Populiarėja taip žaibiškai, kad „Xiaomi“ reikėtų sunerimti: iš Lenkijos sandėlio ir už mažiausią kainą išparduodamas masiškai šluojamas „ABIR X6“ robotas dulkių siurblys - monstrinė 4000Pa siurbimo galia, plovimas bei siurbimas, triguba navigacijos sistema ir daugybė pirkėjų bei apžvalgininkų pagyrų (Video)  (1)

Jau įpratome, kad jei reikia kokybiško ir pigaus roboto dulkių siurblio - iškart žiūrime į „Xiaomi“ pasiūlymus. Tačiau į rinką, lyg žaibas, įsiveržė iki šiol mažai girdėtas „ABIR X6“ ir rimtai kėsinasi persivilioti pirkėjus. Akyse augantys pardavimų skaičiai ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai leidžia drąsiai teigti - turime naują galimybių/kokybės/kainos čempioną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys (palaikomas sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress – 182,40 €;
    • 57 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Italijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„ABIR“ prekės ženklas, tikriausiai, daugeliui mažai ką sako, tačiau ši kompanija šiuo metu yra viena greičiausiai augančių ir specializuojasi būtent robotams dulkių siurbliams skirtos programinės įrangos kūrime ir robotams skirtų detalių projektavime. Ir čia turime jų naujausią produktą - „ABIR X6“ robotą dulkių siurblį.

Jis per pastarąjį pusmetį susilaukė didžiulio apžvalgininkų bei pirkėjų susidomėjimo ir vien oficialioje ABIR parduotuvėje „ABIR X6“ įsigijo beveik 2 400 pirkėjų, turime 1 400 atsiliepimų ir puikų 4,9 balų įvertinimą.

Kuo išsiskiria „ABIR X6“ robotas dulkių siurblys?

Kainos/kokybės santykis. Peržvelgus specifikacijas, pirkėjų atsiliepimus ir apžvalgininkų komentarus, iškart galima sakyti, kad tai yra vienas geriausių pasiūlymų. Tiesiog „ABIR X6“ už tokią puikią kainą siūlo neįtikėtinai platų funkcionalumą.

Triguba navigacija ir galybė jutiklių. Kadangi kompanija specializuojasi robotams dulkių siurbliams skirtos programinės įrangos kūrime, tai čia ir turime tai, ką galima gauti geriausio už tokią kainą.

 

„ABIR X6“ turi įdiegtą trigubą navigaciją: VSLAM, SLAM4.0 ir kamerą, kuri papildomai padeda įvertinti patalpas ir jose esančius objektus.

Galite būti ramūs, toji 120 laipsnių kampu vaizdą fiksuojanti kamera jūsų tikrai nefotografuoja ir nefilmuoja. Ji yra skirta tam, kad robotui leistų papildomai įvertinti patalpas ir patikslinti piešiamą žemėlapį.

Ši kamera, naujausias SLAM4.0 - į kurį įeina net 42 jutiklių surinkta informacija - ir VSLAM algoritmas užtikrina preciziškai tikslų patalpų žemėlapį.

Robotas pirmą kartą nusipieš kambarių žemėlapį, jį išsaugos programėlėje ir sekantį kartą tereikės toje pačioje programėlėje pasirinktą norimą kambarį ir robotas jau tiksliai žinos kur yra kėdė, stalas, laiptai ir panašiai.

Be to, jis tą žemėlapį nuolat tobulina, tad jei kambaryje atsiras naujas baldas - robotas pakoreguos turimą žemėlapį.

Kalbant apie jutiklius, tai mums sunku prisiminti kokį nors kitą robotą dulkių siurblį, kuris turėtų net 42 jutiklius. Dažniausiai tokie įrenginiai jų turi apie 20, o čia tokia gausa!

Visi šie jutikliai leis robotui geriau orientuotis aplinkoje, sistemingai judėti po valomą teritoriją, nesitrankyti į baldus, įveikti kliūtis, nenukristi nuo laiptų ir t.t.

Siurbimo galia. „ABIR X6“ pasižymi net 4000Pa siekiančia siurbimo galia. Ją galima reguliuoti ir rinktis iš 3 režimų. Daugiau nei įspūdingas rodiklis.

Ir kaip tvirtina pirkėjai bei apžvalgininkai, to pilnai užtenka, kad jis kokybiškai išvalytų kiliminę dangą ir dėka plaunamo HEPA filtro - sulaikomos net ir smulkiausios dalelės.

