Pagaliau Lenkijos sandėlyje LED šviestuvai už tokias kainas, kad belieka tik stebėtis: masiškai perkami, patys ploniausi rinkoje, įvairių šviesos temperatūrų ir net valdomi su programėle bei balsu (Video, kuponai, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-05-27, Mažiausia kaina)  ()

Dabar šviestuvų galima rasti pačių įvairiausių, bet kad jie būtų tokie pigūs ir funkcionalūs - pasitaiko ne taip jau dažnai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

MING&BEN šviestuvai

  • Aliexpress - nuo 12,62 €; nuo 11,27 € (papildymas 2021-05-27);
  • 42 % nuolaida + kuponai: spauskite Get coupons;
  • papildomai kuponas - QIOLERWUWYED;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • 2,64 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • mažiausia kaina.

Atkreipiame dėmesį, kad Lenkijos sandėlyje šių šviestuvų pasirinkimas yra kiek kuklesnis ir jie kainuoja nuo € 11,27. Tačiau dėl to į Lietuvą juos ženkliai greičiau atsiųs.

MING&BEN šviestuvai yra labai perkami ir pirkėjų gerai vertinami. Štai, kai šį tekstą skelbėme 2020-11-01, tada buvo virš 2 100 užsakymų, 800 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Dabar, 2021-05-27, jau turime beveik 8 200 užsakymų, 3 850 atsiliepimų ir vis dar aukštą 4,8 balų įvertinimą. Žvėriškai populiarūs šviestuvai.

Pirkėjams ypač patinka, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų šviestuvų variantų.

Čia yra juodo ir balto korpuso šviestuvai, kurie pasižymi skirtingomis specifikacijomis ir dydžiais, tad galima pasirinkti būtent tokį, kokio reikia asmeniškai.

Štai šioje lentelėje galite matyti esminius šviestuvų skirtumus.

Taigi, pirmiausiai pasirenkame juodos ar baltos spalvos šviestuvo norime labiau. Visi jie pagaminti iš tvirto ABS, PC plastiko ir aliuminio detalių. Čia yra LED šviestukai.

 

Toliau, kokios norime spalvų temperatūros: šiltos, natūralios/dienos, ar šaltos.

Sekantis klausimas, kokio dydžio kambariui bus naudojamas šviestuvas. Čia jau atitinkamai didės pats šviestuvas - nuo 9 iki 20 colių skersmens - bei jo galia - nuo 24W iki 48W.

Visi šviestuvai yra labai kompaktiški - vos 2 cm storio. Tad bet kuriame kambaryje atrodo stilingai ir šviesos srautą nukreips net 120 laipsnių kampu.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi, kad šviestuvai yra itin ryškiai šviečiantys. Vienas vatas sugeba generuoti net iki 110 liumenų šviesos ryškumą.

Verta pažymėti ir tai, kad LED šviestukai darbuosis net 20 000 valandų bei užtikrinamas didesnis nei 80 Ra rodiklis. Tai reiškia, kad šių šviestuvų apšviesti objektai išlaiko natūralias savo spalvas.

Taip pat šviestuvai yra labai paprastai pritvirtinami prie lubų. Pirmiausiai reikės prisukti jų pagrindą, o tada prie jų pridėjus ir pasukus į šalį pritvirtinsime patį šviestuvą.

Dar verta pažymėti ir tą faktą, kad šie šviestuvai gali darbuotis nuo -20℃ iki +60℃ laipsnių temperatūroje ir atitinka IP65 standartą.

Jie yra atsparūs drėgmei, dulkėms ir į jų vidų nepateks vabzdžiai, kas taip pat yra labai svarbu.

Pirkėjai šiais šviestuvais yra labai patenkinti. Tiek jų pagaminimo kokybe, pritvirtinimo paprastumu, tiek ir švietimo ryškumu.

 

Ieškote panašių savybių šviestuvo, bet kad būtų dar plonesnis ir pigesnis? Ne bėda. Štai kokių puikių variantų siūlo LVL official store parduotuvė.

Svarbu: visus toliau paminėtus LED šviestuvus siūlo būtent LVL parduotuvė ir jei įsigysite skirtingus modelius - visi jie atkeliaus vienu metu ir vienoje pakuotėje.

