Išskirtiniai „Xiaomi“ pasiūlymai iš Belgijos sandėlio ir su nuolaidų kuponais: nuostabaus funkcionalumo ir valdymo galimybių lauko bei patalpų IP kameros ir itin išvaizdus išmanusis laikrodis („11.11“ akcija, kuponai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

elfaso 2020-11-13 02:58
Saunus dalykas kameroj butu palaikymas nemokamu cloud kaip G-drive va cia tai rimtas pliusas butu ))) nafig man ta kamera jei lokaliai i SD irasineja ))) nebejuokinkit taip stipriai... uz 30 ar juolab 80 evru tikrai yra geresniu variantu...
elfaso 2020-11-13 03:12
Tiesa dar patarimas, kuri jau naudoju kelis metus. Sena samgunga naudoju kaip IP kamera, tiesiog sena mob pajungiau i krovima, nusipirkau gera appsa ir viskas... ruko dauguma IP kameru ))) raiska super, irasas plius kelios foto iskart keliauja i G-drive, gaunu iskart pranesima... yra graso transliacija, jautrumas, galima ignoruoti tam tikra plota jei pvz yra narvas su papuga )) vadinamu navarotu (kurie istiesu veikia) tikrai daug ir kazi ar visus naudosi... ziauriai patenkintas ir tekainavo keli evrai apps nusipirkti... net buciau 5 kart daugiau mokejes. Minusas- naktinis matymas neryskus bet man jo ir nereikia ))) (o jei reikia, rodos galima per usb pajungti infroled) o sukioti 360 kam to reikia? pats pagalvok, jei kamera fiksuoja tik esama plota taip kam sukioti ja? pasuksi- ir ankstesnio ploto nematys ))) ir negi ja vidury kambario statysi? mano stovi kampe ant lentynos ir taip viska mato ir dideli plota ))) beje didiulis pliusas kad beveik niekas neatreips demesio ant lentynos mob o tikrai atreips demesi i balta grazia kiniska nesamone ))))