Puikus rinkinukas kūrybingiems: lazeriniai graviruokliai ir 3D spausdintuvai iš Lenkijos ir Italijos - specialūs Gearbest „72 Hours Only“ išpardavimo pasiūlymai (Video)  ()

Geriausi Gerbest.com pasiūlymai:

- Specialūs „72 Hours Only“ išpardavimo pasiūlymai;

- Puikios kainos lazerinis graviruoklis - „Ortur Laser Master 7W Desktop Laser Engraver Laser Engraving Machine 32-bit Motherboard LaserGRBL Control Software Easy to Install“;

- Dar labiau patobulinta lazerinio graviruoklio versija iš Lenkijos/Italijos sandėlių - „ORTUR Laser Master 2 32-bit Motherboard Laser Engraving Machine 400 x 430mm Large Engraving Area Fast Speed High Precision Laser Engraver“;

- Labai geros kainos ir savybių 3D spausdintuvas iš Italijos sandėlio - „Alfawise U30 Pro 4.3 inch Touch Screen High Precision DIY Desktop FDM 3D Printer“;

- Puikių savybių 3D spausdintuvas iš Italijos sandėlio - „Alfawise U20 ONE 3.5 inch Touch Screen 3D Printer 300 x 300 x 400mm Double Z-axis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest ir toliau mus džiugina specialiais „11.11“ išpardavimo pasiūlymai ir šįkart turime vos 72 valandas truksiantį „72 Hours Only“ išpardavimą.

Per šį laiką už itin geras kainas galima įsigyti išmaniųjų telefonų, robotų dulkių siurblių, planšečių ir itin įdomių daikčiukų mėgstantiems kurti.

Taip, šįkart Gearbest paruošė lazerinių graviruoklių ir 3D spausdintuvų pasiūlymų. Ir jiems taikomos specialios akcijos.

„Ortur Laser Master“ lazerinis graviruoklis

  • Gearbest - nuo 132,60 €;
    • 39 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • 13,07 € už siuntimą į Lietuvą.

„Ortur Laser Master“ yra itin šaunus lazerinis graviruoklis. Ir ypač mėgstantiems ką nors sukurti savo rankomis, pasitelkus šiuolaikinę techniką.

Beje, atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto „Ortur Laser Master“ lazerinio graviruoklio versijų: nuo 7W iki 20W.

Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir bendrai esminis parametras siekia nuo 1200 iki 1600mW.

Vadinasi šis graviruoklis gali graviruoti medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas. Graviravimo greitis siekia 0-3,000mm/min.

 

Įrenginys surenkamas labai greitai ir tam užtruksite vos 5-10 minučių. Didžioji įrenginio dalis jau surinkta.

Belieka tik prijungti graviruoklį prie kompiuterio, įsijungti LaserGRBL (nemokama) programą ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas su daugeliu OS ir palaiko įvairius paveikslų formatus.

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime įdiegtas net kelias apsaugos priemones ir, pavyzdžiui, jei darbo metu netyčia pajudinsite graviruoklį - jis automatiškai nustos graviravęs. Tikrai naudingas dalykas.

Plačiau šiuose vaido įrašuose:

Ką galima padaryti su tokiu lazeriniu graviruokliu:

„Ortur Laser Master 2“ lazerinis graviruoklis

  • Gearbest - nuo 148,75 €;
    • 36 % nuolaida;
    • Lenkijos/Italijos/Kinijos sandėlių;
    • nuo 8,57 € už siuntimą į Lietuvą.

Norėdami pasirinkti Lenkijos sandėlį - spauskite ant FAST-08 Warehouse.

 

Norėdami pasirinkti Italijos sandėlį - spauskite ant FAST-36 Warehouse.

„Ortur Laser Master 2“ yra patobulinta lazerinio graviruoklio versija ir čia vėl galime rinktis iš kelių jo versijų:

  • 7W, 1200-1600mW - pilnai užtenka paveikslėlių graviravimui;
  • 15W, 4000-4500mW - puikus variantas tiems, kurie nori graviruoti ir pjauti;
  • 20W, 5000-5500mW - tokios galios jau užtenka ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau.

