Fantastiška naujiena iš „Xiaomi“: naujos kartos išmanioji IP kamera su 2K raiška, 360 laipsnių pasisukimo kampu, dirbtiniu intelektu, pilnu nuotoliniu valdymu ir už stebėtinai žemą kainą (iš Lenkijos, Video)  ()

„Xiaomi 2K Smart Camera“ - visai neseniai rinkoje pasirodžiusi išmani namų stebėjimo kamera. 2K raiška, naktinis matymas, gebėjimas pasisukti 360 laipsnių kampu, integruotas mikrofonas, automatiškas judesio bei garso aptikimas ir informavimas apie tai, puikios valdymo galimybės ir stebėtinai žema kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 2K Smart Camera“ kamera:

  • Aliexpress - nuo 27,76 €;
    • 32 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • 10,63 € už pristatymą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad standartinėje „Xiaomi 2K Smart Camera“ pakuotėje rasite ir europietišką maitinimo adapterį, tad jo pirkti atskirai nereikės.

Taip pat rekomenduojame iškart rinktis „Xiaomi 2K Smart Camera“ komplektą su 32GB atminties kortele, kuris kainuoja 33,65 €. Įprastoje pakuotės versijoje atminties kortelės nebus ir ją turėsite įsigyti atskirai.

„Xiaomi 2K Smart Camera“ yra atnaujinta 1080p kameros versija ir vienas iš pagrindinių atnaujinimų yra vaizdo raiška.

Vietoje 1080p dabar turime 2K arba 1296p. Tai reiškia, kad filmuojamo vaizdo kokybė bus dar detalesnė ir ryškesnė. 

Be to, čia turime F2.1 diafragmą bei H.265 vaizdo kodavimą, dėl kurio vaizdo failų dydis sumažėja 50 % - taip taupoma vieta atminties kortelėje, tačiau vaizdo kokybė išlieka tokios pat aukštos kokybės.

 

Akivaizdus privalumas ir tai, kad „Xiaomi 2K“ kamera palaiko naktinį matymą bei geba vertikaliai pasisukti 56 laipsnių kampu, o horizontaliai - 360 laipsnių kampu.

Ši kamera užfiksuos absoliučiai viską, kas dedasi tiek dienos, tiek ir nakties metu. Tereikia ją pritvirtinti norimoje vietoje, prijungti prie maitinimo šaltinio, suporuoti WiFi ryšiu su telefone įdiegta MI Home programėle ir tai, ką fiksuoja kamera - matysite telefone.

Ir ne tik visą vaizdą matysite telefono ekrane, bet tuo pačiu ir girdėsite kas dedasi jūsų namuose. Kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį.

O dėl įdiegto dirbtinio intelekto - kamera palaiko ir tokias funkcijas, kaip „žmogaus aptikimas“ ir „verkiančio vaiko aptikimas“.

Tad, kai tik „Xiaomi 2K Smart Camera“ išgirs verkiantį vaiką, ji automatiškai išsiųs žinutę į telefoną. Tą patį kamera padarys ir tuo atveju, jei kas nors prisiartins prie jūsų garaže pastatyto automobilio ar jums miegant bandys įsilaužti į namus. Tokia kamera veikia praktiškai, kaip namų signalizacija.

 

Kadangi 2K kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį, tai reiškia, kad per ją galima bendrauti ir su šalia kameros esančiais žmonėmis. Labai patogus ir praktiškas dalykas.

2K raiška, naktinis matymas, gebėjimas pasisukti 360 laipsnių kampu, integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, automatiškas judesio bei garso aptikimas ir informavimas apie tai, bei puikios valdymo galimybės.

Galima drąsiai sakyti, kad už tokią kainą (30,28 €) - „Xiaomi 2K Smart Camera“ yra puikus pasirinkimas.

Ir nors „Xiaomi 2K Smart Camera“ rinkoje pasirodė visai neseniai, ją jau įsigijo virš 2 300 pirkėjų, turime beveik 1 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8/5 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad kamera veikia puikiai, o pristatyta buvo vos per 3 dienas. Vienintelio dalyko pasigendama, tai spalvoto vaizdo nakties metu. Bet kaip už tokią kainą, vargiai galima būtų norėti dar daugiau.

Kelios pirkėjų padarytos kameros nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, filmuota kambaryje įjungus apšvietimą 1 foto, filmuota nakties metu 1 foto.

 

O čia vaizdo įrašas, kuriame matyti kaip veikia „Xiaomi 2K Smart Camera“ kamera.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()