„Xiaomi 70mai“ pristatė tikrą bombą - super kietas išmanusis laikrodis su AMOLED ekranu ir safyro stiklu, integruotu GPS, 17 sporto režimų, 5ATM standartu ir už neįtikėtinai puikią kainą (iš Lenkijos, nuolaidos kuponas, Video)  ()

Išgirdę dukterinės „Xiaomi“ kompanijos „70mai“ pavadinimą iškart pagalvojame apie kokį nors prietaisą automobiliui: kompresorių, pompą ir labiausiai ją išgarsinusius vaizdo registratorius. Kompanija plečiasi ir pristatė tiesiog nuostabų išmanųjį laikrodį. Net ir galybę įvairių tokio tipo įrenginių išbandęs apžvalgininkas liko sužavėtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress108,87 € (liko 6 vnt.);
  • Aliexpress108,87 € (liko 12 vnt.);
    • 58 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,18 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • prieš užsakymą spausdžiame Get coupons ir papildomai pasiimame kuponą.

„Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis yra kažkas naujesnio ir įdomesnio šioje perpildytoje rinkoje.

Ir kaip teigia šį laikrodį ištestavęs apžvalgininkas, tai yra fantastiškai puikus pasirinkimas.

Iškart į akis krenta nuostabi laikrodžio pagaminimo kokybė. Metalinis rėmas, keičiami standartiniai dirželiai ir aukščiausios kokybės ekranas.

Taip, čia turime 1,78 colių dydžio AMOLED ekraną su įspūdinga 368 x 448 raiška ir labai aukštu 326PPI rodikliu ir 500 nit'ų ryškumu. 

Negana to, čia turime safyro stikliuką, kas dar priduoda kokybės, tvirtumo, atsparumo subraižymams ir prabangos. Aukščiausias lygis.

 

Be puikios pagaminimo kokybės, „Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis pasižymi ir labai plačiu funkcionalumu.

Jis iš viso palaiko net 17 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimą, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, jogą, plaukimą vandens telkinyje ir baseine ir kt.

„Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis atitinka 5ATM standartą, tad visiškai nebijo vandens ir su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Tokiame įspūdingame ekrane yra ypač smagu peržiūrėti visą pateikiamą informaciją. 

Matyti laikas, atstumas, žingsniai, sudegintos kalorijos, vidutinis greitis, širdies ritmas ir kiti rodikliai.

Beje, išmanusis laikrodis širdies ritmą matuoja 24/7 režimu.

Tačiau dar smagiau visą informaciją bus peržiūrėti 70mai Health programėlėje. 

Belieka „Xiaomi 70mai Saphir“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su Android 4.4/iOS 10.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais ir iškart programėlėje galima peržiūrėti visą informaciją.

Detaliai šį laikrodį išbandęs apžvalgininkas patikrino ir jame integruoto GPS modulio (palaikoma ir GLONASS, Galileo ir BDS) veikimo tikslumą ir tvirtina, kad jis dirba itin tiksliai.

 

Štai planšetėje įdiegtoje programėlėje galima iškart matyti dviračiu nuvažiuotą trajektoriją, atstumą, laiką, greitį, širdies ritmą ir kitus parametrus.

„Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis palaiko įvairias kalbas (yra anglų ir rusų), bei Alexa balso asistentę.

Daug apžvalgininko pagyrų sulaukia ne tik itin tikslus GPS, bet ir tikslus širdies ritmo matavimas bei puikūs baterijos tarnavimo rodikliai.

Vienu įkrovimu „Xiaomi 70mai Saphir“ baterijos užtenka 10-20 dienų, kas yra labai gerai.

Apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi 70mai Saphir“ yra aukščiausios klasės išmanusis laikrodis ir jam čia trūksta tik poros dalykų: nėra garsiakalbio, tad ir nėra galimybės atsakyti į skambučius; taip pat laikrodis nevertina deguonies kiekio kraujyje. 

Tačiau apibendrinus - sunku būtų rasti analogišką variantą už tokią kainą. Tiesiog įvertinus gaminio kokybę ir funkcionalumą - „Xiaomi 70mai Saphir“ išmanusis laikrodis yra įspūdingai žemos kainos.

„Xiaomi 70mai Saphir“ apžvalga ir testų rezultatai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(13)
(6)

Komentarai ()