„Ortur Laser Master 2“ turi ženkliai didesnį graviravimo plotą, tad su juo galima išgraviruoti didesnės apimties paveikslus.

Belieka graviruoklį prisijungti prie kompiuterio ir paleidus programą įkelti norimą paveikslėlį ar patiems jį sukurti.

„Alfawise U30 Pro“ 3D spausdintuvas

  • Gearbest - nuo 229,50 €;
    • 22 % nuolaida;
    • Italijos/Kinijos sandėlių;
    • nemokamas siuntimas.

Norėdami pasirinkti Italijos sandėlį - spauskite ant FAST-36 Warehouse.

 

„Alfawise U30 Pro“ yra labai geras variantas tiems, kurie ieško kokybiško ir geros kainos 3D spausdintuvo.

Jis yra ypač puikių matmenų (425 x 402 x 505 2m) ir sveria vos 7,9 kg, tad čia turime stalinį 3D spausdintuvą su 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdve.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir akrilo, kuris užtikrina dar stabilesnį spausdinimo procesą.

„Alfawise U30 Pro“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“,„Mac“ ir Linux operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant atminties TF kortelę, todėl su šiuo 3D spausdintuvu galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Alfawise U30 Pro“ turi spalvotą, ryškų ir į prisilietimus reaguojantį 4,3 colių įstrižainės LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„Alfawise U30 Pro“ spausdinimui naudojamas išplėstinis ir greitaeigis variklis, kuris užtikrina ilgą darbo trukmę bei padidina darbo efektyvumą.

Pasiekiamas 30 – 120 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas itin didelis X, Y bei Z ašių pozicionavimo tikslumas.

 

Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Verta pažymėti, kad „Alfawise U30 Pro“ šildomas spausdinimo padėklas pasiekia 100 laipsnių temperatūrą, palaikomi tokie užpildai, kaip PLA ir ABS, informuoja apie pasibaigusį užpildą, yra ir apsauga nuo elektros dingimo.

Jei baigsis užpildas ar dings elektra, spausdinimo procesas iškart sustoja ir tęsiasi nuo ten kur baigė tada, kai vėl atkuriamas elektros tiekimas ir/arba įdedamas naujas užpildas.

Kaip surinkti šį 3D spausdintuvą:

„Alfawise U20 ONE“ 3D spausdintuvas

  • Gearbest - nuo 255 €;
    • 37 % nuolaida;
    • Italijos/Kinijos sandėlių;
    • 15,40 € už siuntimą į Lietuvą.

Norėdami pasirinkti Italijos sandėlį - spauskite ant FAST-36 Warehouse.

„Alfawise U20 ONE“ 3D spausdintuvas yra daugelių aspektų labai panašus į aukščiau aptartą „Alfawise U30 Pro“ 3D spausdintuvą.

 

Žinoma, „Alfawise U20 ONE“ skiriasi savo dizainu ir matmenimis: 588 x 488 x 608 mm ir sveria vos 9,5 kg, su 300 x 300 x 400 mm spausdinimo erdve. Iš esmės jis yra didesnis, sunkesnis ir su akivaizdžiai didesne spausdinimo erdve.

Jis taip pat palaiko apsaugas nuo elektros tiekimo sutrikimų ir pasibaigus spausdinimo medžiagai. Yra ir spalvotas į prisilietimus reaguojantis LCD ekranas. Tiesa, truputi mažesnės 3,5 colių įstrižainės.

„Alfawise U20 ONE“ sluoksnio storis dar šiek tiek plonesnis: 0,1-0,4 mm; greitis gali siekti ir 10mm/s, o maksimaliai 120mm/s ir didelis privalumas, kad turi du nepriklausomus už Z ašį atsakingus varikliukus, dėl ko spausdinimo tikslumas dar labiau padidėja.

„Alfawise U20 ONE“ taip pat palaiko TF korteles bei USB atmintukus ir dar daugiau spausdinimo medžiagų: ABS, PA, PLA, TPU ir kt.

„Alfawise U20 ONE“ išpakavimas, surinkimas ir testavimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()