Specialus rinkinukas vaikams ir ne tik - puikiai pirkėjų vertinami, metalinio korpuso, įspūdingai funkcionalūs ir vos €16 tekainuojantys išmanieji laikrodžiai bei labai dailūs žadintuvai su emoji'ais ir temperatūros matavimu (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Puikiai vertinamas, funkcionalus ir tik €16 kainuojantis išmanusis laikrodis „2020 KOSPET M2 Smart Watch Men Waterproof relogio inteligen Fashion Women For Android IOS Xiaomi Huawei Sport Smartwatch For Kid“;

- Labai dailūs žadintuvai su emoji'ais, temperatūros rodymu ir lemputėmis „Cute Expression Pixel Kids Alarm Clock Multi Function Electronic Digital Led Night Wake Up Light Table Clock“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KOSPET M2“ išmanusis laikrodis

  • Aliexpress16,32 € (Black Fridy kaina + kuponas);
    • 60 % nuolaida;
    • 0,86 € nuolaidos kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • jei pirksite 2 ir daugiau laikrodžius, tada dar papildomas nuolaidos kuponas - KOSPETBF;
    • 1,48 € už siuntimą į Lietuvą.

„KOSPET M2“ yra vaikams ir jaunimui skirti išmanieji laikrodžiai, bet jų funkcionalumas toks, kad ir vyrams bei moterims jie puikiai tiks. Juolab, kad ir pasiūloje yra įvairių laikrodžių spalvų modelių.

„KOSPET M2“ yra labai gerai pirkėjų vertinamas išmanusis laikrodis ir turime net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iškart pažymi, kad laikrodžio korpusas pagamintas iš cinko-aliuminio-magnio lydinio, o dirželiai yra silikoniniai, elastingi, keičiami. Ekranas dengtas 9H tvirtumo standartą atitinkančiu stikliuku. Kaip už tokią, tai yra puiku.

„KOSPET M2“ turi ryškų (320 x 320 raiškos), į prisilietimus reaguojantį, spalvotą 1,4 colių dydžio ekraną. Ir vartotojo sąsaja yra labai simpatiška. Plius, čia galima ne tik užsidėti pasiūloje esantį ekrano atvaizdavimą, bet ir susikurti savąjį.

Šaunu ir tai, kad „KOSPET M2“ laikrodis palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių, ispanų, prancūzų ir kt. O programėlė jų palaiko dar daugiau.

„KOSPET M2“ palaiko net 15 sporto režimų: bėgimą, važiavimą dviračiu, krepšinį, futbolą, darbą sporto salėje, stalo tenisą, plaukimą ir kt.

 

Taip, „KOSPET M2“ atitinka IP68 standartą, tad jis yra pilnai atsparus dulkėms bei vandeniui ir su šiuo laikrodžiu galima plaukioti baseine ar atvirame vandens telkinyje. 

„KOSPET M2“ belieka tik Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su Android 5.1/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais ir iškart turėsite papildomų funkcijų.

„KOSPET M2“ informuos apie gaunamus SMS, socialinių tinklų, programėlių pranešimus bei informuos apie gaunamus skambučius. Labai naudingos savybės.

„KOSPET M2“ taip pat seka miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. Tiesiog stebėtinas funkcionalumas už tokią žemą kainą.

Tuo pačiu „KOSPET M2“ informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, būtinybę atsigerti vandens, yra ir orų prognozė, nuotolinis muzikos grotuvo bei kameros valdymas, geba rasti telefoną, palaiko kvėpavimo treniruotę, žadintuvą ir kt.

Daug informacijos matysite ir kokybiškame „KOSPET M2“ ekrane, o dar daugiau jos rasite Y Fit programėlėje.

Joje galima peržiūrėti visą detalią informaciją ir pilnai valdyti laikrodžio funkcijas, keisti jo nustatymus, modifikuoti ekrano atvaizdavimo pasirinkimus, įkelti savo susikurtą - kad ir norimą nuotrauką, ir t.t.

Ir galiausiai, baterija. „KOSPET M2“ turi įkraunamą 180 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka net iki 20 dienų - naudojant įprastai - o budėjimo režimas siekia iki 65 dienų.

 

Apibendrinus, „KOSPET M2“ yra fantastiškai geras pasiūlymas. Kainuoja vos 16,32 €, o pagaminimo kokybė ir funkcionalumas toks, kaip bent 50 eurų kainuojančių laikrodžių.

Pirkėjai „KOSPET M2“ laikrodžiais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad realybėje jie yra dar gražesni nei pardavėjo pateiktose nuotraukose ir veikia itin sklandžiai.

Štai kelios pirkėjų padarytos „KOSPET M2“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Labai dailūs žadintuvai su emoji'ais, temperatūros rodymu ir lemputėmis

  • Aliexpress18,56 € (Black Friday kaina)
    • 52 % nuolaida;
    • 2,17 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš dviejų spalvų: baltos arba rožinės.

 

Labai dailūs žadintuvai vaikams. Perkami ir puikiai vertinami pirkėjų - 4,9/5 balai.

Jie yra pagaminti iš ABS+PC plastiko ir silikono. Absoliučiai saugūs naudoti ir kompaktiškų išmatavimų: 105 x 110 x 93 (aukštis) mm. Sveria 316 gramų.

Laikrodukai turi LED ekranus ir juose yra rodomas laikas, kambario temperatūra bei emoji'ai. Pastarasis dalykas vaikams ypač patiks.

Visas laikrodukų valdymas vyksta su šiais mygtukais ir čia galima nustatyti laiką, žadintuvą, jo melodiją.

Taip pat randame microUSB jungtį, per kurią yra įkraunama žadintuvo 1500 mAh talpos baterija. Tad atskirai baterijų pirkti nereikės ir beliks laikroduką prijungus prie išorinės baterijos, nešiojamo kompiuterio ar kito įrenginio įkrauti. Pakuotėje jau yra reikalingas įkrovimo laidas.

Beje, laikrodukas turi ir štai tokias šviečiančias lemputes. Vaikams, bijantiems miegoti tamsoje, tai yra puikus dalykas.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais laikrodukais ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

  • G***v: Koks mielas. Net negaliu apsakyti. Vaikui labai patiko šis laikrodis. Neturiu absoliučiai jokių priekaištų laikrodžio išvaizdai ir garsiakalbiui. Viskas puiku. Yra ir išsami instrukcija, kaip nustatyti laiką ir žadintuvą. Nakties metu tai tarsi naktinė lemputė. Termometras labiau rodo pačio laikrodžio temperatūrą nei kambario, bet nieko kritiško. Kaip už tokią kainą labai simpatiškas ir naudingas daiktas. Galima nustatyti visos savaitės žadintuvą. Labai dailus laikrodis. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Laikroduko vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()