„Nuostabus daiktas, kurį privalo turėti kiekvienas - aš be jo nebegaliu gyventi“: štai ką sugeba unikalios išorinės baterijos ir starteriai viename su iki 24000mAh, 2000A, oro kompresoriumi ir net ryškiu prožektoriumi („UTRAI Jstar 5“, iš Lenkijos sandėlio, Video)  (7)

„UTRAI Jstar 5“ - 4 in 1 tipo įrenginys, kuris pravers bet kokioje gyvenimo situacijoje. Tiek užvedant automobilį, tiek energija papildant telefoną, pripučiant žvejybinę valtį ar pasišviečiant nakties metu. Labai funkcionalus ir itin gerai pirkėjų vertinamas įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„UTRAI Jstar 5“:

  • Aliexpress - 85,79 €;
    • 73 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„UTRAI Jstar 5“ yra labai įdomus prietaisiukas. Ir kai tik jis atsiranda Lenkijos sandėlyje, pirkėjai juos itin greitai išperka.

Štai ir dabar jų pasiūloje yra 60 vnt. (straipsnio rašymo metu aut. past.), tačiau sparčiai mažėja.

„UTRAI Jstar 5“ įrenginys yra populiarus tarp Aliexpress pirkėjų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Pirkėjai pažymi šio šaunaus įrenginio kompaktiškumą ir itin platų funkcionalumą.

Iš esmės čia turime 4 daiktus viename: jump starter'į, išorinę bateriją, prožektorių ir oro kompresorių. Nuostabus derinukas bet kuriam automobilio savininkui ir ne tik.

Esmines „UTRAI Jstar 5“ specifikacijas galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje ir ypač verta atkreipti dėmesį į tai, kad:

 

„UTRAI Jstar 5“ talpa siekia 24000 mAh ir maksimaliai pasiekiama 2000A (startinė srovė yra 1000A). Tinka iki 8 litrų benzininėms ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. 12V tipo.

Taip pat čia turime 2 USB išėjimo jungtis ir vieną C-tipo USB įėjimo jungtį. Palaikomas greitasis įrenginių įkrovimas ir vienu metu galima įkrauti kelis prietaisus: telefonus, planšetes ir kt.

Trečiasis „UTRAI Jstar 5“ privalumas yra integruotas oro kompresorius. Čia praverčia ir ryškus LED ekranėlis, kuriame matyti pasirinkti parametrai - galima rinktis iš KPS / BAR / PSI / KGF parametrų - ir taip maksimaliai pasiekti 150 PSI rodiklį arba 10,3 BAR.

Plius, pakuotėje yra ir papildomi keičiami antgaliai. Jie turi specialiai skirtą vietą, tad visada yra drauge su „UTRAI Jstar 5“. O tai reiškia, kad su šiuo prietaisu galima pripūsti praktiškai bet kokios transporto priemonės ratus, žvejybines valtis, čiužinius ir t.t.

Dar viena šauni „UTRAI Jstar 5“ savybė, tai integruotas LED prožektorius. Toks dalykas labai pravers tiek prireikus tamsiuoju metu pasidarbuoti prie automobilio, tiek ir stovyklaujant gamtoje.

Iš esmės „UTRAI Jstar 5“ yra 4 daiktai viename kompaktiškame ir patogiame gabentis su savimi korpuse.

 

„UTRAI Jstar 5“ turi guma dengta rankeną, dėl ko jį yra patogu pernešti iš vienos vietos į kitą, o ir sveria vos 2,5 kg. Kaip tokiam funkcionaliam įrenginiui - svoris yra labai priimtinas.

„UTRAI Jstar 5“ gali darbuotis nuo -20℃ iki +75℃ temperatūroje, ant korpuso tuo pačiu rodo ir kiek yra likę baterijos energijos, jis pilnai įkraunamas per 4-4,5 val. ir tinka 12V transporto priemonėms. Šaunus prietaisas, kuriam gerų žodžių negaili ir pirkėjai.

„UTRAI Jstar 5“ įrenginius įsigiję pirkėjai teigia, kad tai yra labai kompaktiškas ir patogus naudotis įrenginys:

  • P***i (pirkėjas iš Vokietijos): „Prie akumuliatoriaus pajungiami gnybtai kokybiški, laidai stori, momentinė srovė didžiulė ir automobilį užveda akimirksniu, įdiegta daugybė apsaugų, tad net nieko neišmanantis nesugebės čia kažko pridirbti. Oro kompresorius man labai patinka. 20-tinį ratą nuo 0 pripučia per 5-6 minutes. O LED prožektorius ryškenis nei tikėjausi ir dar palaiko 4 švietimo režimus. Kelionėje ir iškylaujant nepamainomas pagalbininkas. Ir valtį pripučiu, ir telefoną su fotoaparatu įkraunu, ir temstant pasišviečiu statydamas palapinę. Realiai, negaliu gyventi be UTRAI Jstar 5.“

 

Kelios pirkėjų padarytos „UTRAI Jstar 5“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„UTRAI Jstar 5“ apžvalga - kalba prancūziškai, bet labai informatyvūs testai ir jų rezultatai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (7)