ausinės (Video)  ()

Geriausi Gearbest.com pasiūlymai:

- sausą ir drėgną valymą palaikantis vienas pigiausių robotų dulkių siurblių „360 C50“, iš Lenkijos sandėlio;

- puikios kainos ir išvaizdos „Haylou GT2S“ TWS ausinės;

- labai gerų specifikacijų „TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis;

- aliuminio korpuso, net 1800lm „Convoy S2+ SST40“ žibintuvėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„360 C50“ robotas dulkių siurblys

  • Gearbest 125,56 €; (ATNAUJINIMAS: kaina sumažinta iki 107,50€)
    • 42 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„360 C50“ yra vienas pigiausių robotų dulkių siurblių rinkoje, tačiau šis modelis pasižymi tiesiog puikiomis specifikacijomis.

„360 C50“ robotas dulkių siurblys yra vos 7,9 cm storio, kas jį padaro vienu ploniausiu rinkoje. Tai yra didelis privalumas, nes šis robotas sugebės išvalyti po baldais, po kuriais nesugeba palįsti storesni „360 C50“ konkurentai.

Šis „mažylis“ yra galingas - užtikrina net 2600Pa siurbimo galią, kas tokioje kainų kategorijoje yra daugiau nei puiku. Plius, „360 C50“ palaiko 4 sauso siurbimo režimus, o tai leidžia patogiai siurblį pritaikyti prie konkrečių valymo sąlygų ir tuo pačiu sutaupyti baterijos energijos.

Pastaroji „360 C50“ yra 2600mAh talpos ir vienu įkrovimu robotas gali darbuotis 2 val. bei išvalyti iki 150 m2 plotą. Puikūs rezultatai.

Dar vienas  didelis „360 C50“ pliusas yra jo turima 300 ml vandens talpa. Elektroninis vandens padavimo reguliavimas užtikrina būtent tokį vandens kiekį, kokio reikia. Iš viso čia turime 3 grindų plovimo režimus.

 

Verta paminėti ir tai, kad „360 C50“ turi net 500 ml talpos sausų atliekų dėžutę. Labai didelė. vadinasi ją bus galima rečiau tuštinti, kas taip pat yra privalumas.

„360 C50“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir tęsia darbą nuo ten kur baigė, bei robotą galima valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu arba programėle.

Programėlėje galėsime pilnai valdyti šį pigų ir šaunų „360 C50“ robotą, nurodyti norimą valymo režimą - jų čia išviso rasime net 8 variantus - sudaryti tvarkaraščius ir panašiai.

Įvairiais jutikliais aprūpintas „360 C50“ robotas dulkių siurblys puikiai orientuojasi aplinkoje ir juda sistemingai, kas leidžia pasiekti maksimalų valymo efektyvumą. Šaunus įrenginys už puikią kainą ir iš Lenkijos sandėlio.

„Haylou GT2S“ TWS ausinės

  • Gearbest 19,11 €;
    • YEUR3FJGZS nuolaidos kuponas;
    • 1,14 € už siuntimą į Lietuvą.

„Haylou GT2S“ yra belaidės TWS tipo ausinės. Puikaus dizaino, labai gerų specifikacijų ir įspūdingai žemos kainos.

 

„Haylou GT2S“ TWS ausinės suporuojamos su kitais įrenginiai naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu ir valdomos su ant korpusų esančiais mygtukais. Taip galima sustabdyti/paleisti/perjungti dainas, keisti garso lygį ir valdyti skambučius bei balso asistentus.

Plius, kadangi tai yra TWS ausinės, jas galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Labai geras dalykas ir ypač vairuojantiems automobilį.

„Haylou GT2S“ TWS ausinių dėkliuke yra integruota ir įkraunama 340 mAh talpos baterija. Vienu ausinių įkrovimu muzikos galima klausytis 4 val., o su dėkliuko baterija šis laikas siekia 12 val., kas tokioje kainų kategorijoje yra gerai.

„TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis

  • Gearbest - nuo 18,06 €;
    • 58 % nuolaida;
    • 1,06 € už siuntimą į Lietuvą.

Atsižvelgiant į galimybių gausą, „TICWRIS GTS“ turbūt yra vienas pigiausių išmaniųjų laikrodžių.

„TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis geba ne tik išmatuoti širdies ritmą, bet ir kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir kūno temperatūrą. Norintiems visada žinoti savo sveikatos būklę, tai yra nepamainomas pagalbininkas.

 

Be to, „TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis turi spalvotą bei didelį 1,3 colių įstrižainės (240 x 240 raiškos) ekraną, kuriame bus itin patogu peržiūrėti visą informaciją.

Be šių šaunių dalykų, „TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis informuos apie gautus pranešimus, skambučius bei palaiko 7 sporto režimus, tarp kurių ir plaukimas.

Šis išmanusis laikrodis atitinka IP68 standartą, tad su juo galima plaukioti baseine ar atvirame vandens telkinyje.

„TICWRIS GTS“ aprūpintas 160 mAh talpos įkraunama baterija, kurios energijos budėjimo režime užtenka 20 dienų, naudojant įprastai - 5 dienoms.

Galiausiai, „TICWRIS GTS“ išmanusis laikrodis palaiko išmaniąją programėlę ir Bluetooth 4.0 ryšiu suporuojamas su Android 5.1/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais. LinkTo Sport programėlėje rasime dar daugiau informacijos apie savo fizinės veiklos rodiklius.

„Convoy S2+ SST40“ žibintuvėlis

  • Gearbest 12,04 €;
    • CS2SST40​ nuolaidos kuponas;
    • 1,05 € už siuntimą į Lietuvą.

 

„Convoy S2+ SST40“ žibintuvėlis yra metalinio korpuso, pilnai atsparus vandeniui, 6500K spalvų temperatūros ir užtikriną net 1800lm ryškumą - palaikomi 4 švietimo režimai.

„Convoy S2+ SST40“ žibintuvėlis susilaukia daug puikių pirkėjų ir apžvalgininkų įvertinimų. Jie šį šaunų žibintuvėlį vadina vienu geriausiu, kokį tik galima įsigyti už tokią kainą.

Čia tik atkreipiame dėmesį, kad šis žibintuvėlis yra maitinamas viena 18650 tipo bateriją, kurią teks įsigyti atskirai. Tačiau tą galite padaryti praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

Galiausiai Gearbest jau iš anksto labai rekomenduoja apsilankyti specialiai „11.11“ išpardavimui skirtame puslapyje ir susipažinti su visomis būsimomis akcijomis, žaidimais, išpardavimais ir kita svarbia informacija.

Nors pats išpardavimo pikas bus būtent lapkričio 11 dieną, tačiau dar gerokai iki tos dienos bus galima laimėti įvairių prizų, gauti kuponų ir kitų papildomų nuolaidų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()