Ploniausi LED šviestuvai - tik 1,2 cm

  • Aliexpress - nuo 4,23 €;
  • Aliexpress - nuo 4,22 €;
  • 44 % nuolaida;
  • 1,38 € už siuntimą į Lietuvą.

Tarp ploniausių šviestuvų, tai yra patys populiariausi LED šviestuvai. Jų rezultatai pasikeitė nuo virš 1 200 užsakymų ir 700 atsiliepimų bei 4,9/5 balų įvertinimas - iki 2 700 užsakymų, 1 100 atsiliepimų, 4,8 balų įvertinimo.

Čia taip pat belieka išsirinkti norimo dydžio, išmatavimų, galios ir spalvų temperatūros šviestuvą. Tai jau priklauso nuo asmeninių poreikių ir kokio dydžio patalpai apšviesti jis bus skirtas.

Visus šviestuvų pagrindinius parametrus galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Patogus pritvirtinimas, super ploni, nuo 6W iki 24W, 3000K arba 6000K, fantastiškai žemos kainos ir aukščiausi lietuvių įvertinimai. Puikus pasirinkimas.

Kiek storesni LED šviestuvai - 2,4 cm

  • Aliexpress - nuo 10,32 €;
  • 44 % nuolaida;
  • 1,63 € už siuntimą į Lietuvą.

 

Norisi kiek storesnio šviestuvo ir tinkamo dar didesniam plotui - iki 30 m2? Tada šis LVL modelis yra puikus pasirinkimas: nuo 700 užsakymų padidėjo iki beveik 900, arti 500 atsiliepimų, 4,9 balų įvertinimas ir aukščiausi pirkėjų iš Lietuvos įvertinimai.

Vėlgi, belieka tik įdėmiai peržiūrėti žemiau patektą paveikslą su šviestuvų išmatavimais ir jų pagrindinėmis specifikacijomis, bei pasirinkti pagal individualią situaciją patį tinkamiausią modelį.

2,4 cm LED šviestuvai su judesio davikliais

  • Aliexpress - nuo 17,01 €IŠPARDUOTA
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Patiko prieš tai paminėtas šviestuvas, tačiau norisi dar kokių papildomų dalykėlių? Štai vienas tokių įdomių šviestuvų - su judesio davikliais.

Jis yra analogiškas anksčiau paminėtam modeliui, bet dar papildomai turi integruotus judesio daviklius. 

Davikliai reaguoja į 180 laipsnių kampu vykstantį judėjimą. Atstumas nuo šviestuvo turi būti ne didesnis, kaip iki 5 metrų.

Kai tik šviestuvas užfiksuoja judėjimą - automatiškai įsijungia. Kai judėjimo jau nėra - po maždaug 30 sekundžių vėl automatiškai išsijungia. Šaunus dalykas.

 

2,4 cm LED šviestuvai su pritemdymo funkcija

  • Aliexpress - nuo 16,74 €;
  • 44 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šis LED šviestuvas palaiko pritemdymo funkciją. Galima pasirinkti, kad švietimo intensyvumas siektų 100, 50 arba tik 10 proc.

Ir šauniausia, kad tai padaroma šviestuvą valdant su įprastu jungikliu. Jokių specialių jungiklių ar programėlių čia nereikia. Labai įdomus šviestuvas.

2,4 cm LED šviestuvai su išmaniosiomis funkcijomis

Aliexpress - nuo 24,65 €;

  • 37 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Norite šviestuvą valdyti su programėle ar net pasitelkiant balso asistentus? Šiuos puikiai pirkėjų vertinamus LED šviestuvus galėsite valdyti taip, kaip tik Jums yra patogiausia.

Tereikės šviestuvą prijungti prie namuose esančio WiFi maršrutizatoriaus, suporuoti su telefone įdiegta programėle ir jau tiesiog drybsodami ant sofos telefonu galėsite valdyti švietimo ryškumą, spalvų temperatūrą, aktyvuoti laikmatį ir kt. Puikus funkcionalumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(7)
(0)

Komentarai ()