Monstriškas giluminių raumenų masažuoklis tiesiai iš Lenkijos sandėlio: dar geresnis ir už masiškai perkamą „Xiaomi YUNMAI“, puikūs pirkėjų vertinamai (iš Lenkijos, kuponas, Video)  (1)

„Xiaomi YUNMAI“ yra ypatingai populiarus daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis, tačiau naujasis „BOOSTER Pro 3“ siūlo dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija 

„Xiaomi YUNMAI“ masažuoklis:

  • Aliexpress - 89,04 €;
    • 55 % nuolaida;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už € 5,44 į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

 

„BOOSTER Pro 3“ masažuoklis:

  • Aliexpress - 177,93 € (su nuolaidos kuponu);
    • 37 % nuolaida + € 17,21 kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Xiaomi YUNMAI“ masažuoklį jau įsigijo virš 3 600 pirkėjų, turime beveik 1 500 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą.

Pirkėjai apie jį atsiliepia labai teigiamai. „Xiaomi YUNMAI“ pirkėjų atsiliepimus rasite čia.

 

„BOOSTER Pro 3“ yra neseniai rinkoje pasirodęs daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis, tačiau jau spėjęs susilaukti didelio dėmesio ir puikaus pirkėjų įvertinimo - net 4,9 balai iš 5.

Ir kuo gi yra panašūs bei kuo skiriasi šie masažuokliai?

Akivaizdu, kad kainos skirtumas yra gana juntamas. „Xiaomi YUNMAI“ yra praktiškai dvigubai pigesnis, palyginus su „BOOSTER Pro 3“. Tačiau pastarasis modelis turi savų privalumų.

Vienas esminių tokių masažuoklių rodiklių yra masažavimo režimai ir jų intensyvumas. Ir „Xiaomi YUNMAI“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2400 vibracijos per minutę;
  • 3200 vibracijos per minutę.

„BOOSTER Pro 3“ palaiko 4 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

  • 1300 vibracijos per minutę;
  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2500 vibracijos per minutę;
  • 3300 vibracijos per minutę.

Ir čia yra labai didelis privalumas. Štai su 1300 vibracijomis per minutę yra sužadinami raumenys. Jie apšyla. Labai geras dalykas prieš treniruotes bei tiems, kuriems toks masažuoklis bus pirmasis ir raumenims nereikia didelio krūvio.

Tuo pačiu „BOOSTER Pro 3“ palaiko ir didesnio intensyvumo maksimalius režimus. Tai reiškia, kad po treniruočių ir skaudami raumenys yra geriau masažuojami. Pasiekiami gilesni raumenų sluoksniai.

 

Dar vienas dalykas, kurio nerasime „Xiaomi YUNMAI“, bet turi „BOOSTER Pro 3“, tai 30-ies lygių automatiškai prisitaikančio stiprumo. 

Trumpai tariant, „BOOSTER Pro 3“ yra įdiegti jutikliai, kurie reaguoja į masažuoklio antgalių spaudimą į kūną ir taip automatiškai prisitaiko, kad palaikytų optimaliausią masažavimą. 

Kitas „BOOSTER Pro 3“ privalumas yra daugiau keičiamų antgalių. Jis jų turi 6 vnt., o  „Xiaomi YUNMAI“ 4.

Tad su „BOOSTER Pro 3“ yra kur kas daugiau galimybių išmasažuoti visą kūną ir puiku tai, kad čia turime specialiai švelniam masažui skirtus priedus. Su jais bus galima saugiai ir patogiai masažuoti jautresnes kūno vietas.

Kalbant apie masažuoklių svorį, tai labai reikšmingo skirtumo nėra. „BOOSTER Pro 3“ sveria 1,2 kg., o „Xiaomi YUNMAI“ 1 kg.

„Xiaomi YUNMAI“ baterija yra 2600 mAh talpos ir apžvalgininkas tvirtina, kad naudojant šį masažuoklį kasdien po 15 min., tai šios baterijos užteks 60 dienų.

Minusas tik tas, kad ant „Xiaomi YUNMAI“ korpuso nėra indikatorių, kurie leistų žinoti, kiek gi tos baterijos energijos yra likę.

 

„BOOSTER Pro 3“ turi 2600 mAh talpos bateriją ir imant tą patį 15 min. masažavimo seansą kasdien, turime 20 dienų. Taip pat geras rodiklis, bet ne toks puikus, kaip „Xiaomi YUNMAI“ atveju.

Visgi, „BOOSTER Pro 3“ ant korpuso turi baterijos šviesos indikatorių, tad yra patogu matyti, kiek tos energijos yra likę.

Tad kurį rinktis? Pirkėjai tvirtina, kad abu masažuokliai puikiai atlieka savo funkcijas, tačiau „BOOSTER Pro 3“ yra dar funkcionalesnis ir pažangesnis modelis tinkantis tiek pradedantiesiems, tiek ir jau tokius įrankius išbandžiusiems.

„Xiaomi YUNMAI“ apžvalgą rasite čia:

„BOOSTER Pro 3“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)