„Tobulas dronas - nekainuoja nė 40€, o tokios galimybės“: iš Lenkijos sandėlio ir puikiai pirkėjų vertinamas „HGIYI G11“ dronas - 4K raiška, x50 priartinimas, GPS, didžiulė baterija ir išmaniosios funkcijos (paskutiniai vienetai, pirkėjų atsiliepimai, Video)  (1)

„HGIYI G11“ yra pačiais aukščiausiais balais vertinamas dronas. Ir dabar iš Lenkijos sandėlio jį galima įsigyti už puikią kainą. Tiesa, liko vos keletas vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HGIYI G11“ dronas:

  • Aliexpress - nuo 37,92 € (iš Lenkijos nuo 59,50 €);
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių drono modifikacijų.

Štai ir pigiausia drono versija iš Kinijos palaiko 1080P raišką bei nėra specialaus dėklo. Tuo tarpu pigiausia versija iš Lenkijos jau filmuoja 4K ir pakuotėje turime dronui laikyti skirtą krepšį. Dėl to atsiranda ir kainų skirtumai.

Taigi, iš esmės pasiūloje turime dvi „HGIYI G11“ versijas ir jų panašumus bei skirtumus galite matyti šioje lentelėje.

Pagrindinis skirtumas yra fotografavimo bei filmavimo raiška: 1080P prieš 4K. Plius, 4K versija turi dar vieną papildomą kamerą: jos raiška 720P.

Taip pat 4K kamera yra pasukama 90 laipsnių kampu ir palaikomas pažangesnis 5G techninis sprendimas.

Dėka jo, 4K drono versija nuo mobiliojo telefono gali skraidyti iki 300 metrų (visiškai atviroje vietoje ir iki 500 metrų) ir iškart į telefoną perduoti filmuojamą bei fotografuojamą vaizdą. 1080P versijos atveju tas nuotolis siekia 100 metrų.

 

Kitais aspektais dronai yra identiški. Šešių ašių gimbalai, stabilizuojantys kameras ir užtikrinantys kokybišką vaizdo kokybę. 

Palaikomas x50 vaizdo priartinimas, kadrų per sekundę rodiklis taip pat analogiškas - 25fps.

„HGIYI G11“ dronai palaiko ir išties įdomių dalykų, kaip GPS, kas tokioje kainų kategorijoje ne taip jau ir dažna, dėl ko dronai gerai orientuojasi aplinkoje, gali sekti paskui objektą, automatiškai grįžta į pradinį tašką ir kt.

Taip pat palaikomas reagavimas į rankos mostus: taip galima fotografuoti bei filmuoti.

Įdomu ir tai, kad galima nurodyti elektronines sienas. Tad dronas skraidys griežtai apibrėžtoje zonoje. Šis dalykas pravers tais atvejais, kai būsite šalia įvairių objektų: pastatų, medžių ir pan.

Dronai palaiko ir skraidymą 360 laipsnių kampu aplink objektą. Smagus dalykas kuriant filmus. Kaip ir tai, kad programėlėje galima nurodyti norimus skridimo taškus ir pagal juos dronas skris.

Belieka tik į telefoną atsisiųsti ir įsidiegti programėlę ir taip  galima pilnai valdyti šiuos dronus.

 

Tuo pačiu čia yra daugybė įvairių nuotraukų ir vaizdo įrašų filtrų, redagavimo galimybių, tad iškart galima pagražinti užfiksuotą vaizdą ir juo pasidalinti socialiniuose tinkluose.

Dronai valdomi ir su nuotolinio valdymo pulteliais, nuo kurių tiek 1080P, tiek ir 4K versijos skraido iki 300 metrų atstumu.

Kai tik baigsis baterijų energija - dronai iškart grįš namo. O ir vos vieno mygtuko paspaudimu juos galima susigrąžinti prie savęs.

Kalbant apie baterijas, tai dronai turi per 4 valandas įkraunamas 7.4V 1100mAh Li-Po tipo baterijas ir vienu įkrovimu gali skraidyti iki 18 minučių.

Geras rezultatas. O norintiems dar ilgesnio laiko - rekomenduojame iškart įsigyti drono versiją su papildomomis baterijomis. Jų galima įsigyti iki 3 vnt.

„HGIYI G11“ yra sulankstomi, kompaktiško dydžio dronai: sulankstytas 14 x 10,5 x 6 cm, pasiruošęs skrydžiui 17,5 x 17,5 x 6 cm.

Išties labai funkcionalūs ir puikios kainos dronai. Ir pirkėjams jie labai patinka: turime virš 1 500 užsakymų, 1 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Absoliuti dauguma teigia, kad dronai iš Lenkijos atkeliauja labai greitai, yra saugiai supakuoti ir labai smagūs valdyti.

  • A***v: Geras dronas. Toks lengvai valdomas, labai aiškus ir skirtas pažaidimui. Kaip pirmam kartui puikus variantas. Profesionaliems aiškiai neprilygsta, bet jūs ir į šio modelio kainą pasižiūrėkite. Kaip už tokių savybių droną geriau jau nėra ko tikėtis. Visiška piguva. Baterija įkraunama lygiai per 1,5 val., kas yra ženkliai greičiau nei nurodo pardavėjas. Kiekvieną kartą įkrovimas trunka tiek pat. Skraido maksimaliai 15 minučių. Geras rodiklis. Maksimaliai pakyla į 41 metro aukštį, skraido sklandžiai ir lengvai. Nėra kažkokių nereikalingų drebėjimų. Tikrai lengvas valdymas. Vaizdo kokybė net labai gera. Bendrai, esu patenkintas. Rekomenduoju.
  • C***v: Dronas keliavo du mėnesius (siuntėsi iš Kinijos aut. past.). Buvo sekimo nuoroda, tad visad mačiau kur yra mano užsakytas dronas. Pagaminimo kokybė labai gera. Iškart aišku kaip čia uždėti propelerius ir paleisti droną. Rekomenduoju pirmą kartą droną įjungti esant gatvėje. Dėl visa ko. Ypač jei jums tai pirmas dronas. Skrenda gražiai, sklandžiai. Beje, komplekte yra ir papildomų propelerių. Dėkui už tai pardavėjui. Ne visi jų įdeda. Su telefonu suporuojamas momentaliai. Ant baterijos yra įkrovimo indikatoriai. Patogu matyti įkrovos lygį ir kai baterija įkraunama. Pultelis maitinamas 3 AA baterijomis. Mano šeima labai patenkinti šiuo dronu. Puikus daiktas.

 

Kelios pirkėjų padarytos „HGIYI G11“ dronų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto. Drono baterija ir jo vidus: 1 foto, 2 foto.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: