Už tokią kainą geriau nebūna: iš Lenkijos sandėlio ir net 100 € pigiau masiškai perkami robotai dulkių siurbliai - siurbia ir plauna, 2200Pa galia, didžiulės baterijos ir net valdomi balsu („Kyvol Cybovac E30“ ir „Kyvol Cybovac E31“, Video)  ()

Šie du robotai dulkių siurbliai yra įspūdingai populiarūs daugeliui puikiai žinomoje Amazon.com parduotuvėje. Tūkstančiai pirkimų, patys aukščiausi pirkėjų įvertinimai ir galybė šiuos įrenginius giriančių apžvalgų. O dabar kompanijos siurbliai atkeliavo ir į Aliexpress. Kainos tiesiog nepadoriai žemos ir siurbliai siunčiami tiesiai iš Lenkijos sandėlių. Tiesiog puiki proga įsigyti vieną iš šių siurblių. O kurį rinktis? Tuojau ir išsiaiškinsime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Kyvol Cybovac E30“ (sausas valymas):

 

„Kyvol Cybovac E31“ (sausas + drėgnas valymas):

Atkreipiame dėmesį, kad abiejų modelių atvejais galima rinktis iš baltos arba juodos spalvos.

Techninės specifikacijos nuo spalvos nepriklauso, tad tai tėra skonio reikalas, kurios spalvos modelis atrodo simpatiškiau.

 

Tikriausiai šios kompanijos pavadinimą jau šiek tiek atsimenate, kai pristatėme įspūdingai žemos kainos „Kyvol Cybovac E20“ modelį. Plačiau apie jį čia.

O štai čia turime dar pažangesnius, galingesnius ir daugiau galimybių suteikiančius kompanijos robotus dulkių siurblius.

Nors Lietuvoje ši kompanija žinoma tikrai ne daugeliui, tačiau Vakarų šalyse, tai yra labai populiari kompanija ir tame pačiame Youtube galima rasti aibę šios kompanijos siurblius išbandančių apžvalgininkų apžvalgų.

Ir absoliuti dauguma apžvalgininkų bei pirkėjų juos itin giria. Tuo lengvai galima įsitikinti ir paskaičius Amazon.com paliktus pirkėjų atsiliepimus.

Kompanija visai neseniai atkeliavo į Aliexpress platformą (visą jų pasiūlą rasite čia) ir dabar yra puiki proga įsigyti puikiai vertinamą robotą dulkių siurblį.

Juolab, kad jų kainos yra itin patrauklios, o ir atsiųs per kelias dienas tiesiai iš Lenkijos sandėlio. Tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Kyvol Cybovac E30“ prieš „Kyvol Cybovac E31“: panašumai ir skirtumai

 

Matydami šių modelių pavadinimus tikriausiai pagalvojote, kad tai yra giminingi robotai. Taip, tikrai taip ir yra.

Detaliai peržvelgus jų specifikacijas galima teigti, kad čia yra vienas esminis skirtumas. „Kyvol Cybovac E30“ palaiko tik sausą grindų valymą, o štai „Kyvol Cybovac E31“ tuo pačiu ir grindų plovimą.

„Kyvol Cybovac E31“ be 600 ml sausų atliekų dėžutės dar turi ir 300 ml vandens talpą. Ir šis robotas vienu metu grindis valo sausai ir iškart plauna.

Taip pat galima rinktis iš 3 vandens padavimo lygių, kas itin pravers esant skirtingai grindų dangai. Beliks telefone esančioje programėlėje pasirinkti norimą vandens padavimo lygį.

Iš esmės tai ir viskas, kuo „Kyvol Cybovac E31“ skiriasi nuo „Kyvol Cybovac E30“.

Kitais aspektais, tai yra identiški robotai. Abu palaiko iki 2200Pa siurbimo galią: 4 pagrindiniai siurbimo režimai - 600Pa, 1000Pa, 1500Pa, 2200Pa.

Abu turi po 3200mAh talpos baterijas, automatiškai grįžta jų įkrauti, vienu įkrovimu gali darbuotis iki 150 min ir išvalyti iki 200 m2 plotą. Tad robotai puikiai tinka ir didesnių namų savininkams.

 

Abu robotai aprūpinti gausybe įvairių jutiklių, kurie padeda jiems orientuotis aplinkoje, nenukristi nuo laiptų ir panašiai.

Ypač šaunus dalykas - automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas. Nieko patiems nereikia daryti - robotai patys padidina siurbimo galią ir taip išvalo gilesnius kiliminės dangos sluoksnius.

Tiesa, jei paleisite darbuotis „Kyvol Cybovac E31“ ir būsite prikabinę plovimo priedą, tada iškart verta programėlėje nurodyti virtualias sienas. Taip robotas nevažiuos ant kilimo ir nepradės jo plauti.

Šią ir kitas funkcijas bei valdymo galimybes rasite išmaniojoje programėlėje. Ją palaiko abu modeliai ir čia galima matyti iškart piešiamą teritorijos žemėlapį, sudaryti valymo tvarkaraščius, pasirinkti valymo (31 modelio atveju ir plovimo) režimą, keisti siurbimo galią ir kt.

Beje, abu modeliai valdomi ir su Amazon Alexa ir Google Assistant balso asistentais, kas taip pat yra šaunus priedas. Ir apžvalgininkai tvirtina, kad ši funkcija veikia nepriekaištingai.

Būtina pažymėti, kad tai yra labai kompaktiški robotai ir jų storis siekia vos 7,3 cm. Tai yra vieni ploniausių robotų rinkoje ir jiems bus kur kas paprasčiau išvalyti po įvairiais baldais, palyginus su jų kur kas storesniais konkurentais.

O kaip navigacija? Taip, čia lazerinės navigacijos sistemos nėra. Abu robotai aprūpinti giroskopine navigacijos sistema ir visa gausa jutiklių.

 

Visgi, nors daugelio pripažįstama, kad lazerinė navigacijos sistema yra pažangesnė, bet per pastaruosius metus gamintojai itin stipriai patobulino giroskopinės navigacijos technologiją ir jos efektyvumą. Ir pasižiūrėjus „Kyvol Cybovac E30“ bei „Kyvol Cybovac E31“ apžvalgas aiškiai matyti, kad jie po patalpas juda labai tvarkingai.

Tad kurį rinktis? Sprendimas yra gana paprastas. Jei reikia roboto, kuris palaikytų tik sausą siurbimą - tada „Kyvol Cybovac E30“ yra tas pasirinkimas. Jei reikia tokių pačių galimybių roboto, bet ir kad dar palaikytų grindų plovimą, tada renkamės „Kyvol Cybovac E31“ modelį.

Labai išsamios „Kyvol Cybovac E30“ apžvalgos ir jų autoriai yra itin patenkinti šių robotų darbu:

Informatyvi „Kyvol Cybovac E31“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()