Štai ir prasideda - Banggood jau skelbia „11.11“ išpardavimo pradžią ir geriausius pasiūlymus: telefonai, kompiuteriai, dronai, automobilių, namų ir kitos prekės už dar neregėtas kainas ir $1000000 vertės kuponų dalybos  (1)

Nenumaldomai artėja turbūt pats didžiausias šių metų išpardavimas - „11.11“. Kinijoje jis susilaukia didžiausio dėmesio ir elektroninės parduotuvės verčiasi per galvas, kad tik pateiktų pirkėjams kuo geresnės kainos pasiūlymų. Pirmieji suskubo Banggood.com ir štai ką jie mums siūlo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akivaizdu, kad pats „11.11“ išpardavimo pikas bus lapkričio 11 dieną, tačiau ir iki jo dar vyks įvairūs žaidimai, kuponų dalybos ir kt.

Plius, dabar yra labai geras laikas dar kartą peržiūrėti jau seniai geidžiamų prekių kainų pokyčius, o vis dar tiksliai neišsirinkusiems - nuspręsti koks dalykas po šventine Kalėdų eglute labiausiai nudžiugintų artimuosius.

Visą „11.11“ išpardavimo informaciją rasite oficialiame Banggood.com puslapyje čia.

O dabar pasižiūrėkime į keletą įdomiausių išpardavimo kategorijų.

Viena iš aktualiausių yra „Price Storm“. Pamatėte norimą prekę ir bijote, kad lapkričio 11 dieną jų gali nelikti? Ne bėda. Tereikia dabar už ją sumokėti 1-3 dolerių depozitą, o atėjus išpardavimo pikui - lapkričio 11 dienai - beliks sumokėti tądien taikomą specialią išpardavimo kainą. Taip iš anksto užsitikrinsite norimą prekę už geriausią kainą. Šaunu, tiesa? 

 

Ypač įdomi yra ir „Coupon Center“ kategorija. Banggood.com ketina per šią išpardavimo savaitę išdalinti kuponų, kurių vertė siekia net $1000000.

Čia kasdien galima rasti įvairioms prekėms skirtų specialių nuolaidos kuponų: dronams, robotams dulkių siurbliams, išmaniesiems laikrodžiams, kavavirėms ir t.t. 

Jei nežinote, ko tiksliai norite ir į ką vertėtų atkreipti dėmesį, tada būtinai apsilankykite „Banggood Official Recommendation“ kategorijoje. 

Čia rasime technikos ekspertų atrinktas pasaulinio lygio prekes. Tas, kurios domina daugelį pirkėjų ir yra pačios aukščiausios kokybės.

O gal ieškote būtent to, ką masiškai perka viso pasaulio pirkėjai? To, kas yra „ant bangos“? Ir norite jas įsigyti iš geriausiai pirkėjų reitinguojamo pardavėjo? Tada keliaujame į „Hot Seller Ranking“ kategoriją.

 

Čia randame pačias perkamiausias prekes: dronai, išmanieji telefonai, planšetės, elektriniai dviračiai ir elektriniai paspirtukai, įranga mėgstantiems meistrauti ir kt.

Na ir žinoma, „Big Brand Sale“ kategorija. Labai patinka konkretus gamintojas, pavyzdžiui, „Xiaomi“? Tada šioje kategorijoje Jums būtina apsilankyti.

Visa kompanijos produkcija pateikiama vienoje vietoje, su iškart matomomis nuolaidomis, akcijomis, taikomais kuponais ir kita svarbia informacija. Patogu ir informatyvu.

Dar kartelį primename, kad iš esmės „11.11“ išpardavimas jau prasidėjo ir dabar yra puikus metas išsirinkti norimas prekes ir iš anksto jas rezervuoti ir įsigyti. Visą aktualią informaciją rasite „11.11“ išpardavimui skirtame oficialiame Banggood.com puslapyje čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: