„KOSPET PRIME 2“ - išmanusis laikrodis, kokio pasaulis dar nematė: pirmasis su pasukama 13MP Sony kamera, Face ID, didžiuliu ekranu, gigantiška 1600mAh baterija, 4G LTE palaikymu ir kitomis fantastiškomis galimybėmis - tai tarsi išmanusis telefonas ant riešo („11.11“ akcija, Video)  (1)

„KOSPET PRIME 2“ naujausias kompanijos produktas. Jau ir iki šiol „KOSPET“ garsėjo savo išskirtiniais išmaniaisiais laikrodžiais, bet „KOSPET PRIME 2“ yra kažkas dar įspūdingesnio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KOSPET PRIME 2“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 173,13 €;
  • specialus „11.11“ pasiūlymas.
  • papildomai galima pasinaudoti kuponais - prieš užsakymą spauskite Get coupons.

Oficialiai „KOSPET PRIME 2“ pasauliui buvo pristatytas vos prieš porą savaičių ir tai yra naujausias kompanijos produktas.

„KOSPET“ pasaulį savo išskirtiniais laikrodžiais stebino ir anksčiau. Štai ir mūsų išbandytas „KOSPET PRIME 4G“ iki šiol susilaukia didžiulio dėmesio.

„KOSPET PRIME 4G“ apžvalgą rasite čia.

Tačiau naujasis „KOSPET PRIME 2“ gali pasiūlyti dar daugiau ir jo galimybės tiesiog žavi.

Jei reikėtų trumpai apibūdinti „KOSPET PRIME 2“, tai iš esmės yra išmanusis laikrodis ant riešo, su papildomomis išmaniųjų laikrodžių galimybėmis. Čia yra tiek visko daug, kad konkurentams reikėtų kaip reikiant išsigąsti.

 

„KOSPET PRIME 2“ iškart patraukia dėmesį savo milžinišku ekranu. Gamintojas tvirtina, kad tai yra pirmasis pasaulyje laikrodis su tokiu ekranu: net 2,1 colio dydžio, spalvotas, 480x480 raiškos, net 323PPI, reaguojantis į prisilietimus. 

Skaityti žinutes, į jas atsakyti, naršyti internete, žiūrėti Youtube ir k. bus nuostabiai patogu.

„KOSPET PRIME 2“ yra pirmasis pasaulyje ir dar kitu aspektu, tai net 13MP Sony kamera. Verta pažymėti, kad tokį patį jutiklį turi OnePlus išmanieji telefonai. Telefono kameros jutiklis laikrodyje? Kažkas nerealaus.

Negana to, kad ši „KOSPET PRIME 2“ kamera geba fotografuoti bei filmuoti 1080P raiška, taip pat dar ir palaiko HDR bei x3,9 priartinimą.

Jei tai jau skamba, kaip iš kosmoso srities, tai dar ne viskas. „KOSPET PRIME 2“ kamera yra pasukama ir taip fotografuoti bei filmuoti yra dar patogiau.

Plius, taip tarp išmaniųjų telefonų įgyvendinama kita technologinė naujovė - Face ID. Veido atpažinimas itin pravers apsaugant telefone esančius duomenis.

 

„KOSPET PRIME 2“ yra pirmasis pasaulyje ir kitose srityse. Pirmasis su 8-nių branduolių (12nm technologijos) Helio P22 procesoriumi, su 1,5 GHz taktiniu dažniu. Taip pat su galinga vaizdo plokšte, užtikrinančia ir sklandų 3D veikimą.

Skamba lyg kalbėtume apie išmanųjį telefoną? Prie to dar pridėkime tai, kad tai yra pirmasis pasaulyje laikrodis su 4GB RAM + 64GB ROM bei Android 10 operacine sistema. Fantastika.

Ir tai dar tikrai ne viskas.

„KOSPET PRIME 2“ taip pat gali pasigirti ir integruotomis navigacijos sistemomis - GPS, GLONASS ir kt. - Bluetooth 5.0, WiFi 2.4GHz/5GHz, ir nanoSIM kortelės palaikymu.

Taip, tereikia į šį išmanųjį laikrodį įdėti nanoSIM kortelę ir ant riešo turėsite pilnavertį išmanųjį telefoną. 

„KOSPET PRIME 2“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, o kadangi dirba su Android operacine sistema, tai ir laikrodyje pateikiama informacija yra lietuvių kalba.

Ko dar nepaminėjome? „KOSPET PRIME 2“ pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su net 1600mAh talpos baterija. Skaičiai gigantiški. Kitaip ir būti negali. Šiame laikrodyje visko tiek daug, kad ir baterijos reikia galingos.

Gamintojas tvirtina, kad naudojantis „KOSPET PRIME 2“ laikrodžiu įprastai, daugeliu jo funkcijų, baterija tarnaus 1-2 paras. Rodiklis yra priimtinas. Iš esmės su šiuo laikrodžiu vargiai kas miegos - visgi jis yra gana stambokas, tad po darbo dienos beliks laikrodį padėti ant magnetinio įkroviklio ir taip įkrauti jo bateriją.

 

„KOSPET PRIME 2“ palaiko ir 9 sporto režimus, ir matuoja širdies ritmą, nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir t.t. Apie įvairias smulkesnes funkcijas net neverta kalbėti, nes „KOSPET PRIME 2“ jas tiesiog turi.

Iš esmės „KOSPET PRIME 2“ yra praktiškai išmanusis telefonas ant riešo. Puikios pagaminimo kokybės, su keičiamais dirželiais, labai gražaus dizaino, galinga technine įranga ir išskirtinėmis galimybėmis. Nuostabus įrenginys.

Čia trumpas laikrodžio pristatymas:

Keli esminiai laikrodžio momentai:

Labai išsami laikrodžio apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(10)
(5)

Komentarai (1)