Iš Vokietijos ir už fantastiškai gerą kainą pačios perkamiausios „Reolink“ kameros - 4MP, WiFi, naktinis matymas, galima naudoti lauke, išmaniosios funkcijos ir net valdymas balsu: „geriausia kamera, kokią tik esu turėjęs. Jau 5-tą tokią nusipirkau“ (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video)  (1)

„Reolink“ kompanija yra gerai žinoma visame pasaulyje. Ji specializuoja būtent kamerų ir bendrai vaizdo stebėjimo sistemų segmente. Ir dabar pačias perkamiausias 4MP „Reolink“ kameras galima įsigyti už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Reolink RLC-410W-4MP“ kamera:

  • Aliexpress - nuo 52,92 €;
    • 55 % nuolaida;
    • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu taikoma speciali akcija ir „Reolink RLC-410W-4MP“ kameros yra ypatingai žemos kainos.

Taip pat iškart galima įsigyti dvi kameras ir taip sutaupyti dar keletą papildomų eurų. Yra pasiūloje ir kamerų su atminties kortelėmis. Standartinėje pakuotėje atminties kortelės nėra.

Kalbant apie pakuotės turinį, tai kas įeina į jos sudėtį galite matyti žemiau pateiktame paveiksle. Čia rasite viską, kas leis kamerą pritvirtinti prie norimos pastato vietos ir yra interneto bei energijos tiekimo laidai.

Primename, kad atminties kortelės standartinėje pakuotėje nėra. Ši kamera palaiko iki 64GB atminties kortelę ir ją galima įsigyti atskirai.

„Reolink RLC-410W-4MP“ Aliexpress yra pati populiariausia kompanijos kamera: virš 3 600 užsakymų, 1 500 atsiliepimų ir ypatingai aukštas 4,9/5 balų įvertinimas.

Pirkėjai šiomis stebėjimo kameromis yra ypatingai patenkinti ir tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra geriausia, ką galima rasti rinkoje.

 

„Reolink RLC-410W-4MP“ kameros yra pilnai atsparios vandeniui bei dulkėms (IP66 standartas), gali darbuotis nuo -10℃ iki +55℃ temperatūroje ir esant nuo 10 % iki 90 % drėgmės lygiui. Trumpai tariant, tai yra aukščiausios pagaminimo kokybės kameros, kurias galima naudoti tiek patalpų viduje, tiek ir lauke.

Vienas pagrindinių kamerų rodiklių yra fiksuojamo vaizdo raiška. Čia turime 4MP kamerą su 4mm diafragmos, 1/2.7" CMOS, F/2.0 objektyvu. Ir tai reiškia, kad „Reolink RLC-410W-4MP“ palaiko 2560 x 1440 arba 2K raišką. Tai yra kur kas geriau nei 1080P ar juolab 720P. 

„Reolink RLC-410W-4MP“ vaizdo kokybę itin giria šias kameras įsigiję pirkėjai ir taip pat akcentuoja, kad kamera palaiko naktinį matymą ir „nakties metu iki 30 metrų vaizdo kokybė tokia, tarsi būtų filmuotą dienos metu“, - teigia pirkėjai.

Puiku yra ir tai, kad ši kamera pilnai suporuojama su įvairiais įrenginiais: nešiojamais kompiuteriais, planšetėmis, telefonais, vaizdo įrašymo sistemomis ir panašiai.

Beje, „Reolink RLK8-410B4“ 8-nių kanalų, 5MP, POE IP saugumo kamerų komplektas - vaizdo registravimo įrenginys, 4 kameros ir 2TB HDD diskas dabar iš Vokietijos sandėlio tik 392,63 €. Plius dar yra ir papildomų nuolaidos kuponų. Apie šį komplektą plačiau ir ką jis sugeba galite paskaityti čia.

 

Grįžtant prie „Reolink RLC-410W-4MP“ kameros, tai ji dirba su įrenginiais, palaikančiais Windows, Mac, Android, iOS operacinėmis sistemomis. Belieka tik nemokamai atsisiųsti bei įsidiegti programėlę ir taip turėsime pilną kameros kontrolę bei galima bus peržiūrėti vaizdo įrašus, matyti tiesioginę transliaciją ir t.t.

