Išskirtiniai Gearbest „11.11“ išpardavimo pasiūlymai: išmanūs šviestuvai, perkamiausi robotai, dronai, suktuvai, žibintuvėliai ir tokios kainos burnos priežiūros priemonės - kad belieka tik stebėtis (Video)  ()

Geriausi Gerbest.com pasiūlymai:

- Specialūs „11.11“ išpardavimo pasiūlymai;

- Labai geros kainos ir savybių elektrinis dantų šepetėlis - „Alfawise SG - 949“;

- Vienas pigiausių elektrinių dantų šepetėlių su net 75 dienas tarnaujančia baterija - „Konka KZ-R6“;

- Pigus, su didele vandens talpa ir 4 veikimo režimais tarpdančių valytuvas - „Alfawise WF-330E“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausias metų „11.11“ išpardavimas jau atkeliavo ir Kinijos parduotuvės siūlo išties įspūdingų pasiūlymų.

Štai ir Gearbest skuba pranešti, kad nuo šiandien, lapkričio 6 dienos, prasideda specialios akcijos, skirtos būtent išmaniųjų namų prekėms - „SMART HOME ESSENTIALS“.

Specialiai tam skirtame puslapyje čia - rasite daugybę puikių pasiūlymų. Ir įvairių namų valdiklių, išmaniųjų šviestuvų, puikiai pirkėjų ir apžvalgininkų vertinamų robotų dulkių siurblių, žibintuvėlių, suktuvų ir kitos puikios technikos.

Ypač daug dėmesio skiriama burnos priežiūros priemonėms ir štai kokius specialius pasiūlymus pateikė Gearbest.com. 

Labai geros kainos ir savybių elektrinis dantų šepetėlis - „Alfawise SG - 949“

  • Gearbest 13,41 €;
    • 22 % nuolaida;
    • 1,91 € už siuntimą į Lietuvą.
  • Papildomų keičiamų galvučių rinkinys:

„Alfawise SG - 949“ elektrinis dantų šepetėlis yra puikus pavyzdys, kad geras ir funkcionalus produktas neturi kainuoti daug.

 

Ir beveik 1 000 pirkėjų bei itin aukštas 4,88/5 balų įvertinimas leidžia aiškiai suprasti, kad tai yra puikus pasirinkimas.

Simpatiškos išvaizdos, su keičiamomis galvutėmis (pakuotėje yra 3 vnt. aut. past.), DuPont šėreliais, pilnai atsparus vandeniui (IPX7) ir palaikantis net 5 valymo režimus.

„Alfawise SG - 949“ vibracijų dažnis siekia įspūdingus 40 000 per minutę, kas yra labai daug. Ypač tokios kainos atstovui. Tokio vibracijų dažnio pilnai pakaks pašalinti apnašoms nuo dantų.

O kadangi „Alfawise SG - 949“ palaiko 5 valymo režimus, tai šis elektrinis dantų šepetėlis tinka tiek jau su tokiais įrenginiais susipažinusiems ir juos išbandžiusiems, tiek ir tiems, kuriems tai bus pirmasis elektrinis  dantų šepetėlis.

„Alfawise SG - 949“ palaiko standartinį, jautrių dantų, balinamąjį ir kitus režimus. Tad kiekvienas ras sau patį tinkamiausią ir bet kada galės išbandyti kitą.

Kadangi „Alfawise SG - 949“ galvutės yra labai lengvai keičiamos, tai šiuo dantų šepetėliu gali naudotis keli šeimos nariai. Patogu ir leidžia papildomai sutaupyti pinigėlių.

Smagu ir tai, kad ant „Alfawise SG - 949“ korpuso yra šviesos indikatoriai, kurie leidžia labai aiškiai matyti, koks pasirinktas valymo režimas. Taip pat čia yra ir baterijos indikatorius, tad visada žinosime, kiek yra likę energijos.

 

„Alfawise SG - 949“ viena sesija trunka 2 minutes ir kas 30 sek. padaroma trumpa pauzė. Tai leidžia suprasti, kad metas keisti dantų valymo pusę. Labai praktiškas dalykas.

„Alfawise SG - 949“ aprūpintas įkraunama baterija. USB įkroviklis jau yra pakuotėje. Ir vienu įkrovimu „Alfawise SG - 949“ darbuojasi 25 dienas. Puikus rezultatas.

Vienas pigiausių elektrinių dantų šepetėlių su net 75 dienas tarnaujančia baterija - „Konka KZ-R6“

  • Gearbest 9,50 €;
    • nuolaidos kuponas E58603B28A553001;
    • 3,44 € už siuntimą į Lietuvą.

​Jei ieškote dar pigesnio elektrinio dantų šepetėlio, tai už „Konka KZ-R6“ būtų tikrai sunku rasti kažką pigiau.

 

Ir šaunu yra tai, kad šis dailios išvaizdos elektrinis dantų šepetėlis taip pat pilnai atsparus vandeniui (IPX7), vibracijų dažnis siekia net 38 000, palaikomi 3 dantų valymo režimai - standartinis, jautriems dantims ir balinamasis - dirba 2 minučių sesijomis ir kas 30 sek. padaro trumpą pauzę, o įkraunamos baterijos darbo laidas siekia net 75 dienas.

Puikių parametrų ir stebėtinai žemos kainos elektrinis dantų šepetėlis.

Pigus, su didele vandens talpa ir 4 veikimo režimais tarpdančių valytuvas - „Alfawise WF-330E“

  • Gearbest - 18,92 €;
    • 40 % nuolaida;
    • 1,82 € už siuntimą į Lietuvą.

Pilnai burnos priežiūrai dar reikia ir tarpdančių valytuvo. Tik šis įrenginys sugeba išvalyti apnašas iš tų vietų, kurių tiesiog fiziškai negali pasiekti dantų šepetėlis.

Ir čia Gearbest turi puikų pasiūlymą - labai gerų specifikacijų ir kainos „Alfawise WF-330E“ tarpdančių valytuvą.

Pilnai atsparus vandeniui (IPX7), labai dailaus dizaino, kompaktiškas, puikiai tinka pasiimti su savimi į keliones, su įkraunama baterija ir net 4 valymo režimais.

 

Maksimaliai vandens čiurkšlės spaudimas siekia 140PSI, kas yra itin daug. Toli gražu ne visi tarpdančių valytuvai užtikrina tokį slėgį.

 

Išsigąsti „Alfawise WF-330E“ tarpdančių valytuvo galios tikrai neverta, nes čia be standartinio režimo dar rasime pulsuojantį, švelnų ir netgi yra vienas DIY režimas. Tad kiekvienas gali nustatyti tokį vandens padavimo spaudimą, koks yra priimtiniausias.

„Alfawise WF-330E“ tarpdančių valytuvas turi 190 ml vandens talpą, kurios pilnai užteks vienai sesijai. Pastaroji trunka 2 minutes ir tarpdančių valytuvas pats išsijungia. Gera savybė. Taip ir apsaugomas elektros variklis bei kiti elektronikos komponentai.

„Alfawise WF-330E“ tarpdančių valytuvo baterija yra įkraunama su pakuotėje esančiu USB laidu per C-tipo jungtį. Tad šį tarpdančių valytuvą yra labai patogu įkrauti prijungus praktiškai prie bet kokio įrenginio: kompiuterio, išorinės baterijos ir pan. Puikus daiktas, padėsiantis palaikyti maksimalią burnos higieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()