„Iki šiol turėjau įvairių tokio tipo prietaisų, bet už tokią kainą, tai yra geriausia, ką galima rasti“ - iš Ispanijos ir bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje „Hantek 3 in 1“ skaitmeninis osciloskopas, generatorius ir multimetras viename (žemiausia kaina, pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„Hantek 3 in 1“ yra 3 prietaisai viename. Tai ir skaitmeninis osciloskopas ir signalų generatorius, ir dar tuo pačiu multimetras. O kaina tiesiog nuostabi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hantek 3 in 1“ skaitmeninis osciloskopas, generatorius, multimetras:

  • Aliexpress - nuo 87,45 € (pasiūloje yra keletas skirtingų modelių);
    • 37 % nuolaida;
    • Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 14,93 € į Lietuvą pristatys iki Kalėdų.

Neseniai rašėme apie „FNIRSI ADS1013D“ - patį populiariausią skaitmeninį osciloskopą iš Čekijos, kuris dabar kainuoja tik 108,30 € ir tai yra pati mažiausia jo kaina!

Plačiau apie šį puikiai pirkėjų vertinamą osciloskopą ir ką sako pirkėjai galite paskaityti čia.

O dabar turime ne ką mažiau įspūdingą pasiūlymą elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - „Hantek 3 in 1“ prietaisą.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad tokie įrenginiai Lietuvoje kainuoja bent 10 kartų brangiau, o ir kelių tūkstančių eurų suma neturėtų nustebinti.

 

Tad kainos ir funkcionalumo atžvilgiu „Hantek 3 in 1“ yra itin patrauklus. O ir virš 600 užsakymų, beveik 400 atsiliepimų bei labai aukštas 4,9 balų įvertinimas leidžia suprasti, jog čia turime kokybšką prietaisą.

Ir ką gi „Hantek 3 in 1“ sugeba?

„Hantek 3 in 1“ iš esmės yra 3 prietaisai viename. Čia turime skaitmeninį osciloskopą, signalų generatorių ir multimetrą.

„Hantek 3 in 1“ yra nešiojamas ir įkraunamomis bei keičiamomis 18650 tipo baterijomis maitinamas prietaisas. Gamintojas pabrėžia, kad tokio paties tipo baterijas naudoja ir Tesla savo elektromobiliuose.

Šias baterijas įkrausite su pakuotėje esančiu C-tipo įkrovikliu, palaikomas 5V/2A įkrovimas. Beje, tuo pačiu laidu galima iš „Hantek 3 in 1“ įrenginio atvaizduoti duomenis kompiuteryje, kas yra labai patogu antrinei duomenų analizei.

Na, o baterijos yra įkraunamos per 2 val. ir to užteks visos dienos darbui. Budėjimo režimas yra 30 dienų.

Kalbant apie „Hantek 3 in 1“ matuojamus rodiklius, tai didžiąją dalį informacijos galite matyti šiuose paveiksluose ( žiūrėti aukščiau ir žemiau aut. past.).

„Hantek 3 in 1“ yra 2 kanalų, 40/70MHz (pasiūloje galima rinktis konkretų modelį aut. past.) nešiojamasis osciloskopas su spalviniu LCD ekranu. Valdomas mygtukais, su ekrano papildomu apšvietimu, anglišku meniu, išmatuotų duomenų išsaugojimu, palaikomu AUTO testavimu ir kt.

 

„Hantek 3 in 1“ yra ir signalų generatorius, palaikantis 250 MSa/s imties dažnį (sample rats), su vertikalia 12 bit'ų skiriamąja geba ir išduodantis 4 pagrindinių formų signalus (nuo 1Hz iki 25MHz dažnio).

„Hantek 3 in 1“ yra ir multimetras su tokiomis populiariomis ir naudingomis funkcijomis, kaip AC/DC įtampos bei srovės matavimu; diodų, talpos ir kitais testavimais.

Pagrindiniai prietaiso parametrai, dirbant skirtingais režimais pateikiami šiose lentelėse:

Ką apie „Hantek 3 in 1“ sako pirkėjai?

„Hantek 3 in 1“ įrenginiu pirkėjai yra labai patenkinti ir rekomenduoja rinktis Europos sandėlius. Taip išvengsite bet kokių papildomų mokesčių ir prekė atkeliaus greičiau. Kai kurie pirkėjai prietaisus siuntėsi iš Kinijos ir jie kelionėje prapuolė, tačiau pardavėjas grąžino sumokėtus pinigus arba išsiuntė kitą prietaisą.

Absoliuti pirkėjų dauguma giria šiuos „Hantek 3 in 1“ daugiafunkcius įrenginius ir tvirtina, kad jie puikiai atlieka savo funkcijas.

  • G***s: Iki šiol turėjau įvairių tokio tipo prietaisų, bet už tokią kainą, tai yra geriausia, ką galima rasti rinkoje. Atkeliavo greitai, pakuotėje yra visi reikalingi priedai, įkraunamas greitai ir dirba sklandžiai. Nors ir ne pats profesionaliausias įrenginys ir visada galima rasti prie ko prikibti, bet didžiajai daliai žmonių šio daugiafunkcio prietaiso yra daugiau nei pakankamai. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • C***v: Prekė atkeliavo iš antro karto (siuntėsi iš Kinijos aut. past.). Pirmą kartą produktas buvo pažeistas ir apie tai informavau pardavėją. Jis iškart pasiūlė grąžinti sumokėtus pinigus, bet kadangi man reikėjo tokio įrenginio, tai sutarėme, kad nemokamai man atsiųs nepažeistą prietaisą. Ir antrą kartą viskas vyko sklandžiai. Pats įrenginys yra labai šaunus. Taip, skirtas ne profesionalams, nes jiems elementariai gali pritrūkti papildomų funkcijų, bet tiems, kurie mėgsta patys pasidarbuoti namuose - puikus daiktas. Išbandžiau visas jo funkcijas ir galiu patvirtinti, kad aprašymas yra tikslus. Įrenginys daro tai, ką pardavėjas ir nurodo. Beje, jam skirtas dėklas yra tvirto, kieto plastiko. Kokybiškas lagaminėlis. Patogu šį 3in1 įrenginį nešiotis su savimi pas kokį pažįstamą pasidarbuoti. Rekomenduoju. Už tokią kainą labai geras daiktas.

 

Kelios pirkėjų padarytos „Hantek 3 in 1“ įrenginių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto, 14 foto.

 

O čia išsami „Hantek 3 in 1“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()