 

Siurbimas bei plovimas ir veikimo režimai. Šaunu ir tai, kad be sauso siurbimo, „ABIR X6“ palaiko ir grindų plovimą. Čia turime 360 ml vandens talpą su reguliuojamu elektroniniu vandens padavimu ir 240 ml sausų atliekų dėžutę.

Šaunu yra tai, kad vienu metu robotas gali siurbti atliekas ir iškart plauti grindis. Tvirtinama, kad vieno vandens užpildymo užtenka išplauti iki 300 m2 plotą ir siurblys vienu įkrovimu gali grindis plauti net 200 min.

Bendrai čia turime 3 sauso siurbimo (2000, 3000 ir 4000Pa) ir 3 grindų valymo režimus. O su programėlėje esančiais pasirinkimais iš viso turėsime 15 valymo režimų, tarp kurių yra standartinis valymas, palei sienas, konkrečių vietų ir t.t. Šaunus funkcionalumas.

Verta pažymėti, kad jei norėsite tik sauso siurbimo, tada prie siurblio pritvirtinama atskira 600 ml talpos atliekų dėžutė ir siurblys tuo metu atliks tik sausą valymą.

Baterija. „ABIR X6“ aprūpintas 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos sauso siurbimo atveju užtenka iki 120 min. ir per tą laiką robotas išvalo iki 180 m2 plotą.

„ABIR X6“ darbuojasi sistemingai ir kai išsenka baterijos energija, jis pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

Programėlė. Kaip jau ir užsiminėme, „ABIR X6“ nupieštus patalpų žemėlapius išsaugo programėlėje. Joje matysite kur yra robotas, pagrindinę valymo statistiką, baterijos energijos likutį ir yra tokios naudingos funkcijos, kaip:

  • pasirinkimas iš 15 valymo režimų;
  • konkrečios valymo teritorijos nurodymas;
  • no-go zonos/virtualių sienų piešimas - labai geras dalykas. Tikrai nesinorėtų, kad robotas pradėtų plauti kiliminę dangą ar siurbti ten, kur nenorite;
  • aktyvuoti roboto kliūčių įveikimo funkciją - jei turite aukštesnių nei 1 cm slenksčių, galima robotui nurodyti, kad jis perliptų ir tęstų darbą arba jų neperliptų ir tęstų darbą konkrečioje teritorijoje ir t.t.

 

Žinoma, programėlėje galėsite sudaryti valymo tvarkaraščius ir nurodyti siurbliui kada kokį kambarį valyti.

Taip pat kambarius galima suskirstyti į konkrečią eilę pagal jūsų asmeninius prioritetus. Pavyzdžiui, kad pirmiau siurblys išvalytų virtuvę, tada koridorių, vėliau svetainę, miegamąjį ir t.t. Čia galima tą eiliškumą keisti taip, kaip tik norisi.

Kas dar svarbu? „ABIR X6“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu, programėle ir palaiko įvairius balso asistentus: Alexa, Alice, Google Home. Per programėlę galima atnaujinti „ABIR X6“ roboto programinę įrangą.

Roboto tvirti ratukai jam leidžia įveikti 2 cm aukščio kliūtis. „ABIR X6“ tėra 7,6 cm storio ir tai vienas ploniausių robotų rinkoje. Tai reiškia, kad jis lengvai išvalys teritoriją po tokiais baldais, po kuriais negeba išvalyti jo konkurentai.

 

Ką sako pirkėjai? Jie yra labai patenkinti „ABIR X6“ robotu dulkių siurbliu ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos teigia, kad robotas yra labai geras: juda sistemingai, gerai skenuoja aplinką ir ją atpažįsta, galios užtenka išvalyti ir ganėtinai storai kiliminei dangai, ir dirba taip, kaip nurodoma programėlėje. Pardavėjas greitai atsako į visus užduotus klausimus.

Štai kelios pirkėjų padarytos „ABIR X6“ nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto.

O čia pora „ABIR X6“ apžvalgų:

„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“ – triguba navigacija, sausas ir drėgnas valymas, automatinis siurbimo galios padidinimas, fantastiška kaina ir ir dar geriau nei „Xiaomi“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)

 

Iš Lenkijos sandėlio ir už mažiau kaip 200€? Monstrinės 4000Pa siurbimo galios siurblys yra tikras žvėris: „susiurbia tiek atliekų, kad nesuprantu iš kur tiek ir suranda – be dvejonių, tai geriausias robotas dulkių siurblys tarp tų, kurie neturi lazerinės navigacijos sistemos“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: