TOP rinkinukas iš Vokietijos ir su nuolaidų kuponais: naujausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, ką tik pristatytas ir itin pigus belaidis siurblys bei už žemiausią kainą aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis dronas (Video)  ()

Naujausi Cafago pasiūlymai:

- Naujasis „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas, iš Vokietijos sandėlio;

- „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys, iš Vokietijos sandėlio;

- Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis „ZLRC Beast SG906“ 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas

  • Cafago - 359 €;
    • su nuolaidos kuponu CC1SB;
    • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Šią vasarą „Xiaomi“ pristatė eilę naujų produktų ir „Xiaomi Mijia 1S“ elektrinis paspirtukas yra vienas jų.

Galima sakyti, kad tai pagerinta populiariojo „M365“ versija ir dabar dar parduodama už puikią kainą. 

„Xiaomi Mijia 1S“ elektriniai paspirtukai yra pagaminti lygiai taip pat kokybiškai, kaip ir anksčiau rinkoje pasirodę kompanijos paspirtukai. Rėmas pagamintas iš orlaivių konstrukcijoje naudojamo aliuminio lydinio, kas užtikrina šių paspirtukų ilgaamžiškumą ir tvirtumą.

Jais gali važiuoti iki 100 kg ir iki 200 cm ūgio žmogus. Paspirtukai yra lengvai sulankstomi ir sveria 12,5 kg. Išlankstyti yra tokių išmatavimų: 108 x 43 x 114 cm, o sulankstyti - 108 x 43 x 49 cm. „Xiaomi Mijia 1S“ lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Didelis naujųjų elektrinių paspirtukų privalumas yra ir turimas prietaisų skydelis. Jis valdomas vienu mygtuku ir čia galėsite pasirinkti važiavimo režimą bei matysite pagrindinę statistiką: greitį, atstumą, baterijos energijos likutį ir kt.

 

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat palaiko išmaniąją programėlę ir jos papildomas funkcijas, kaip Kruizo režimo aktyvavimą.

Bendrai, vienu įkrovimu su šiuo paspirtuku galima nuvažiuoti iki 30 km, o maksimalus greitis siekia 25 km/h. Kaip ir minėjome, čia turime 3 važiavimo režimus: 25 km/h, 20 km/h ir 15 km/h.

Baterija 280Wh, tad tokios pat talpos, kaip ir turi populiarusis „M365“. Tuo pačiu čia turime ir naujos kartos energijos regeneravimo sistemą. Ši sistema kinetinę energiją, kuri atsiranda stabdymo metu, paverčia elektros energija ir ją kaupia baterijoje. Taip nuvažiuojamas atstumas dar pailgės.

Beje, baterija nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per 4 val. Geras rodiklis.

„Xiaomi Mijia 1S“ taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms - IP54 standartas; įveikia iki 14 proc. įkalnes; turi diskinius ir elektroninius (E-ABS) stabdžius - stabdymo kelias siekia iki 4 metrų; turi 8,5 colio dydžio pripučiamus ratus; atnaujintus ir dar ryškesnius žibintus; 250W (maksimaliai 500W) elektros variklį; ir su juo galima važinėtis nuo -20 iki +40 laipsnių oro temperatūroje.

„Xiaomi Mijia 1S“ yra šaunus elektrinis paspirtukas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą.

Naujasis „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys

  • Cafago - 177,65 €;
    • su nuolaidos kuponu CCA9;
    • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

„VIOMI A9“ yra naujas ir ką tik rinkoje pasirodęs belaidis dulkių siurblys. Labai simpatiškas, puikių specifikacijų ir kainos įrenginys.

Pakuotėje rasime visko, ko tik gali prireikti. Skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai, siurblio bei jo priedų laikymo ir tuo pačiu įkrovimo stotelė.

„VIOMI A9“ yra 400W galios belaidis dulkių siurblys, užtikrinantis 120AW siurbimo galią. Labai geras rodiklis ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

120AW pilnai užtenka nuo grindų pakelti stambesnėms atliekoms bei išvalyti gilesnius kilimų ir patalynės sluoksnius. O kadangi pakuotėje yra skirtingų keičiamų antgalių, tai su šiuo siurbliu galima išvalyti įvairaus tipo grindis, kilimus, baldus, automobilio saloną, sunkiai pasiekiamas vietas ir t.t.

Šaunu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 2500mAh talpos baterija. Ji yra išimama ir taip bateriją galima įkrauti atskirai. Arba tiesiog siurblį pakabinti ant laikymo stotelės ir čia įkrauti jo bateriją.

Ant korpuso yra šviesos indikatoriai, tad visada žinosime kiek gi baterijoje yra likę energijos.

 

Gamintojas tvirtina, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys palaiko 3 valymo režimus ir taip baterijos energijos užtenka nuo 10 iki 60 minučių. Geras rezultatas.

Svarbu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 5 lygių filtravimo sistema. Čia yra ir ciklonas, ir HEPA filtras ir kiti filtrai, kurių bendra kombinacija leidžia sulaikyti kone visas dulkes ir į aplinką išleidžiamas švarus oras.

„VIOMI A9“ yra kompaktiškas ir lengvas belaidis dulkių siurblys. Sveria vos 1,54 kg. Pagrindinė galva pasukama įvairiomis kryptimis. Su papildomu LED pašvietimu, kas itin pravers valant tamsesnes kambario vietas.

400 ml talpos atliekų dėžutė yra ištuštinama vos vieno mygtuko paspaudimu, o HEPA filtras plaunamas, dėl ko nereikės atskirai pirkti filtrų ir tai leis papildomai sutaupyti. Šaunus siurblys.

Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis „ZLRC Beast SG906“ 5G dronas

  • Cafago - 114,74 €;
    • 79 % nuolaida;
    • mažiausia kaina - įprastai jis ir su nuolaidomis kainuoja 50 € brangiau;
    • iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir pasiūloje jau beliko dronas su trimis baterijomis.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC Beast SG906“ dronas turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K. Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„ZLRC Beast SG906“ drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „ZLRC Beast SG906“ dronas gali nutolti iki 800 m.

 

Tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„ZLRC Beast SG906“ yra šaunus dronas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą.

Štai čia rasite pirkėjų atsiliepimus apie „ZLRC Beast SG906“ droną, o čia „ZLRC Beast SG906“ apžvalgą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()