Naujausias „Dreame T20“ belaidis dulkių siurblys - įspūdinga galia, LCD ekranas ir dar nematyta motorizuota galva su automatiniu kilimų aptikimu („Dreame T20“, Video)  ()

Jau senokai iš „Xiaomi“ nebuvome sulaukę tokio gero anonso. Ir štai, prasidedant „Black Friday“ išpardavimui kompanija paruošė tikrą dovaną - nuostabių specifikacijų „Dreame T20“ belaidį dulkių siurblį ir įspūdingas dovanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdėmiau pasižiūrėkime į naujausią kompanijos belaidį dulkių siurblį ir, kodėl jis gali tapti naujuoju hitu.

Tai jau tampa kaip ir tradicija, bet ir vėl norisi kompaniją pagirti už priedų gausą. Pakuotėje rasime praktiškai visus reikalingus priedus, su kuriais galėsime išvalyti namus, automobilio saloną ir įvairias sunkiai pasiekiamas vietas.

Čia yra ir motorizuota pagrindinė siurbimo galva, apie kurią kiek vėliau, bei platusis ir šėreliais dengtas reguliuojamas priedas. Pastarasis pravers valant kompiuterio klaviatūrą, susiurbiant atliekas nuo stalo, automobilio sėdynės ir pan.

Taip pat pakuotėje rasime ir specialiai baldams bei patalynei skirtą valyti siurbimo galvą. Tikrai geras dalykas, leisiantis susiurbti visas erkutes, dulkes ir t.t.

Yra ir prie pagrindinio vamzdžio pritvirtinamas papildomas siaurasis antgalis bei lankstusis priedas. Išvalyti įvairius kambario kampelius bus itin patogu.

Kompanija ir toliau naudoja puikiai pasiteisinusi priedų sujungimo mechanizmą. 

Taip pat čia filtrai, atliekų dėžutė ir voleliai yra plaunami, kas yra labai gerai. Kur kas palengvėja siurblio priežiūra, o ir nereikia pirkti tų priedų, kas leidžia sutaupyti pinigų.

Didelis privalumas yra ir tai, kad čia turime 0,6 litrų talpos atliekų dėžutę, kuri nuimama, plaunama, o ištuštinama vos vieno mygtuko paspaudimu. Patogu ir praktiška.

Ypač gerai, kad drauge atkeliauja ir siurblio bei jo priedų laikymo stotelė. Viskas bus vienoje vietoje. Plius, čia tuo pačiu ir įkraunama baterija. Pakabinom siurblį ant šios stotelės ir baterija automatiškai įkraunama.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad naujasis „Dreame T20“ belaidis dulkių siurblys yra kompaktiškas, patogus laikyti ir naudotis.

Jo svoris siekia 1,67 kg., kas yra labai nedaug. Tokio tipo įrenginiai dažnai sveria gerokai virš 2 kg.

Nors skirtumas gali pasirodyti nedidelis, bet kai su siurbliu reikia padirbėti pusvalandį ar ilgiau, tas iškart pasijaučia. Tad mažesnis svoris yra ryškus privalumas.

Kalbant apie „Dreame T20“ technines specifikacijas, tai čia tiesiog būtina išskirti keletą labai svarbių momentų.

„Dreame T20“ yra 450W elektrinės ir 150AW siurbimo galios bei 25kPa siurbimo slėgį užtikrinantis siurblys ir tai yra vieni geriausių rodiklių. To yra daugiau nei pakankamai pilnai namų priežiūrai.

Ypač įdomus momentas yra su pagrindine siurbimo galva. Gamintojas tvirtina, kad čia turime V formos pagrindinį šepetį, kuris nesivelia plaukais bei šeriais, o šauniausia, kad yra įdiegti jutikliai, kurie padeda siurbliui aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią. Kažkas visiškai naujo.

Tokį dalyką esame matę robotuose dulkių siurbliuose ir tai dar yra gana naujas dalykas. Bet belaidžiuose siurbliuose tai išvis naujiena.

Kita įdomi technologinė naujovė yra savaime išsivalantis korio tipo ciklonas. Bendrai čia turime 5 lygių oro filtravimą, su plaunamu HEPA filtru ir šiuo unikaliu ciklonu.

Gamintojas tvirtina, kad tai leidžia sulaikyti iki 99,97 proc. ir pačių smulkiausių dalelių. Be to, prieš išeidamas oras į aplinką, jis dar apkeliauja elektros variklį bei bateriją ir taip juos papildomai aušina. Protingi techniniai sprendimai.

Kalbant apie bateriją, tai „Dreame T20“ aprūpintas 3000 mAh talpos baterija, kurios įkrovimas trunka 4 val. Geras rodiklis ir su kiekvienu siurbliu tas įkrovimo laikas vis trumpėja.

Gamintojas tvirtina, kad čia turime 3 pagrindinius siurbimo režimus ir maksimaliu siurbimo režimu baterija tarnaus 8 min., giliojo valymo 30 min., o standartiniu - net 70 min.

Didelius pliusas ir tas, kad čia turime nuimamą bateriją. Taip galima bus įsigyti papildomą bateriją ir darbo laiką prailginti iki 140 min.

O jei kada kas nors atsitiktų pagrindinei baterijai, nereikės keisti viso siurblio - užteks tik nusipirkti naują bateriją.

„Xiaomi“ į belaidžių dulkių siurblių rinką šiais metais atnešė ir dar vieną naujovę - LCD ekranus.

Ir „Dreame T20“ turi jau net spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį LCD ekraną. Dar vienas žingsnis į priekį. 

Šiame ekranėlyje matysime pasirinktą režimą, baterijos energijos likutį, būsime įspėti apie netinkamai įdėtus filtrus, kada metas juos išvalyti ir kt.

Smagu ir tai, kad „Dreame T20“ turime užrakto mygtuką ir taip gauname 4-ą siurbimo režimą.

Šis dalykas tikrai pravers tuo atveju, kai reikės išvalyti didesnį plotą. Tiesiog beliks aktyvuoti šį užrakto mygtuką ir siurblys nuolat palaikys vieną siurbimo režimą. Nereikės nuolat laikyti nuspaudus mygtuko ir ranka taps mažiau apkrauta.

Kompanija taip pat akcentuoja ir įdiegtą 8-nių lygių triukšmo slopinimo technologiją bei tvirtina, kad „Dreame T20“ yra vienas tyliausių belaidžių dulkių siurblių rinkoje.

Apibendrinus galima drąsiai teigti, kad už tokią kainą „Dreame T20“ yra fantastiškai geras pasiūlymas. Galingas, iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintas ir naujausiomis technologijomis aprūpintas belaidis dulkių siurblys. Panašu, kad turime busimą hitą.

Pristatomasis „Dreame T20“ vaizdo įrašas:

Vienas pirmųjų apžvalgininkų, kuris „Dreame T20“ spėjo išbandyti dėl to, kad jį užsisakė dar tada, kai jis tik pasirodė Indiegogo sutelktinio finansavimo platformoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()