Fantastiškos išvaizdos išmanusis laikrodis už juokingą kainą: metalo rėmas, super ryškus ir didelis ekranas, kraujo spaudimo bei deguonies kiekio matavimas, nuotolinis muzikos grotuvas, daugybė sporto režimų ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai  ()

„PRETTYLITTLE P-STK8321“ yra labai simpatiškas išmanusis laikrodis. Jis tik ką pasirodė rinkoje ir pirmieji pirkėjai šį išmanųjį laikrodį vertina pačiais geriausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„PRETTYLITTLE P-STK8321“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - nuo 24,08 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„PRETTYLITTLE P-STK8321“ yra visiška naujiena ir kol kas turime nedidelį kiekį pirkėjų atsiliepimų, tačiau tie, kurie jau įsigijo ir išbandė šį išmanųjį laikrodį - jam duoda net 4,9/5 balų įvertinimą.

Absoliuti dauguma pirkėjų labai pabrėžia puikią šių išmaniųjų laikrodžių išvaizdą ir aukščiausią pagaminimo kokybę.

Metalinis korpusas, ryškus bei spalvotas 1,78 colių įstrižainės ir 420 x 485 raiškos ekranas bei standartinio dydžio ir lengvai keičiami dirželiai. Jau iškart pasiūloje galima rinktis laikrodžius su silikoniniais arba metaliniais dirželiais. Ir laikrodžiai ant pirkėjų riešų atrodo fantastiškai - 1 foto.

 

Laikrodžiai valdomi liečiant jų ekranėlius bei korpuso šone esantį mygtuką. Taip galima pasirinkti ir tai, kaip bus atvaizduojamas pagrindinis laikrodžio Meniu: sportinio tipo ar verslo.

Laikrodyje jau iš anksto yra įdiegti vadinamieji ekrano atvaizdai (Watch Faces), o dar daugiau jų rasite išmaniojoje programėlėje.

„PRETTYLITTLE P-STK8321“ išmanusis laikrodis Bluetooth 5.0 ryšiu suporuojamas su iOS 8.2, Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais išmaniaisiais telefonais.

Laikrodis palaiko anglų, rusų, lenkų ir kitas kalbas, o programėlėje be šių kalbų palaikymo rasime jų dar daugiau.

Be savo puikios išvaizdos, „PRETTYLITTLE P-STK8321“ išmanusis laikrodis palaiko ir įvairias sporto šakas: ėjimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, jogą ir kt. 

Kadangi laikrodis atitinka IP68 standartą, tad jis yra visiškai atsparus vandeniui ir tuo pačiu palaiko plaukimo režimą. Toli gražu ne visi ir gerokai brangesni išmanieji laikrodžiai suteikia tokias galimybes.

 

Prie šių šaunių savybių būtina paminėti ir tai, kad „PRETTYLITTLE P-STK8321“ išmanusis laikrodis seka miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje.

Labai šaunios funkcijos, leisiančios matyti savo fizinės veiklos būklę ir esant ženkliems pokyčiams, kreiptis į medicinos specialistus dėl detalesnių tyrimų.

„PRETTYLITTLE P-STK8321“ išmanusis laikrodis aprūpintas įkraunama 260 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka iki 7 dienų. Nurodoma, kad naudojant šį laikrodį maksimaliai, baterijos energijos pakaks bent 3 dienoms, kas yra gerai. Juolab, kad su pakuotėje esančiu įkrovikliu ją įkrausime per maždaug 2,5 val.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais išmaniaisiais laikrodžiais ir giria jų puikią išvaizdą, platų funkcionalumą, didelį ir ryškų ekraną, dėl ko yra labai patogu perskaityti gautus socialinių tinklų, programėlių ir SMS pranešimus. Čia rasime ir orų prognozę, ir nuotolinį muzikos grotuvo bei kameros valdymą, ir kitas populiarias bei daugelio mėgiamas funkcijas. Šaunus išmanusis laikrodis.

 

Kelios pirkėjų padarytos „PRETTYLITTLE P-STK8321“ laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(14)
(4)

Komentarai ()