Specialus pasiūlymas vyrams: už puikią kainą tobulai pirkėjų vertinama ir viena perkamiausių barzdaskučių - sausas ir drėgnas skutimas, prie veido kontūrų prisitaikanti skutimo galva, LED ekranas ir 30 d. atlaikanti įkraunama baterija (kuponas, Video)  ()

„Flyco“ barzdaskutė yra viena populiariausių Aliexpress: beveik 4 000 užsakymų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Išskirtinai populiari barzdaskutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Flyco“ barzdaskutė (FS888 ir FS889 modeliai - skiriasi tik spalva):

Šiuo metu „Flyco“ barzdaskutė yra parduodama už rekordiškai žemą kainą ir atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš rudos arba mėlynos spalvos modelių.

Taip pat galima atskirai įsigyti papildomų skutimo galvučių. Standartiniame pakete turime vieną galvučių porą - jau uždėtą ant pačios barzdaskutės.

Įdomu yra tai, kad nors „Flyco“ barzdaskutė rinkoje pasirodė tik šiais metais, bet iškart įsiveržė į populiariausių trejetuką. Tikrai taip. „Flyco“ barzdaskutė yra tarp TOP 3 pačių populiariausių barzdaskučių Aliexpress.

Ir nusileidžia tik tokiems rinkos senbuviams, kaip „Enchen“ bei „Mijia“ barzdaskutėms, kurios iš esmės priklauso „Xiaomi“ ekosistemai.

 

Tačiau tik „Flyco“ barzdaskutė turi tobulą pirkėjų įvertinimą: beveik 3 700 užsakymų, 200 atsiliepimų ir tobulas 5 balų įvertinimas. Stebėtinai puiki statistika.

Ir kuo gi pirkėjams taip patinka „Flyco“ barzdaskutė?

Žinoma, kad kaina. Už tokį daiktą tai yra labai žema kaina. Ir ypač atsižvelgiant į jos savybes.

„Flyco“ barzdaskutė turi dvigubą 3D tipo judančią skutimo galvą su dvigubais peiliukais. Tai leidžia barzdaskutei prisitaikyti prie veido kontūrų ir pasiekti maksimalų skutimo efektyvumą.

Svarbu ir tai, kad šie peiliukai lengvai nuimama ir plaunami. Kaip ir visa barzdaskutė. Ji atitinka IPX7 standartą, tad yra pilnai atspari vandeniui.

Pirkėjai pažymi ir labai šaunią barzdaskutės išvaizdą bei patogią jos formą. „Flyco“ barzdaskutė gerai guli rankoje, valdymo mygtukas yra patogioje vietoje, o ir ant korpuso turime LED ekranėlį, kuriame matyti baterijos energijos likutis. Paprasta, praktiška ir patogu.

Pirkėjai taip pat akcentuoja, kad „Flyco“ barzdaskutės varikliukas dirba gerai. Pasiekiamas 4000rpm rodiklis, o garso lygis siekia iki 65dB.

 

Labai šaunu yra tai, kad „Flyco“ barzdaskutė turi įkraunamą bateriją. Ją per C-tipo jungtį įkrausime per valandą laiko, o energijos užteks net 30 dienų. Puikus rezultatas. Be to, įkrovimo metu galima barzdaskute naudotis ir apsiskusti barzdą. Skubantiems tai irgi aktualu.

Iš esmės „Flyco“ barzdaskutė yra puikus daiktas tiek namuose, tiek ir tiems, kurie keliauja ir nori patogiai bei greitai apsiskusti. Kompaktiška barzdaskutė užims labai mažai vietos. O ir palaikomas užraktas, dėl ko „Flyco“ barzdaskutė kelionių metu pati netyčia neįsijungs. Svarbus momentas.

Kaip ir tai, kad palaikoma plaukelių anti-pešimo technologija. Jei baterijoje lieka mažai energijos ir nėra užtikrinamas tinkamas barzdaskutės veikimas, dėl ko iškart drastiškai išauga plaukelių pešimo rizika, „Flyco“ barzdaskutė nustoja veikusi. Belieka ją prijungti prie maitinimo šaltinio ir įkrauti bateriją. O kol ją įkrausite, tuo pačiu galėsite ir apsiskusti.

Kaip ir minėjome, pirkėjai „Flyco“ barzdaskutei duoda maksimalų balų įvertinimą ir teigia, kad už tokius pinigus, tai yra idealus variantas: greitai įkraunama, dirba tyliai, skuta kokybiškai, nepeša plaukelių, galima plauti ir patogi pasiimti su savimi į kelionę.

 

Štai kelios pirkėjų padarytos „Flyco“ barzdaskutės nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

O čia „Flyco“ barzdaskutės vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()