Labai riboto kiekio pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: iki 6K palaikantis TV priedėlis už centus, net 100€ pigiau nei kitur naujieji „Xiaomi Himo Z16“ elektriniai dviračiai ir nuostabios kainos sausą bei drėgną valymą užtikrinantis „Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys (Video)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio:

- Iki 6K palaikantis TV priedėlis - „H6 Smart TV Box Android 9.0 Allwinner H6 UHD 4K Media Player 6K HDR 4GB / 32GB 2.4G WiFi 100M LAN USB3.0 H.265 VP9“;

- „Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis;

- „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki 6K palaikantis TV priedėlis - „H6 Smart TV Box“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 31,87 €;
    • 38 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d;
    • ribotas prekių skaičius.

„H6 Smart TV Box“ – tai 4 branduolių Allwinner H6, 64-ų bitų Cortex-A53 procesoriumi aprūpintas TV priedėlis, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema ir visais jos suteikiamais privalumais.

„H6 Smart TV Box“ TV priedėlis taip pat turi:

  • Mali-T720 vaizdo plokštę;
  • 4 GB operatyviosios ir 32 vidinės atminties - palaiko iki 32 GB atminties kortelę;
  • palaiko 2,4G WiFi bei prijungiamas prie interneto (10/100M, RJ-45);
  • dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas;
  • palaiko HDR10, HLG, HDR, 6K (30fps), 4K (60fps), 1080p (60fps);
  • ir turi visas reikalingas jungtis: USB 3.0, USB 2.0, atminties kortelės, RJ45, HD 2.0 / AV - galima prijungti prie senų televizorių.

„H6 Smart TV Box“ ypatingas yra ir dėl tos priežasties, kad yra aprūpintas „Android 9.0“ operacine sistema. Ši platforma TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento.

 

Trumpai tariant, šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“ ar „Facebook“.

Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „H6 Smart TV Box“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų.

Šaunus ir dabar dar už labai gerą kainą parduodamas TV priedėlis.

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 373,99 €;
    • taikoma 14 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų testavimų, tai yra tikrai dėmesio vertas produktas.

Įdomu yra ir tai, kad „Viomi V3“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

 

„Viomi V3“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingias siurblys - 2600 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V3“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V3“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „Viomi V3“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V3“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

 

„Viomi V3“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„Viomi V3“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja pigiau. Puikus variantas.

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V3“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 556,99 €;
  • 31% nuolaida;
  • mažiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš 4 spalvų modelių: baltos, pilkos, mėlynos ir geltonos

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi Himo Z16“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

 

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis kainuoja 100 € brangiau.

„Xiaomi Himo Z16“ yra naujausias kompanijos elektrinis dviratis, rinkoje pasirodęs tik pačioje šių metų vasaros pradžioje.

Iš pradžių buvo kalbama, kad jis bus siūlomas tik Kinijos rinkoje, bet dabar šį šaunų elektrinį dviratį jau gali įsigyti ir kitų šalių pirkėjai.

„Himo Z16“ dizainas primena šiek tiek anksčiau debiutavusį itin kompatiškai susilankstantį „Himo Z1“, tačiau yra didesnis ir turi ne tik elektrinį variklį (250W), bet ir pedalus, kuriais bus galima pasiekti tikslą, jei baterija išsikraus.

Išlankstyto dviračio matmenys yra 140 * 55 * 105 cm, o sulankstyto - 86 * 65 * 23 cm.

Įdomu tai, kad dviratis sveria vos 22,5 kg, to priežastis – lengva aliuminio konstrukcija.

„Himo Z16“ pasižymi trigubai sulankstomu dizainu – sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai.

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16“ turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus – baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui – turi IPX7 sertifikatą.

 

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: vien elektra, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas.

Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16“ gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km.

Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių (10Ah, 36V), kuris gali būti visiškai įkrautas per 5 val.

„Himo Z16“ aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kas yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale.

„Z16“ aprūpintas atspariomis „CST“ tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

Kinijoje elektriniams dviračiams taikomi apribojimai, tad „Himo Z16“ greitis ribojamas iki 25 km/h, bet užsimenama, jog jis gali būti kur kas didesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()