Ypač šaunus dalykas, kad ši 4MP kamera palaiko teritorijos zonavimą. Kam jo reikia? Kadangi kamera turi judesio daviklius ir reaguoja į judesį bei automatiškai pradeda įrašynėti vaizdą ir išsiunčia kameros savininkui (-ams) pranešimą, tai šis teritorijos zonavimas leis išvengti netikro aliarmo.

Pavyzdžiui, nurodome programoje, kad kameros judesio davikiai reaguotų tik į konkrečiai garažo vartus, namų duris ir kitas kritines vietas, kur norite gauti pranešimą apie vykstantį judėjimą, tačiau kas dedasi kiemo pakraštyje - jūsų tiek nedomina. Dėl to kamera selektyviai žiūrės į vykstantį judėjimą ir praneš tik apie kritinius momentus. Labai pravartus dalykas.

Kaip jau ir minėjome, kamera filmuoja 2K raiška ir galima tiesiogiai matyti, kas dedasi šalia namų. Kadangi kameros turi dvi WiFi antenas, 2.4/5Ghz ryšiu duomenys perduodami dar greičiau ir taip visą informaciją galima peržiūrėti būnant kad ir visai kitame miesto, šalies ar net kontinento pakraštyje. Kamerą taip pat prie interneto pajungiama ir pakuotėje esančiu RJ45 laidu.

 

Visa informacija yra įrašoma į vaizdo įrašymo įrenginį arba į pačią kamerą įdėtą atminties kortelę. Čia telpa iki 64GB atminties kortelė. Galima iškart nurodyti, kad ji įrašytų vaizdą tik esant kažkokiam judėjimui, ir taip tokios kortelės atminties užteks labai ilgam. Be to, nauji įrašai gali būti įrašomi ant seniausiųjų.

„Reolink RLC-410W-4MP“ kamera turi mikrofoną, tad tuo pačiu įrašo ir garsą. O prie papildomo valdymo patogu dar prisideda ir tai, ką ją galima valdyti balsu su Google Assistant. Smagus dalykas.

Svarbu ir tai, kad šią kamerą galima prijungti prie daugelio kompanijos įrenginių. „Reolink RLC-410W-4MP“ veikia su tokiomis trečiųjų šalių programomis, kaip: Blue Iris, iSpy, Synology Nas, Qnap Nas.

Kitų šalių pirkėjai labai giria šias kameras ir teigia, kad jau kelintą kartą perka tokį modelį. Po truputi tokiomis kameromis apstato visą savo namą, sodybas ir kitas svarbias jiems  vietas.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos yra labai patenkinti šiomis „Reolink RLC-410W-4MP“ kameromis ir labai rekomenduoja jas pirkti būtent iš Vokietijos sandėlio. Taip ir atkeliauja greičiau ir nebus jokių papildomų mokesčių:

  • A***e: Ačiū, labai gera kamera. Greitai atėjo, aukšta kokybė, patogus ir greitas valdymas.
  • A***s: Kameros vaizdo kokybė gera, korpusas atrodo tvirtas, programėlė patogi. Į Lietuvą iš Vokietijos sandėlio pristatė per dvi savaites ir be jokių papildomų mokesčių;
  • R***s: Esu labai patenkintas! Supakuota tvarkingai, pakuotė nesulankstyta, nepažeista. Atkeliavo per keletą dienų, nesitikėjau, kad taip greitai atsiųs, rugsėjo pirmąja atsiėmiau iš paštomato. Išbandžiau, viskas veikia sklandžiai, kokybė puiki! 
  • E***s (pirkėjas iš Rusijos): Pritvirtinau kamerą antrame buto aukšte. WiFi veikia puikiai. Puiki kameros kokybė ir naktinis filmavimas. Galima praktiškai įžiūrėti visų automobilių numerius. 64GB atminties kortelės, kai filmuojama 4MP raiška (ją galima keisti), užtenka 3-4 dienoms. Garsą taip pat įrašo, bet tik jei kas yra šalia kameros. Bendrai, esu labai patenkintas. Iš šio pardavėjo jau užsisakau antrą tokią kamerą. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

 

Kelios pirkėjų padarytos „Reolink RLC-410W-4MP“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Pritvirtinta kamera - 1 foto, filmavimo kokybė - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: